joi, 7 iunie 2018

Un refuge de chats en Syrie

NUNCAJAMAS COCKER: REANIMACIÓN CARDIOPULMONAR EN GATOS

NUNCAJAMAS COCKER: REANIMACIÓN CARDIOPULMONAR EN GATOS: Reanimación cardiopulmonar en gatos. Se trata de unas maniobras que podemos realizar mientras nuestro gato es atendido por un veterinario...

NUNCAJAMAS COCKER: GATICOS REQUETEBONICOS EN OTOÑO; POR SABRINA BOEM ...

NUNCAJAMAS COCKER: GATICOS REQUETEBONICOS EN OTOÑO; POR SABRINA BOEM ...: Me encanta el otoño. Y amo a los gatos. Y también me encanta tomar fotos. Todo lo que hice fue poner estas tres pasiones juntas. Mi ...

Moloko - Forever More


Vittorio Matteo Corcos Pagliacci Nedda Silvio


Antony and the Johnsons - Bird Gerhl


Homeless German Shepherd cries like a human! I have never heard anythin...


Surfing the Heaviest Wave in the World - Teahupoo


La Paloma - Paul Mauriat, Yulia Zagoruychenko


pe creier

...  n-o să-ți vină să crezi. Îți vor da mult de gândit!


Tatyana Chernigovskaya este doctor în biologie și filologie, șefă a Laboratorului de Studii Cognitive al Universității de Stat din St. Petersburg. Prelegerile sale sunt foarte utile și interesante, întrucât se referă la creierul uman, conștient, inconștient, psihic, inteligență artificială și gândire. De aceea, în cadrul acestora, studenții au putut auzi niște afirmații de-a dreptul senzaționale despre tainele și surprizele creierului. Iată câteva dintre ele, care sunt greu de crezut.
1. Creierul este un lucru atât de măreț și tainic, pe care noi îndrăznim să-l numim „creierul nostru”. Deși nu avem absolut niciun motiv să spunem așa: cine și cui aparține este ceva discutabil.
2. Creierul ia o decizie cu 30 de secunde înainte ca omul să conștientizeze această decizie. Pentru activitatea creierului, 30 de secunde înseamnă foarte mult. Deci cine într-un final decide: omul sau creierul?
3. Încă un gând destul de înfricoșător – cine de fapt este stăpânul casei? Din toate astea: genomul, tipul psihosomatic, receptorii ș.a. Aș vrea să aflu cine e acea ființă care ia deciziile? Despre subconștient în general nimeni nimic nu știe, mai bine să încheiem subiectul.
4. Trebuie să avem o atitudine mai serioasă față de creier, deoarece el nu ne minte niciodată. Să luăm ca exemplu halucinațiile. Este imposibil să-l convingi, pe omul care le vede, că ele nu există. Pentru el, halucinațiile sunt la fel de reale ca pentru mine acest pahar de apă de pe masă. Creierul îl păcălește oferindu-i informația senzorială că halucinația este reală. Atunci ce motive avem noi să credem că ceea ce se întâmplă acum este real și nu e o întreagă halucinație?
5. Orice te-ar măcina în interior, trebuie să împărtășești cuiva. Pentru asta există preoți, prieteni și psihoterapeuți. O așchie, dacă n-o scoți la timp, provoacă infecție.
6. Oamenii trebuie să muncească cu capul, asta salvează creierul. Cu cât mai mult creierul este implicat, cu atât mai bine el se păstrează.
7. O descoperire nu poate fi programată. Doar că există o precizare fundamentală: ea vine la mințile pregătite. De exemplu, tabelul lui Mendeleev nu l-a visat bucătăreasa lui. El a lucrat mult la el, creierul a continuat să gândească până ideea i-a venit în somn.
8. Mulți consideră că, de exemplu, un bucătar este mai puțin inteligent decât un dirijor. Deși nu este așa: un bucătar genial e cu mult mai presus decât toți dirijorii, vă spun asta ca o gurmandă. Să compari aceste două profesii este ca și cum ai compara ceva acru cu ceva pătrat – întrebarea nu este corectă. Fiecare este bun la locul lui.
9. Eu întotdeauna îi sperii pe toți, că în timpul apropiat intelectul artificial se va simți ca o individualitate. Până atunci el va avea planurile, motivele, scopurile sale și, credeți-mă, noi n-o să fim capabili să le înțelegem.
10.  Faptul că creierul se află în craniul nostru, nu ne dă dreptul să-l numim „al meu”. El este în mod incomparabil mult mai puternic decât tine.
11. Pentru existența geniilor noi plătim un preț enorm. Dereglările nervoase și psihice ies pe primul loc în lume printre alte boli, ele încep să întreacă după cantitate, numărul maladiilor oncologice și cardiovasculare.
12. Noi ne naștem cu un computer foarte puternic în cap. Doar că trebuie să mai instalăm niște programe în el.
13. Creierul nu este o simplă rețea neurală, el este o rețea de rețele din rețele. În creier sunt 5,5 petabyte de informații, ceea ce constituie 3 milioane de ore de video, pe care le poți vizualiza continuu timp de 3 sute de ani.
14. Creierul nu trăiește ca și capul profesorului Dowell – pe farfurie. El are corp – urechi, mâini, picioare, piele, de aceea el simte gustul rujului, ține minte ce înseamnă să ai mâncărimi la picior. Corpul este o parte indispensabilă a sa. Computerul nu are un astfel de corp.
15. Capacitatea de a obține o educație de calitate poate deveni un privilegiu pentru elită, accesibilă doar celor inițiați. Să ne amintim de romanul „Numele trandafirului” de Umberto Eco în care se propune ca în Bibliotecă să fie primiți doar cei care pot și sunt gata să asiste la lecții complicate. Va avea loc delimitarea celor care pot citi literatură dificilă de cei care citesc titluri în internet. Și această diferențiere va fi tot mai evidentă.

Biohybrid robot powered by an antagonistic pair of skeletal muscle tissues


recomand acest magazin italienesc

Ted'Or Fashion Femei - 11 Photos - Clothing (Brand) - - Facebook

https://www.facebook.com/TedOr-Fashion-Femei-1109821612491671/
Ted'Or Fashion Femei. 1 like · 1 talking about this. Strada Lizeanu 34, Bucuresti, sector 2.
 
 
 
p.s. personal dragut, marfa de calitate, preturi excelente - cunoscut la Aldo Moro

Sandra Bullock Talks About Motherhood, Adoption, And New Movie ‘Ocean’s ...


Codin Maticiuc pe Facebook: Primarul din Iași e un fel de Radu Mazăre wanna be

Codin Maticiuc pe Facebook: Primarul din Iași e un fel de Radu Mazăre wanna be: Codin Maticiuc a fost la Afterhills și a scris ulterior câteva impresii pe Facebook. El l-a cunoscut și pe primar despre care spune că este

Dogs and cats always make us laugh, Funny Video


Donaţie inedită pentru mama şi fiica lovite crunt de soartă. Cumpără şi ajută!

Donaţie inedită pentru mama şi fiica lovite crunt de soartă. Cumpără şi ajută!: Cunoscutul pictor ieşean Bogdan Bârleanu ne-a oferit un frumos tablou, pe care „Ziarul de Iaşi“ să îl vândă în folosul celor două femei năpăstuite de care am scris recent. Îl vom scoate aşadar la licitaţie, la care vă invităm pe toţi să participaţi, banii urmând a ajunge la mama lovită de cancer şi fiica studentă ce a ajuns în depresie din cauza problemelor. Cele două abia se ajung cu banii din cauza cheltuielilor medicale. Fundaţia Casa Share s-a oferit, de asemenea, să le ajute să iasă din impas.

Expoziția de pictură și sculptură “Îngerii Copilăriei”, la Timișoara

Expoziția de pictură și sculptură “Îngerii Copilăriei”, la Timișoara: Expoziția de pictură și sculptură 'Îngerii Copilăriei” are loc joi, 7 iunie, de la ora 16:00, în sala Muzeului Catedralei Mitropolitane din Timișoara și se bucură de binecuvântarea și ...

Video Comori arheologice

Video Comori arheologice

Video Spectacolul efemeridelor

Video Spectacolul efemeridelor

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini