joi, 12 iulie 2018

Cat talks to baby

Pisicile din Australia ucid anual 650 de milioane de reptile

Pisicile din Australia ucid anual 650 de milioane de reptile: Pisicile din Australia ucid circa 650 de milioane de reptile an, conform unui raport publicat în jurnalul ştiinţific Wildlife Research, citat luni de agenţia DPA.

Frica declanşată de tunete la câini

Frica declanşată de tunete la câini: În perioada sezonului de vară condiţiile meteorologice sunt deseori instabile astfel încât ploile puternice de scurtă durată vin însoţite de tunete şi fulgere, iar aceste fenomene meteorologice pot reprezenta o sensibilitate pentru unii câini.

(VIDEO) Râs filmat în timp ce-şi inspectează teritoriul într-o pădure din Caraş-Severin

(VIDEO) Râs filmat în timp ce-şi inspectează teritoriul într-o pădure din Caraş-Severin: Un râs a fost filmat în timp ce-şi inspectează teritoriul într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcţiei Silvice Caraş – Severin. Imaginile au fost obţinute cu ajutorul camerelor cu senzori de mişcare şi postate de Romsilva pe Facebook.

Casa Share nr. 18. Robert, țintuit într-un scaun rulant, merită o locuință decentă

Casa Share nr. 18. Robert, țintuit într-un scaun rulant, merită o locuință decentă: Bogdan Tănasă pregătește Casa Share nr. 18.

VIDEO: Câinii de la adăpostul din Tomești, îngrijiți cu drag și pe timp de furtună

VIDEO: Câinii de la adăpostul din Tomești, îngrijiți cu drag și pe timp de furtună: Ploaia de vară de joi a cam inundat o parte a adăpostului din Tomești. Însă îngrijitorii nu i-au ignorat pe câini, ci cu pelerinele în spate au trecut pe la fiecare în parte să se asigure că sunt bine.

Adolescente: Sângerările uterine excesive - când este necesar tratamentul?

Adolescente: Sângerările uterine excesive - când este necesar tratamentul?: Dintre sângerările uterine anormale, 80% sunt determinate de cauze hormonale, adolescentele reprezentând 20% din toate cazurile. Multe dolescente au episoade de sângerări neregulate în timpul primelor câteva luni după prima menstruatie. Acest lucru se rezolvă, de obicei, fără tratament fiziologic. Medicii atenţionează însă că ar fi bine ca adolescentele să se prezinte la un consult deoarece sângerările uterine excesive pot fi cauzate şi de infecţii, disfuncţii hormonale tiroidiene, sindromul ovarului polichistic etc.

VIDEO: Bucurie mare! 180 de copii din Iași au ajuns cu părintele Damaschin la mare

VIDEO: Bucurie mare! 180 de copii din Iași au ajuns cu părintele Damaschin la mare: Părintele Damaschin a reușit să le împlinească încă un mare vis unor copii fără posibilități materiale. Miercuri seara au plecat trei autocare pline din fața Palatului Culturii spre litoral. 180 de copii se vor bucura de apă și de plajă timp de o săptămână.

1948 HITS ARCHIVE: Guitar Boogie - Arthur (Guitar Boogie) Smith


New Acoustic Mix Of Popular Songs Music Hits 2018 - Best English Songs O...


Photograph - Ed Sheeran (Boyce Avenue feat. Bea Miller acoustic cover)


Cha Cha Dancers # Sway With Me


Bond - Wintersun


LET ME BE FOREVER - STEVE FELDMAN - (1974)


Jacob Banks - Say Something (A Great Big World) | Mahogany Session


Juanes - La Camisa Negra (MTV Unplugged)


Mad Malamute After Bath Won't Look At Me!


Улетай на крыльях ветра - Е. Сотникова


Percy Faith And His Orchestra And Chorus - Emmanuelle


Les Misérables Cast - Do You Hear The People Sing?


Take My Hand - Omar Akram


Pink Martini - Splendor in the Grass | Official Music Video


Ed Sheeran / James Blunt "Sacrifice" (Elton John) (2017)


Frankie Goes To Hollywood - RELAX


Marcela Morelo - Corazon salvaje (Videoclip)


Natalia Lafourcade - Piensa en Mí ft. Paco Familiar (DLD), Ismael (Los D...


Las Migas, Tothom parla, sub ESPAÑOL


Perdóname Luna - Videoclip 2010


What a Loyal Dogs ! Dogs React When Their Owner playing dead


FUNNY DOG TEASING CHICKEN IN GARDEN | Funny Pets Compilation


Chris Rea - Nothing to Fear


Biserica vine în ajutorul sinistraților. Arhiepiscopia Iașilor a donat 28.000 lei oamenilor din Stejaru și Farcașa

Biserica vine în ajutorul sinistraților. Arhiepiscopia Iașilor a donat 28.000 lei oamenilor din Stejaru și Farcașa: Inundațiile care au afectat săptămâna trecută zeci de localități din estul și centrul țării au lăsat în urmă case inundate, localități izolate și oameni deznădăjduiți. În ...

Mihai Neșu a mers la Muntele Athos alături de bunul său prieten George Ogăraru

Mihai Neșu a mers la Muntele Athos alături de bunul său prieten George Ogăraru: Țintuit într-un scaun cu rotile de ani buni, fostul fotbalist Mihai Neșu s-a apropiat de Dumnezeu, mărturisindu-și credința de fiecare dată.

Video Operațiune de salvare miraculoasă

Video Operațiune de salvare miraculoasă

Video Liceele rușinii

Video Liceele rușinii

Video La plimbare prin Cluj-Napoca

Video La plimbare prin Cluj-Napoca

Video Prăpăd după inundații

Video Prăpăd după inundații

Video Efectele încălzirii globale

Video Efectele încălzirii globale

Din 16 iulie, un nou sediu pentru Serviciile de Eliberare a Pașapoartelor pentru București și Ilfov, în centrul comercial ParkLake

Din 16 iulie, un nou sediu pentru Serviciile de Eliberare a Pașapoartelor pentru București și Ilfov, în centrul comercial ParkLake

Video În Capitală au fost descoperite două cuiburi de berze

Video În Capitală au fost descoperite două cuiburi de berze

Video Spectacol caritabil organizat de liceeni pentru a ajuta spitalul Marie Curie

Video Spectacol caritabil organizat de liceeni pentru a ajuta spitalul Marie Curie

Video Un medic rezident vrea să devină donator de organe

Video Un medic rezident vrea să devină donator de organe

Video Infrastructură pe bani europeni

Video Infrastructură pe bani europeni

Planeta cu 7 miliarde de chipuri. 11 iulie, Ziua Mondială a Populaţiei

Planeta cu 7 miliarde de chipuri. 11 iulie, Ziua Mondială a Populaţiei

Video Manuale pentru deficientii de auz

Video Manuale pentru deficientii de auz

despre TA PINU o biserica malteza deosebita by Andreea Radu primita prin mail

Malta este locul ideal pentru petrecerea vacanțelor de vară. Este o destinație sigură, accesibilă și cu pachete atractive atât pentru tineri, cât și pentru seniori. Pe lângă frumusețea acestei țări, foarte mulți vizitează Malta și pentru a se ruga în biserica romano-catolică Ta’ Pinu, din Insula Gozo, lăcaș de cult recunoscut datorită minunilor ce s-au săvârșit aici.
Mitul omului rămas fără braț
572 22 2Originile Bisericii Maicii Domnului din Ta’ Pinu rămân încă ascunse în tainele timpului. Legenda spune că în anul 1575 vizitatorul apostolic Pietro Duzina, delegat de Papa Grigore al XII-lea să viziteze Insulele Malteze, a descoperit Biserica Ta’ Pinu într-o stare foarte degradată. Atunci a decis să fie închisă și demolată, iar atribuțiile ce îi revin să fie transferate bisericii parohiale, astăzi Catedrala Gozo. Se spune că atunci când unul dintre muncitori a lovit pentru a o dărâma și-a rupt brațul. Acesta a fost un semn ca lăcaşul de cult să nu fie dărâmat, iar în anul 1611 au început lucrările de reconstrucție ale acestui lăcaș, din care a reieșit altarul făcător de minuni. Biserica Ta’ Pinu este construită în stilul cavalerilor templieri, din piatră brută, este amplasată în satul Gharb și se poate ajunge cu ușurință, Malta fiind o țară mică.
Sute de pelerini se închină zilnic Fecioarei Maria
572 22 3Fiind un loc al miracolelor, biserica este vizitată în fiecare zi de sute de pelerini care vin la Altarul închinat Fecioarei Maria pentru a se ruga. Aici sunt multe mituri despre miracolele săvârșite. Una dintre mărturii este a unei femei de 45 de ani. La 22 iunie 1883, Karmela Grima, trecând pe lângă biserică, a auzit o chemare în timp ce se întorcea acasă de la câmp. „Vino, vino”, a auzit spunând vocea unei femei. Speriindu-se, a fugit de lângă biserică. Chemarea s-a auzit din nou, iar femeia și-a dat seama că acest sunet venea din interiorul capelei. A intrat şi s-a rugat apoi zi de zi. Vocea i-a cerut apoi să recite de trei ori „Ave Maria”, în amintirea celor trei zile în care trupul Maicii Domnului a stat în mormânt mai înainte de a se ridica la cer. Mărturiile menționează multe minuni ce au avut loc prin mijlocirea Maicii Domnului din Ta’ Pinu. După câteva întâmplări, biserica a devenit centru de pelerinaj, iar episcopul Pietru Pace a cercetat cazul femeii și a confirmat faptul că vocea era a Maicii Domnului.
Papa Pius al XI-lea a ridicat-o la rangul de „mica basilică”
572 22 4În urma minunilor s-a reconstruit biserica în stil romanic, iar în 1932 a fost sfințită și deschisă pelerinilor, iar trei ani mai târziu, Papa Pius al XI-lea a ridicat-o la rangul de „mica basilică”. În prezent, superba construcție arhitecturală este înconjurată de ziduri înalte și impunătoare, iar turnul său poate fi zărit din depărtare. Odată ce veți pătrunde în interiorul ei, biserica vă va captiva datorită superbelor vitralii. Clădirea este grandioasă, dar construită într-un stil simplu. Cele 76 de ferestre colorate și mozaicurile vă vor impresiona de la prima vedere. În fața basilicii veți descoperi o serie de grupuri sculpturale ce amintesc modul în care Iisus a parcurs drumul crucii. „Calea Crucii” a fost inaugurată în anul 1970, iar sculpturile au fost realizate în Italia. În preajma bisericii, în partea de sus a dealului, există un amfiteatru cu un altar în centru unde sunt organizate ceremonii religioase fastuoase.

Rozariul este recitat în fiecare zi în fața Sfintei Fecioare Maria Ta’ Pinu. Acest lucru are loc la ora 6:00, și este ținut în limba malteză

Trei muzee apreciate de turişti
Ta’ Pinu se poate lăuda și cu trei muzee apreciate de turiști. Casa femeii, Karmni Grima, care a auzit chemarea Preasfintei Fecioare, a fost transformată în muzeu, deschis oficial la 2 mai 1965. În 2013 a fost restaurată și modernizată. Un alt muzeu este Sanctuary, inaugurat în anul 2008, care conține multe artefacte în legătură cu istoria sanctuarului, cum ar fi vizita papală a lui Ioan Paul al II-lea în 1990, oferirea „Golden Rose” de Papa Benedict al XVI-lea în 2010. Acest muzeu deține, de asemenea, o expoziție unică în insula malteză, din 20 de picturi originale ale celebrului artist maltez Emvin Cremona, în timp ce alte 12 picturi originale ale lui Joseph Briffa sunt restaurate și în curând vor fi adăugate în acest muzeu. Și cel de-al treilea este „Ex-voto”, care deține semne de recunoștință și devotament față de Maica Domnului. Una dintre cele mai vechi picturi ex-voto este datată din mai 1886. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că Franġisk Portelli a fost unul dintre martorii unei minuni. Recuperarea mamei sale, Vincenza Portelli, a avut loc în octombrie 1886. Franġisk, împreună cu doi dintre frații săi, au mers la Ta’ Pinu Capela, au recitat Rozariul pentru ca mama lor să se vindece și au făcut o promisiune, aceea că, dacă mama lor îşi va reveni din boală, vor aduce ofrandă o lampă în fața imaginii Maicii Domnului Ta’ Pinu și o vor aproviziona cu petrol pentru a păstra lampa aprinsă atât timp cât își vor putea permite. În următoarea zi, mama lor s-a simțit mai bine și a trăit ani buni netulburați de boală.

clasificarea IT a femeilor


 1. Femeia Virus : Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza la tine si se
face stapana. Daca incerci sa o dezinstalezi, pierzi multe. Daca nu, pierzi
totul.

2. Femeia Internet : Trebuie sa platesti ca sa ai acces.

3. Femeia Server : Intotdeauna ocupata cand ai nevoie.

4. Femeia Windows: Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea.

5. Femeia Apple Macintosh : Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar
nu prea compatibila; doar 5 la suta dintre barbati cunosc placerea de a o
avea.
**
6. Femeia PowerPoint: **Ideala pt a o prezenta la petreceri, mese de
afaceri, etc.

7. Femeia Excel: Se zice ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti
doar pt functia bazica.

8. Femeia Word: Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in
lume care sa o inteleaga pe deplin.

9. Femeia DOS : Toti au avut-o o data, nimeni n-o mai vrea.

10. Femeia Backup : Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" ii
lipseste ceva...

11. Femeia Scandisk : Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realitate
nimeni nu stie ce face.

12. Femeia Screensaver : Nu foloseste, dar te amuza.

13. Femeia Paintbrush : Toata machiaj si nimic de fond...

14. Femeia Harddisk : Isi aminteste de toate, tot timpul.

15. Femeia End-User: Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva.

16. Femeia E-mail : Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tampenii*

Aro si Dacia


ARO - Toate modelele seriei ARO 24
 
 

Dacia - Modele rare si Prototipuri

 

https://youtu.be/fupZyCTvPNw?t =35

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini