luni, 16 iulie 2018

Two Dogs In A Canoe

Two Dogs In A Canoe: Two dogs are trapped in a canoe as it starts floating down river and they are calling out for help to be rescued.

blog colectionar machete auto

https://newnomadcars.wordpress.com/

Cats from Gimmelwald {Switzerland}

Cats from Gimmelwald {Switzerland}: Look beyond the mountain views, hiking routes, chocolate, and cuckoo clocks. The small village of Gimmelwald in the Canton of Bern in Switzerland is all about... cats.

Cats' Lady Vet - Doctorita Pisicilor: Pregatirea Pisicii pentru o Calatorie la Medicul V...

Cats' Lady Vet - Doctorita Pisicilor: Pregatirea Pisicii pentru o Calatorie la Medicul V...: Jazz Chiar daca pisicile sunt in mod traditional, creaturi independente, tu este cea mai importanta persoana din lumea pisicii tale! In...

How to Treat an Anal Gland Abscess | VETgirl Veterinary CE Videos


Fur Everywhere: Mancat Monday: Remembering Cupcake

Fur Everywhere: Mancat Monday: Remembering Cupcake: Some of you might remember that our dear friend, Rachel, lost her kitty, Maxie , earlier this year.   Rachel also takes care of a feral...

yard sale 21-22 iulie la Centru in Blanari 21 zona centrul vechi biserica

Targ pentru garderobele uzate moral, nu si fizic

* 21 & 22 IULIE - Blanari 21, etaj 1
* Fiecare zi altfel!


 
LUME, LUME! Se anunta Yaaaard Saleee!
Te asteptam la cumparaturi din garderobele pregatite pentru vanzare, altele in fiecare zi de targ.
Sambata si duminica, 21 & 22 Iulie, de la 10:30 la 18:00, la barul CENTRU, pe
strada Blanari 21 , etajul 1, zona Centrul Vechi, paralel cu strada Lipscani
FB event:https://yard-sale.us3.list-manage.com/track/click?u=37c18a1964347acd5d82e8748&id=546ec16223&e=188496dc3a
Targul pentru garderobele uzate moral, nu si fizic, revine cu inca o editie de vara.

Haine de toate felurile, incaltari, bijuterii, decoratiuni, carti, jucarii, accesorii - toate vandute cu pret mic.

Vino la barul CENTRU, pe
strada Blanari nr 21, la etajul 1 ( zona Centrului Vechi ), pentru cateva ore relaxante de admirat, probat si cumparat din garderobele expuse, in fiecare zi altele.

📌
Tine minte: in fiecare zi gasesti alte garderobe! Intrarea libera pentru vizitatori 🎈

Email:
contact@yard-sale.ro

ce mai ofera muzeele

Vedute venețiene din colecția Intesa Sanpaolo. Expoziția prezintă în premieră operele câtorva dintre cei mai cunoscuți artiști italieni care au contribuit la consolidarea și răspândirea noului gen artistic pe parcursul secolului al XVIII-lea. Veduta înflorește ca gen artistic în paralel cu așa-numitul „Grand Tour”, precursorul turismului cultural din zilele noastre. În secolul al XVIII-lea, intelectuali și călători, îndeosebi englezi, își desăvârșesc formația făcând „marele tur” al Europei, cu opriri obligatorii în cele mai importante orașe ale Italiei.

Organizatori: Muzeul Naţional de Artă al României, în colaborare cu Colecția Intesa Sanpaolo, Gallerie d'Italia – Palazzo Leoni Montanari, Vicenza
Curatori: Cosmin Ungureanu, Dana Crișan
Durata: 14 iunie – 15 iulie 2018


„Constituirea bibliotecii Baronului Samuel von Brukenthal: cataloagele licitațiilor de carte din perioada 1756-1796. Prin această expoziție, „curioșii” (cum erau numiți bibliofilii în secolul al XVIII-lea) au prilejul de a afla povestea din spatele alcătuirii unei biblioteci de asemenea anvergură. Cu alte cuvinte, vor vedea cum funcționa piața cărții în vremea baronului von Brukenthal, cum și-a îmbogățit el biblioteca, cât a cheltuit ca Guvernator al Transilvaniei pe unele cărți din colecția sa, etc. Alături de alte biblioteci din Transilvania secolului al XVIII-lea, cum ar fi cea a episcopului catolic Ignác Batthyány și a contelui Sámuel Teleki, colecția de aproximativ 16.000 de volume, alcătuită și păstrată de Samuel von Brukenthal în palatul său de la Sibiu, se înscria în rândul celor mai mari din Transilvania și, totodată, în peisajul cultural central-european.

Organizator: Palatul Brukenthal, Cabinetul de Cartografie
Curator: Alexandru-Ilie Munteanu
Durata: 29 iunie – 30 septembrie 2018


„Primul Război Mondial în colecții particulare”. Expoziția include fotografii de epocă, documente, afișe și foi volante, cărți poștale, corespondență, jurnale de război, brevete și decorații, obiecte de uz militar și piese care amintesc de activitatea Crucii Roșii în prima conflagrație mondială. Evenimentul a fost realizat în colaborare cu mai mulți colecționari ieșeni, prieteni ai muzeelor, care au dorit să împărtășească publicului pasiunea lor de a salva de la dispariție diverse categorii de obiecte ce povestesc despre evenimentele de acum 100 de ani.

Organizatori: Muzeul Unirii Iași, în colaborare cu Complexul Muzeal Național „Moldova” din Iași
Curatori: dr. Aurica Ichim, dr. Sorin Iftimi
Durata: 29 iunie – 20 septembrie 2018


Centenar: Marea Unire. De la victoria în Primul Război Mondial la Încoronarea Suveranilor României Mari. Expoziţia îşi propune să readucă în atenţia publicului aspectele esenţiale ale implicării regelui Ferdinand, reginei Maria şi copiilor lor în actele decizionale şi în acţiunile efective de-a lungul participării românilor la Primul Război Mondial.

Organizatori: Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, în colaborare cu Muzeul Național Cotroceni
Durata: 21 iunie – 18 iulie 2018


ION GRIGORESCU Opera pictată 1963 – 2017. Expoziţia de la Muzeul Ţării Crişurilor dorește ca publicul să urmărească toate cele 6 capitole cronologice și tipologice în care a fost împărțită opera pictată a lui Ion Grigorescu de la începuturile sale până în prezent, combinând pictura cu fotografia, cu obiectul, sculptura, instalația sau enunțul conceptualist. Secțiunile Paleta (1963-1965), Răspântia (1965-1968), Revizorul (1968-1971), Exodul (1972-1978), Săritura cu pictura (1979-1993) și Marginea era centru (1993-2017) surprind parcursul cercetării constante la care Ion Grigorescu și-a supus pictura proprie, pe care a folosit-o ca mijloc de investigare a celor mai impenetrabile subiecte, de la oniric la politic și de la erotic la mistic.

Organizatori: Muzeul Țării Crișurilor, în colaborare cu Fundația Muzeul de Artă Recentă/MARe București
Durata: 19 iunie – 28 august 2018

de la Instacamp

http://laurabucur.ro/despre-instagram-la-instacamp-cu-bune-si-cu-rele-dar-cu-multe-noutati/

video

 

VIDEO: Motănelul Ahile are altă previziune față de ursul Buyan pentru finala CM

VIDEO: Motănelul Ahile are altă previziune față de ursul Buyan pentru finala CM: Motănelul surd Ahile a prezis că Franța va lua trofeul Campionatului Mondial.

VIDEO&FOTO: Cei opt boboci de rață de pe malul Bahluiului au crescut

VIDEO&FOTO: Cei opt boboci de rață de pe malul Bahluiului au crescut: Rățuștele de pe Bahlui sunt o atracție în special în miezul iernii, când își fac apariția pe apa parțial înghețată, dar și primăvara, atunci când au pui.

شاهد: الدب بويان يأكل بطيخة كرواتيا ويتوقع فوزها بالمونديال…


Video Grădina capitanului Nemo

Video Grădina capitanului Nemo

Video Telefonul copilului, serviciu de utilitate publică

Video Telefonul copilului, serviciu de utilitate publică

Video Vor o viață ca în filmele polițiste

Video Vor o viață ca în filmele polițiste

Video Istoria unei cupe furate

Video Istoria unei cupe furate

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini