joi, 22 noiembrie 2018

https://youtu.be/dXuziGQIcK4

Cat's Meows and What They Mean


Golden Retriever Drags Cat Out Of A Fight


VIDEO: Vedeți cum au fost eliberați 200 de fazani în două fonduri cinegetice

VIDEO: Vedeți cum au fost eliberați 200 de fazani în două fonduri cinegetice: Angajați Direcției Silvice Bihor au eliberat 200 de fazani în cele două fonduri cinegetice gestionate de Ocolul Silvic Aleșd, fazanii fiind furnizați de Fazaneria Pișchia, din cadrul Direcției Silvice Timiș.

VIDEO: Pisică sălbatică ieșită la vânat într-o pădure din Dobrovăț

VIDEO: Pisică sălbatică ieșită la vânat într-o pădure din Dobrovăț: Imagini foarte frumoase cu o pisică sălbatică ieșită la vânat într-o pădure administrată de Romsilva prin Ocolul Silvic Dobrovăț, filmate în județul Iași de Emil Ionescu, fotograf de wildlife.

Samsung a prezentat în premieră un mult-aşteptat telefon pliabil

Samsung a prezentat în premieră un mult-aşteptat telefon pliabil: Samsung Electronics a prezentat miercuri, în premieră, mult-aşteptatul său telefon pliabil, la o conferinţă pentru dezvoltatorii organizată la San Francisco, cerând programatorilor pentru Android să înceapă să lucreze la aplicaţii pentru acest dispozitiv, transmite Reuters.

VIDEO: Motanul Larry de la reşedinţa prim-ministrului britanic, ajutat de un poliţist

VIDEO: Motanul Larry de la reşedinţa prim-ministrului britanic, ajutat de un poliţist: Motanul Larry de la reşedinţa prim-ministrului britanic a fost pus într-o situaţie dificilă, marţi, când a rămas pe dinafară, în ploaie. Lui i-a venit în ajutor poliţistul care făcea de gardă.

Actorul Tom Hardy şi scriitorul Ken Follett, decoraţi de prinţul Charles

Actorul Tom Hardy şi scriitorul Ken Follett, decoraţi de prinţul Charles: Actorul Tom Hardy, cunoscut pentru rolurile din „Mad Max: Fury Road”, „Inception” şi „Taboo”, şi scriitorul Ken Follett au primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic (CBE) din partea prinţului Charles într-o ceremonie care a avut loc vineri la palatul Buckingham. Hardy este prieten al prinţilor William şi Harry şi a participat în luna mai la nunta celui mai mic fiu al prinţului Charles.

Americanii sărbătoresc joi Ziua Recunoștinței. Ce tradiții respectă

Americanii sărbătoresc joi Ziua Recunoștinței. Ce tradiții respectă: Americanii sărbătoresc în ultima zi de joi a lunii noiembrie Ziua Recunoștinței. Se spune că această sarbătoare datează încă din 1623, dar abia în 1863, în timpul Războiului Civil, a devenit o sărbătoare federală oficială, când președintele Abraham Lincoln a proclamat o zi națională pentru “Recunoștință și rugăciune către Tatăl nostru binefăcător, care sălășluiește în Ceruri”.

Video Parada tramvaielor tematice

Video Parada tramvaielor tematice

Video Protestul bătrânelor ambulanțe

Video Protestul bătrânelor ambulanțe

Video La Lenuța din Băleni

Video La Lenuța din Băleni

Video Barza salvată

Video Barza salvată

Video Muzeul virtual al Unirii

Video Muzeul virtual al Unirii

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini