miercuri, 6 februarie 2013

APELURI ADOPTII ANIMALUTE

 https://www.facebook.com/WildforWildlifeandNature
http://www.alleycat.org/Smithsonian
CONTACT: cameracupisici@gmail.com
---------------------
CHUPI (m), nascut/born august 2012, deparazitat, vaccinat, invatat la litiera / dewormed, vaccinated, litter box trained.
---------------------
Desi este destul de timid la prima “intalnire”, Chupi este un motanel tare afectuos. Isi porneste motorasul si toarce toata seara, daca-l lasi sa te incalzeasca. Este activ, jucaus si foarte curios, ca orice pisica de 6 luni. Este un motanel tare pofticios, nu refuza nici o gustare suplimentara! Printre hobby-urile lui se numara vanatoarea de sireturi si de ghemotoace de ata. Cu putina rabdare si multa iubire, Chupi iti va deveni prieten pe viata!
----------------------
Ahthough he's a bit shy at the "first date", Chupi is a very affectionate kitten. He starts his engine and purrs all evening, if you let him warm you up. He's energetic, playful and very curious, like any 6 months-old cat. This little tomcat never sais "no" to an extra treat. Among his hobbies, there are shoe-lace and crumpled-paper hunting. With a little patience and a lot of love, Chupi will become your best friend for life! http://www.facebook.com/media/set/?set=a.533986819968893.121611.296016100432634&type=1
 Lupy este o catelusa extrem de sociabila, are in jur de 6 luni si este de talie mare.
Adora sa fie mangaiata si alintata de oricine asa ca poate fi practic doar catelusa de companie.
Daca va place micuta si vreti s-o adoptati va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.375338959240717.87443.144616635646285&type=1
Pika este o pisicuta adoptata de Bianca acum trei ani. Dupa cum vedeti arata minunat pentru ca Bianca o iubeste si a avut mare grija de ea. Pika are si o prietena de joaca si anume pe Doka. Iata deci o pisicuta si o catelusa fericite.
Multumim Bianca pentru fotografii. Ne-au incantat de-a dreptul. Va dorim tuturor sanatate si numai bine.http://www.facebook.com/media/set/?set=a.448099821928369.101307.376586535746365&type=1
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.303613979746549.70825.144616635646285&type=3
 
Frodo is a lovely white puppy that is crazy after human attention. Even if he is not big, he is willing to fight all other dogs so that he wins the best position when it is time for petting them.
When he was created, God didn’t have any colours left, so all he got was a black nose. Now the only issue for his owner will be in finding him in snow.
Did you already fallen in love with him? Then you shouldn’t wait too long. Send us your e-mails at asociatia.robi@gmail.com .
Date of birth: June 2012
More pictures: https://picasaweb.google.com/112327279408132943458/Frodo02#

--------------------------------
Frodo e un catelus alb incantator care este innebunit dupa atentia oricarui om. Chiar daca nu este el mare, e dispus sa se certe cu toti cateii de langa el ca sa castige postul cel mai bun la mangaiat.
Cand a ajuns el pe masa de pictura, Dumnezeu nu mai avea culori si tot ce a reusit sa ii faca e nasul negru. Cel mai dificil acum pentru viitorul stapan e sa il gaseasca in zapada.
Te-ai indragostit deja de acest ingeras? Atunci nu ar trebui sa astepti prea mult. Trimite-ne un e-mail la asociatia.robi@gmail.com.
Data nasterii: Iunie 2012
Mai multe poze: https://picasaweb.google.com/112327279408132943458/Frodo02#
(A.E)

Micuta nu are inca un nume, zisa "Bomboana de la Ortovet".
Ne-am intalnit astazi, la clinica veterinara Ortovet, din Bucuresti, unde "Bomboana" se recupereaza dupa un accident de masina, care i-a fracturat piciorul stang din spate si i-a jupuit coapsa.
"Bomboana" este o fetita dulce si afectuoasa, de 3 luni. Are si carnetel de sanatate si primul vaccin.
Este atat de dulce si simpatica, incat ti se lipeste imediat de suflet.
Are si ea nevoie de un camin si de un OM bun. Contact: adoptiedistanta@yahoo.com sau direct la cabinet: http://www.ortovet.ro/ORTOVET-descriere/contact.html



 Fetita asteapta cuminte in camera ei de la Pet Hotel, alaturi de prietena ei Baby, o cerere de adoptie, un camin...http://www.facebook.com/media/set/?set=a.509805512371125.121601.115974898420857&type=1 Adoptati o babuta cuminte! Contact: adoptiedistanta@yahoo.com


CONTACT: cameracupisici@gmail.com
---------------------
MILLIE (f), nascuta/born ~2011, deparazitata, sterilizata, invatat la litiera / dewormed, neutered, litter box trained.


-----------------
(EN bellow) Millie e o pisica tanara, cam de un an, gasita pe cand ratacea in apropierea unor masini care erau gata sa o calce. Cand vrea sa se alinte incepe sa se mangaie de picioarele tale si nu se lasa pana nu nu incepi sa o mangai sau sa te joci cu ea, in functie de dorintele de moment . Este perfect invatata cu viata de apartament si acum isi cauta o familie iubitoare si responsabila.

-----------------------
Millie is a young cat, one year old, found wandering around some cars that almost hit her.
When she wants to receive affection she starts weaving around your feet until you start petting her or playing with her, depending on her wishes . She is perfectly adapted to living in an apartment and is now in search of a loving and responsible family.



 
Acum aproximativ o saptmana va ceream ajutorul pentru 4 pui de catei aflati intr-o zona nesigura (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.550290154981833.128825.100000025606721&type=1). Pana cand am reusit sa ne mobilizam si sa gasim o solutie, din cei 4 pui au mai fost gasiti doar 2. Cu ajutorul Madalinei, cei doi au fost preluati in cazare temporara, iar unul si-a gasit deja stapan.

Lucky insa mai asteapta sa isi gaseasca un sapan doar pentru el. Iar pentru asta se pregateste zi de zi.

Lucky este un puiut de doar 2 luni, extrem de dragut, sociabil si jucaus. La maturitate va fi de talie medie.

Daca sunteti in cautarea unui prieten adevarat, nu uitati de Lucky.

Contact direct: stoineamonica@yahoo.com



 DIEGO(m) - nascut/born: ~2008 -2009 deparazitat/dewormed, castrat/neutered, educat la litiera/litter box trained
------------
Desi DIEGO pare a fi un motan feroce, cu falcutele lui mari si cu atitudinea de macho, in realitate este un motan bland si iubitor, care accepta fericit orice maingaiere si caruia ii place sa doarma in poala si sa fie mangaiat sub gusa si alintat in soapta. E vorbaret si torcator si foarte cuminte. A trait o vreme pe strada si ii place sa stea la geam sa priveasca afara, probabil vrea sa fie la curent cu "pulsul strazii" sau poate doar asteapta o familie care sa il adopte ;).
----------
Even though DIEGO looks like a fierce male, with his big jaws and his macho attitude, he is just a big, gentle and loving baby. He loves to be caressed, loves to sleep in the lap, to be scratched under his chin and talked gently to. He is talkative, "purrs out loud" and is really well behaved. He lived on the streets for a while so he sometimes sits on the window sill and looks outside to the passersby, maybe he wants to stay in touch with what's happening outside or maybe he is waiting for his adopters ;)CONTACT: cameracupisici@gmail.com
------------
DIEGO(m) - nascut/born: ~2008 -2009 deparazitat/dewormed, castrat/neutered, educat la litiera/litter box trained
------------
Desi DIEGO pare a fi un motan feroce, cu falcutele lui mari si cu atitudinea de macho, in realitate este un motan bland si iubitor, care accepta fericit orice maingaiere si caruia ii place sa doarma in poala si sa fie mangaiat sub gusa si alintat in soapta. E vorbaret si torcator si foarte cuminte. A trait o vreme pe strada si ii place sa stea la geam sa priveasca afara, probabil vrea sa fie la curent cu "pulsul strazii" sau poate doar asteapta o familie care sa il adopte ;).
----------
Even though DIEGO looks like a fierce male, with his big jaws and his macho attitude, he is just a big, gentle and loving baby. He loves to be caressed, loves to sleep in the lap, to be scratched under his chin and talked gently to. He is talkative, "purrs out loud" and is really well behaved. He lived on the streets for a while so he sometimes sits on the window sill and looks outside to the passersby, maybe he wants to stay in touch with what's happening outside or maybe he is waiting for his adopters ;) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.532932190074356.121480.296016100432634&type=1


 Piki este o fetita mica si cuminte foc. Are doar doua luni si jumatate, talie medie, este deparazitata intern si extern. Un biped fara suflet a abandonat-o intr-o padure, ca sa moara de frig si foame impreuna cu fratiorii sai. Din fericire, niste oameni buni i-au vazut si i-au salvat, iar acum Piki este in siguranta, intr-un padoc din Otopeni, unde asteapta sa fie dorita intr-un camin adevarat. Contact: madalinacristea@ymail.com


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini