vineri, 27 noiembrie 2015

19-20 decembrie targ la InSpayer

o scurta descriere a evenimentului care va avea loc in weekendul 19-20 decembrie 2015. Atat sambata 19 decembrie cat si duminica 20 decembrie va asteptam la ultima tura de cumparaturi pentru Craciun si Revelion :)

Pe scurt:
Incaltaminte, haine, tinute de ocazie, accesorii, genti, bijuterii, cosmetice, veselie, zambete si multa, multa inspiratie. Asta inseamna See Buy Bye Bazaar, targul de tip Garage Sale.

Expozantii care participa la See Buy Bye Bazaar sunt acele persoane care vor sa dea spre vanzare, la un pret mai mic, diverse lucrusoare direct din dulapul lor sau chiar obiecte facute manual, de la creme naturale si produse bio pana la bijuterii si haine unicat. Un aspect important de mentionat ar fi ca la acest targ nu se vand lucruri vechi, ci lucruri care sunt intr-o stare foarte buna si pot fi pe placul altor persoane, urmand principiul "O a doua sansa hainutelor tale".

Atmosfera din cadrul targului See Buy Bye Bazaar este intodeauna placuta si relaxanta, vei avea ocazia sa te bucuri de cele mai dragute chestii, sa descoperi tot felul de surprize, sa razi alaturi de prietenii tai, sa cunosti oameni frumosi si cel mai important, niciodata nu pleci cu mana goala, ci cu multe amintiri si experiente pe care cu siguranta vei vrea sa le retraiesti.

E un loc in care cu siguranta te vei mai intoarce si a doua oara pentru prospetimea si mireasma unui moment de liniste si inspiratie. Tocmai din acest motiv targul See Buy Bye Bazaar iti da intalnire de mai multe ori pe an pe Strada Batistei nr. 24A la Palatul Spayer sau mai simplu, pentru cunoscatori "InSpayer", un loc in care povestile prind viata.

Programul de sambata, 19 decembrie : 10.00 - 20.00
Programul de duminica, 20 decembrie : 12.00 - 20.00

Intrarea este gratuita si se face in limita hainelor de pe umerase, conform programului! :)
Va asteptam!

Pentru expozanti mai multe detalii puteti obtine cu ajutorul nostru, astfel:
sbb.bazaar@gmail.com
Telefon: o721.o85.o46

See Buy Bye!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini