marți, 3 octombrie 2017

fapte bune

Alexandru Brad a adăugat 4 fotografii noisimţindu-se hotărât.
Dragi prieteni,
Vă scriem în numele a peste 250 de persoane din Cluj Napoca, care se bucură în fiecare Sâmbătă de o masă caldă gratuită, poate pentru unii dintre ei fiind singura din săptămână. Suntem o echipă foarte mică, dar foarte sufletistă, care se încheagă într-o bucătărie la fel de mică...și de sufletistă, în fiecare sâmbătă dimineața la Cantina Săracilor, iar acest gest mărunt produce multă bucurie de fiecare dată.
De-a lungul timpului ni s-au alăturat oameni inimoși din foarte multe domenii de activitate și voluntari din toată lumea, pentru a lua parte la această bucurie simplă, de a dărui. Este o atmosferă foarte faină, se spun povești și se leagă prietenii, iar la final totul se face cu drag. Vă invităm să veniți săptămânal Sâmbătă dimineața, incepând cu ora 8:30, indiferent dacă vă pricepeți sau nu la gătit.
Cum puteți ajuta?
Discutați cu colegii, formați o echipă de 4-5 persoane și veniți la gătit, la Cantina Săracilor (B-dul Muncii nr. 63), Sâmbătă, de la 8:30. Până pe la 15 e totul gata, se împart porțiile și se primesc zâmbete.
Sau ne puteți sprijini cu cheltuielile săptămânale necesare, doar aproximativ 150 de euro în TOTAL.
De asemenea, dacă doriți, ne-ar ajuta și colectarea de alimente neperisabile: orez, făină (albă sau de mălai), zahăr, condimente, ulei, paste, sosuri, roșii la conservă sau bulion, mazăre și chiar legume congelate (dispunem de suficient spațiu de depozitare și ladă frigorificămare). Orice considerați că ar putea să fie de folos e bine primit. Le puteți trimite la aceeași adresă, B-dul Muncii 63, tot Sâmbăta, între 8:30 – 15.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!
Persoana de contact: Alexandru Brad 0748355642
Daniel Somesanu 0755068411
Aici gasesti grupul nostru de facebook unde poti anunta cand vrei sa vi la gatit! https://www.facebook.com/groups/873765736096822/requests/…

Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului
Cod Fiscal: 27220342
Banca: CEC Bank Cluj-Napoca
Cont LEI: RO29 CECE CJ07 30RO N078 7175
Reprezentând: “Masa săracilor Cluj Napoca"
NOTE: am reusit sa facem un cont PAYPAL asociat adresei de email daniel.somesanu@gmail.com
Link: paypal.me/masasaracilor
multumim anticipat!
DACA AI AVUT RABDARE SA CITESTI ACEST POST, DA TE ROG SI UN SHARE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini