duminică, 8 octombrie 2017

invitatie in Caravana zambetelor

..... Caravana Zambetelor si impreuna cu oameni frumosi la suflet, dorim sa cream o comunitate tot mai mare cu scopul de a oferi copiilor bolnavi / abandonati un zambet.
Oferim zambete prin actiuni de voluntariat in Spitale si Centre inca din 2014, pe care le desfasuram special pentru a umple inimile de bucurie copiilor si parintilor lor.
Ne-am implicat in acest proiect pentru ca vrem sa le daruim acestor copii mai mult decat partea materiala, dorim sa le oferim o stare de spirit. Credem ca puterea unui zambet poate schimba de multe ori totul.
Emotiile, trairile si bucuriile de care pot avea parte aceste suflete inseamna doar un gest. Un gest din suflet pe care vrem sa il facem alaturi de voi. Pentru ei, ACASA inseamna o camera de spital/camin, iar cadrul medical/ingrijitorul a devenit a doua FAMILIE.

In cei 3 ani de activitate, am impartit bucurie pentru 2000 de copii , cu ajutorul a celor peste 7000 de oameni care ne-au urmarit activitatile si ne-au ajutat in colectarea celor necesare.
Anul acesta dorim sa ne autodepasim si sa ajungem sa impartim 10.000 de zambete. Pentru a putea face acest lucru vom avea nevoie de ajutorul vostru, de ajutorul comunitatii Caravana Zambetelor.

Asadar, cei care vor sa faca parte din echipa de implementare, va asteptam sa va impartasim planurile noastre si sa legam prietenii. Va convocam la o “cafea”, miercuri, 11 octombrie, la ora 19:30, intr-o locatie unde se poate bea cafea 😊
Daca vrei sa ni te alaturi, trebuie doar sa apesi butonul “going” si sa vii.
HAI SA IMPARTIM ZAMBETE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini