miercuri, 4 octombrie 2017

mesaje de ziua animalutelor 4.10.

4 Octombrie - Sfântul Francisc, asadar intai
La multi ani copilul meu frumos si năzdrăvan, sa fi sanatos si sa iti îndrepta atentia si eforturile spre a construi nu spre a distruge !!
E si ziua in care sarbatorim prietenii necuvântători , cei norocosi vor fi alintati azi, cei mai putin norocosi poate se vor bucura de o mângâiere si ceva mancarica azi ... insa cei abandonati de " stăpân" isi vor plange in liniste si nestiuti durerea, cei de prin santuri, canale, păduriu si pustiu cu resemnare isi vir urma soarta, poate vor trai sau poate va veni moartea uneori ca o usurare ... azi ii urăsc mai mult pe cei ce refuza sterilizarile, pe cei care considera ca trebuie sa omoare doar asa de drag si imi urăsc neputința si limitele, pentru ca as vrea mai mult pentru animale insa nu pot ...
Pentru bune si rele, responsabili sunt oamenii si e o alegere pentru fiecare ... pe cei indiferenti ii trec la rele, atata vreme cat suferinta unor vietăți nu te atinge, nu te pot considera om ...



Este o zi pe care n-o pot sarbatori. Ce urari as putea sa fac?
Dragii mei, iubitii mei patrupezi, va doresc sa gasiti mereu un colt de paine, un strop de apa sa va racoreasca de arsita verii, un mic adapost sa va fereasca de frigul crunt si ploaia rece, sa nu va iasa-n cale psihopati, bestii umane, sa nu intalniti nicicand lovitura unui om josnic.
Va doresc sa aveti parte de mangaieri, de bunatate si darnicie, sa va jucati in gradini verzi, sa fiti liberi si sanatosi.
Stiu prin ce treceti, stiu cati frati de-ai vostri asteapta-n boxe stramte si reci, moartea...stiu cata durere si umilinta indurati. Ati preluat suferinta intregii lumi, sunteti sacrificati pe altarul lacomiei, al furtului politic, minciunii, ipocriziei. Am atata iubire pentru voi, sufar si plang pentru neputinta de a va proteja pe toti...iertati-ma!
4 OCTOMBRIE, ZIUA INTERNATIONALA A ANIMALELOR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini