joi, 26 octombrie 2017

seminar tv 6.11.


 

Televiziunea este o lume magică! Este un loc unde totul se transformă cu o forță uimitoare. Și tu, și tot ce e în jur! Uneori, din fața televizorului, vedem o lume care pare ireală dar când ești într-un platou de televiziune și toată lumea este cu ochii pe tine, simți că viața ta se schimbă și conștientizezi că ceea ce spui ajunge la milioane de oameni.

Însă prezența la tv este și o mare responsabilitate. Pentru că oamenii te văd, te analizeaza și, mai ales, te judecă: ce haine porți, cum ai gesticulat, ce ai spus și cum ai spus.

De aceea, te invit luni, 6 noiembrie, de la 18.30, la Hotel Cismigiu, la un seminar practic, unde vei afla cum să te pregătești, cum să te comporți, cum să te îmbraci, ce să eviți și cum să te pui în valoare când ești sub lumina reflectoarelor. Vom petrece împreună 2 ore magice, în care vom povesti cum să comunicăm corect la tv.

 

Seminarul va fi susținut de Laura Dragomir – care vine în fața voastră cu o experiență de 23 de ani în televiziune. Laura este expert în Comunicare, consultant în Public Speaking și mass-media, moderează evenimente de business și este speaker motivațional. De asemenea, a fost desemnată moderatorul anului 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini