luni, 2 octombrie 2017

transport asigurat pt sarbatoarea animalutelor la Butimanu cu sprijinul PS2

Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 are onoarea sa va invite sa participati la Ziua Animalelor la sediul adapostului Butimanu, Sambata 7 Octombrie 2017 la ora 10:00.

Cel mai prețios dar pentru un cățel este atenția oamenilor!

Noi, blănoșii de la adăpostul Butimanu am aflat că este ziua noastră și ne-am hotărât să vă invităm la noi cu mic cu mare, ca să sărbătorim cum se cuvine această zi.

Ne-am gândit că cel mai frumos dar de ziua noastră ar fi o vizită a mămicilor și tăticilor noștri, o mângâiere și o vorbă bună.
Pentru oameni toate acestea reprezintă foarte puțin, dar pentru noi valorează atât de mult!

Vă așteptăm și pe dumneavoastră la sărbătoarea noastră de la Adăpostul Butimanu.

Transportul va fi pus la dispozitia Centrului Teritorial Veterinar de catre Primaria sectorului 2 si se va pleca la ora 10:00 din fata Primariei Sector 2 (zona Piata Obor), Strada Chiristigiilor 11-13, București.

Donatiile pentru blanosi sunt incurajate iar blanosii va vor fi recunoscatori.

Mai multe informatii despre eveniment aici http://ctv2.org/ro/eveniment/

**Va rugam sa dati click pe butonul "Going" daca doriti sa sarbatoriti cu noi. Astfel ne ajutati sa aranjam transportul corespunzator cu numarul de participanti.


Veniți la noi de ziua noastră ! 🐾 🐾 🐾
Ziua Internațională a Animalelor este menită să celebreze viața animalelor, în toate formele ei, să contribuie la conștientizarea diverselor roluri pe care animalele le au în viața oamenilor, la manifestarea recunoștinței față de modul în care animalele ne înfrumusețează viața. Nu în ultimul rând, este adus un omagiu atât tuturor necuvântătoarelor, cât și oamenilor care le iubesc și le respectă. Marcarea acestei zile prilejuiește și o rememorare a drepturilor animalelor.
Vă mulțumim ! 🐾 🐾

28 septembrie la 01:34 ·
Avem 27 de participanti confirmati. Avem loc pentru circa 100 de participanti. Pentru a va convinge ca se merita sa veniti am decis sa postam un filmulet de la evenimentul din 2015.
Sa vedeti cat de curate si ingrijite sunt adaposturile noastre.
Ceea ce lipseste sunt oamenii iubitori care sa le acorde o vorba buna si o mangaiere cateilor din grija noastra.
Va asteptam cu drag si va rugam sa ne spuneti din timp daca intentionati sa participati. Asta ne ajuta sa asiguram transportul adecvat numarului de participanti.
Multumim domnului Daniel Tomescu pentru video.


Daca vreti sa stiti mai multe despre adaposturile Centrului Teritorial Veterinar Sector 2, cititi pagina Despre Noi de pe site-ul nostru http://ctv2.org/ro/despre-noi/
Avem aproximativ 700 de catei in ingrijire si multi din ei au nevoie de adoptator la distanta.
Toti isi doresc un adoptator permanent si o familie care sa ii iubeasca si sa aprecieze toata dragostea pe care o vor revarsa asupra viitorului stapan (cu pupicii si datul din codita aferent)
Va rugam dati share pentru a raspandi vestea despre evenimentul nostru. Multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini