luni, 29 ianuarie 2018

bazar de Dragobete si Martisor la Serendipity in 17.02.

 Incepem inscrierea expozantilor pentru Bazarul de Dragobete si Martisor, ce va avea loc la Serendipity Bistro, sambata, 17 februarie intre orele 11:00 – 20:00.

Legenda spune ca Martisor, baiatul Primaverii, era un flacau tare mandru si chipes de felul lui. In fiecare an de ziua lui era curtat de toate fetele din regat, care se ingramadeau care mai de care sa ii ofere martisoare. Insa Martisor nutrea o dragoste sincera pentru fata Imparatului Iernii, Dragobela si in fiecare an se tot gandea cum ar putea sa faca o minune sa fie ziua lui de nastere inainte de ziua ei si sa ii ofere in dar un martisor special.

Eii, dragii Mosului, pentru asta ne dam noi intalnire pe 17 februarie, in casa Serendipity, sa ne pregatim din timp pentru ziua celor doi indragostiti si sarbatorim impreuna ziua iubirii si venirea primaverii.

Vom selecta pentru acest bazar artisti creativi si originali ce creaza obiecte lucrate manual si nu numai – de la podoabe, accesorii, decoratiuni, martisoare, pana la dulciuri, carti, accesorii vestimentare si tot ce-i mai frumos de daruit si primit. :)

Acceptarea expozantilor va tine cont de ordinea numerelor de pe tricou, adica ordinea inscrierilor, in limita spatiului existent. :)

Inscrierile se fac pana pe data de 28 ianuarie!

Va asteptam cu drag, cu martisoare si iubire!

Mai multe detalii pe adresa de email: events@serendipity-tea.ro , la nr de telefon 0747 079 666 si prin mesaj privat facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini