joi, 15 noiembrie 2018

caritabil-lucrusoare de vanzare in beneficiul pisoancelor


Vine o vreme cand anii isi spun cuvantul si kilogramele se mai asaza pe noi. Asa s-a intamplat si cu mine si cu hainele tineretii mele 😊😊.
Va invit sa aruncati o privire pe hainutele postate care incep toate de la pretul de pornire de 25 de lei. Cine doreste si poate este binevenit sa plateasca orice suma peste cea stabilita pentru ca o daruieste unei cauze nobile.
Doamna in varsta, pentru care am facut apel la ajutor in aceste zile, si despre care stiti deja ca a salvat atatea pisicute si le-a oferit o casa (toate sunt castrate si din ele au mai plecat spre adoptie, dar pentru ca sunt majoritatea peste 4-5 ani rar apare cineva bun dispus sa adopte), dintr-o pensie si fara ajutor al familiei nu poate sa duca tot efortul financiar pentru hrana pisicilor sanatoase, carora noi le-am platit in ultimii ani in jur de 50de kg de hrana/lunar.
Astfel, speram ca banutii stransi sa acopere macar 2 luni din necesarul de bobite lunar.
!!! DETALII IMPORTANTE: Majoritatea hainelor sunt S. Loc de intalnire metrou Aurel Vlaicu (luni - vineri) si pentru mai multe detalii/poze scrieti-mi cu incredere aici sau pe contul personal, Gabriela Paisa. !!!
Va rog sa distribuiti sau..poate chiar, sa cumparati ceva fetelor! 😊
Va multumesc in numele pisicutelor, mai putin fericite.
**Donatii pentru o doamna in varsta cu multe pisicute ale strazii pe care le-a salvat si sunt castrate **
(Bucuresti - contact Gabriela Paisa - 0756402337 si detalii pret/hainute in album).
Contul meu: RO91INGB0000999902924696, Nume Beneficiar: Cristina Gabriela Paisa
‼️ Primim donatii pentru cele aproximativ 30 de pisicute ale d-nei in varsta (in bani care sa ma ajute la cumparara sacilor de bobite (50 kg lunar) sau puteti achita direct la cabinetul veterinar ZuzaVet)
Album hainute pentru fetele interesate sa participe cumparand ceva: https://www.facebook.com/media/set/…
Banii care se strang acum sunt pentru luna decembrie si avem deja donat 1 sac (multumim mult, mult Oana!), deci mai lipsesc 520 de lei. Factura si dovada platii pentru luna noiembrie sunt in comentariile pozei anterioare din acest album.
⚠️!!! Important de retinut este ca pisicutele sunt multe iar cele sociabile sunt pentru adoptie...deoarece isi doresc si ele siguranta, familia lor si dragoste neconditionata pentru restul vietii.
Momentan le putem ajuta cu hrana lunara si va multumim celor care va implicati! ♥️🐾🤗
La sfarsitul lunii cand efectuez plata atasez in comentarii tranzactia on-line cat si factura de la ZuzaVet. Doamna in varsta isi ia rand pe rand cate un sac de la cabinet si il cara cu caruciorul de piata...fiindu-i destul de aproape de bloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini