marți, 20 noiembrie 2018

situatia pisicuteor de pe domeniul Hemingway

Tribunalul Federal din Florida Keys a anuntat ca Departamentul american pentru Agricultura are dreptul de a hotari destinul zecilor de pisici care traiesc in deplina libertate in Muzeul si Casa Memoriala Ernest Hemingway din Key West, informeaza msn.com.
Aproximativ 50 de pisici – multe dintre ele fiind urmase ale pisicii albe cu sase degete la fiecare labuta Snowball, pe care celebrul scriitor o primise in dar in 1935 – traiesc de zeci de ani in deplina libertate in acest muzeu, relateaza Mediafax.
Departamentul american pentru Agricultura a cerut insa in urma cu mai multi ani ca administratorii muzeului sa instaleze garduri pentru a tine pisicile inchise.
„Cu totii ar trebui sa fim norocosi si fericiti asa cum sunt ele acum”, a declarat Mike Morawski, directorul muzeului.
Una dintre cele mai populare atractii turistice din Florida Keys este Muzeul si Casa Memoriala Ernest Hemingway (Ernest Hemingway Home & Museum), in care celebrul scriitor american a trait intre anii 1931 si 1938.
Muzeul atrage aproximativ 250.000 de vizitatori in fiecare an – nu doar pentru ca autorul unor romane celebre precum „Fiesta” („The Sun Also Rises”) si „Pentru cine bat clopotele” („For Whom the Bell Tolls”) si-a petrecut in acea casa sapte ani din viata, ci si pentru a vedea cele 50 de feline cu sase degete la fiecare labuta care locuiesc in aceasta cladire istorica.
Potrivit site-ului institutiei, toate pisicile se afla sub supravegherea unui medic veterinar si sunt deparazitate regulat.
Majoritatea pisicilor sunt castrate pentru a tine populatia sub control. Doar cateva dintre ele, atent selectionate, au ramas necastrate, pentru a putea sa se inmulteasca si sa transmita mai departe acea trasatura distincta a degetului suplimentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini