joi, 24 iulie 2008

Apel Adoptie

Va amintiti de Pinochio, Bella, Camy si de motanelul negru ? Au in continuare nevoie de ajutorul dvs. Necesita atat ajutor financiar, fiind vorba de datorii de aprox.6oo ron pt ingrijirea lor medicala, cat si de gazduire.
Pinochio a fost externat.E un catel dragalas, sufletist, jucaus, prietenos, "mamos" in ciuda rautatii si inconstientei unor oameni din cauza carora va ramane cu sechele(inca o gaura la nas, urechiusele si codita fara varfuri)....Totusi spera sa fie primit si el intr-o familie; sigur isi are locul intr-o casuta....
Camy este si ea o catelusa prietenoasa, jucausa, dornica sa apere o familie si o curte; pastreaza inca o dunga albastra peste firele operatiei de pe spinare, dar este optimista si vrea ACASA !
Acestia stau intr-o curte alaturi de alti prieteni necuvantatori de toate dimensiunile si culorile asteptand zana cea buna sa-i repartizeze intr-un nou camin pt o viata mai buna ! Mai merita o sansa.......Printr-un noroc au fost salvati; s-au insanatosit; actualmente sunt vaccinati si deparazitati si va asteapta !
Nu uitati:NICAIERI NU-I MAI BINE CA ACASA; de aceea toti avem nevoie de o casa (atat noi cat si acesti minunati prieteni necuvantatori si nevinovati de situatia in care se afla si in care au fost adusi tot de niste "oameni", tot "semenii"nostri).
LAURA

Un comentariu:

  1. Bravo! O initiativa binevenita....Doamne ajuta! sa se bucure de ecou...cat mai multi sa raspunda ˝prezent˝ la invitatiile tale...

    RăspundețiȘtergere

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini