joi, 24 iulie 2008

Lectie de viata

Viata iti da mereu lectii! Important este sa nu irosesti timpul! Bucura-te alaturi de cei dragi! Bani/lucruri poti redobandi oricand;dar odata ratate, momentele importante din viata celor dragi nu pot fi recuperate;iar golul lasat de disparitia lor prematura/regretele nu pot readuce timpul/persoana! Sa petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi pt ca nu se stie ce ne rezerva viata! Exista tendinta de amanare a revederii unei persoane, fie din cauza distantei, fie a timpului presant..............reconsiderand mereu prioritatile.Dar soarta iti poate juca feste.Niciodata nu stii la ce sa te astepti.
De curand,am aflat de la alte foste colege, cu care totusi pastrez legatura datorita mijloacelor moderne de comunicare(precum messenger) despre tragicul accident al unei foste colege de serviciu,mama a unei fete care tocmai sustinuse bacul, prezentat si la stiri, in urma caruia prietenul ei a murit la scurt timp, iar ea dupa aproximativ 2 saptamani de suferinta, in spital, cu coloana fracturata si 1 plaman perforat..........
Ieri, o colega imi spunea despre decesul tatalui prietenului ei si despre regretul acestuia de a nu-l mai fi vizitat de mult, aflandu-se in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini