miercuri, 20 mai 2009

Campaniile Politiei Animalelor sector 1

Politia Animalelor din sectorul 1 a selectat parcurile Regina Maria, Bazilescu si Kiseleff, care au tarcuri pentru plimbarea cainilor, deoarece acolo cateii pot fi lasati liberi.
Weekendul trecut, 9 - 10 mai, campania de adoptii s-a desfasurat in parcul Kiseleff. si, din pacate, au fost adoptati doar patru catei, spre deosebire de campaniile precedente desfasurate in celelalte parcuri.
Gheorghe Dumitru, sef Politia Animalelor, a explicat faptul ca in weekendul trecut au fost oferiti spre adoptie mai putini pui de catelusi, pentru ca a trecut perioada fatarilor. Cateii care au fost adoptati erau mari, pentru curti, vaccinati, sterilizati si cu carnete de sanatate, frumosi, bine ingrijiti si extrem de prietenosi.
In weekendul 6 - 7 iunie va avea loc o noua campanie de adoptii in parcul Bazilescu, iar daca evenimentul nu va fi aprobat, din cauza alegerilor europarlamentare care se se desfasoara in acelasi weekend, campania va fi reprogramata pentru alt weekend.
Actele de adoptie vor fi intocmite pe loc, cateii putand fi preluati de potentialii proprietari chiar din parc.
Cei care doresc sa adopte un catel trebuie sa aiba la ei buletinul sau cartea de identitate, pentru a dovedi ca au peste 18 ani. Doritorii vor completa si o declaratie pe proprie raspundere ca acel catel este luat pentru a fi tinut pe domeniul privat, si nu va fi lasat pe spatiul public, precum si o declaratie -angajament ca va respecta prevederile legale pentru protectia animalelor, Legea nr. 205 si modificata prin Legea nr. 9/2008.
Daca adoptati un pui de catel, aveti obligatia ca dupa implinirea varstei de sase luni sa il prezentati pentru sterilizare si sa permiteti vizitarea acelui catel de catre Politia Animalelor, cel putin o data pe trimestru, timp de un an de zile, iar daca se observa ca animalele sunt tinute in conditii improprii, vor fi luate inapoi la adapost.
Puteti oferi si dumneavoatra un loc cald si plin de iubire unui catel care pana acum nu a avut prea mult noroc.
De asemenea, pe REALITATEA.NET accesati Galeria Foto si vizionati o parte dintre cateii adorabili oferiti spre adoptie; garantam ca sunt niste sufletele de exceptie si daca va place vreunul, puteti merge direct la Adapostul Odaii, din Soseaua Odaii nr. 3 - 5.
Serviciul Politia Animalelor - Sector 1 - Sediu central :
Sos. Odaii, nr. 3-5, Sector 1
tel: 021/490.40.07
Adresa web : www.dpcs1.ro - Serviciul Politia Animalelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini