miercuri, 13 mai 2009

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti organizeaza in data de 15 mai un Targ de vechituri cu scop caritabil, pentru copiii din centrul de plasament Arlechino(zona Grozavesti).Scopul nostru este sa strangem suma de bani necesara pentru pictarea peretilor din camerele copiilor cu zane din povesti si super eroi, aranjarea bailor si achizitionarea de consumabile electrice(neoane, becuri etc).
Daca doresti sa participi iti oferim 2 variante:
1)Poti sa donezi lucruri de care nu mai ai nevoie pe acasa (carti, suveniruri, accesorii, gentute si alte lucruri „vanzabile")-cum poti face asta? ne contactezi la adresa de mail fratiimaimari@yahoo.com,ne spui cand vrei sa ne vedem sa le donezi .Cel mai bine vandut obiect va fi premiat !!!
2)Poti sa mergi acolo sa cumperi produsele pe care le scoatem la vanzare - vom avea produse donate de prin debaralele oamenilor si de asemenea accesorii hand made realizate de fete foarte pricepute .
Unde? - Verde Cafe - Cafeneaua celor de la Copacul de hartie , care au fost foarte amabili si ne-au oferit spatiul lor fara chirie.Adresa exacta este Str. Domnita Ruxandra nr.15, sector 2(Se intra pe str.Vasile Lascar de pe Stefan cel Mare, vis-a-vis de Spitalul Colentina, sau de pe Bd. Dacia si va fi o strada laterala) si pentru a gasi mai usor consulta harta in ajutor:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8379&-7203 sau site-ul cafenelei www.verdecafe.ro .
Cand? - 15 mai, intre orele 16 si 20 si este toata lumea asteptata.
Avem speranta ca totul va fi bine si pentru asta trebuie sa fi si tu alaturi de noi.
Pentru alte detalii ne poti contacta la adresa de mail fratiimaimari@yahoo.com -persoana de contact Irina Gaiu.
Sursa: www.ssmb.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini