vineri, 5 iunie 2009

CRUZIME , preluare PROTV

O femeie de 60 de ani, din Braila, a lovit fara mila un catel fara stapan, cu coada unei maturi, pana i-a rupt sira spinarii si l-a lasat lat, la pamant.
Un trecator aflat in zona a fost oripilat sa asiste la un acces de furie al individei care lovea catelul peste cap si peste coloana, in timp ce acesta schelalaia de durere.
Socat, omul a constatat ca agresoarea nu s-a oprit pana cand patrupedul nu a ramas nemiscat, intr-o balta de sange, pe trotuar, dupa care ea a intrat linistita in bloc.
Barbatul a transportat cainele imediat la un veterinar, sperand sa-l poata salva, insa acesta avea sira spinarii pur si simplu zdrobita.
Medicul a recomandat eutanasierea cainelui, pentru a fi scutit de durerile cumplite.
Insensibila la soarta animalului pe care, practic, l-a omorat in bataie, agresoarea sustine ca a fost atacata in timp ce facea curatenie la bloc si a trebuit astfel sa se apere.
Mai multi martori sustin ca aceasta are de obicei un comportament violent fata de caini, pe care ii loveste fara mila de cate ori are ocazia.
Politia a deschis dosar penal in acest caz, iar daca va fi gasita vinovata, femeia risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la trei ani sau amenda.
Femeia de 60 de ani este chiriasa in apartamentul din Braila in care locuieste mai multe luni, insa proprietarii apartamentului sunt de negasit.
Locatarii blocului spun ca pe femeie o cheama Anisoara sau Ani.
Politistii o cauta in continuare pe femeie.
Imaginile ne lasa muti in fata neputintei unei fiinte ! "Acest catelus de 4-5 luni a fost eutanasiat pentru ca intr-o dimineata, o femeie idioata, care nu ar mai trebui sa existe in viata, l-a lovit cu bestialitate cu coada de lemn a unei maturi si i-a rupt coloana vertebrala. La recomandarea medicului veterinar, care a considerat ca puiutul nu mai are nicio sansa de vindecare, acesta a fost eutanasiat. Ce pedeapsa merita aceasta femeie?," se intreaba martorul.
Ne intrebam si noi: ce pedeapsa merita aceasta femeie?
Dupa cum bine stiti, in Romania exista o Lege privind protectia animalelor.
Din pacate, nu este aplicata corespunzator!
Prea putini sunt cei care platesc pentru actele lor de cruzime!
Stirile ProTv au redeschis campania "STOP torturarii animalelor".

3 comentarii:

  1. "oamenii" astia nu sunt oameni! eu i-as condamna imediat! fara drept de apel! este practic o crima! cei care lupta contra avortului ar trebui sa lupte si contra uciderii oricarui suflet nevinovat fie ca-i pui de om sau catel!

    RăspundețiȘtergere
  2. unde sta ma??? imediat dupa bac ma duc sa ii rup eu coloana baba idioata ce e *****************************************
    stelutele reprezinta injuraturi

    RăspundețiȘtergere
  3. unde sta in braila? nu am fost niciodata acolo dar jur ca ma duc si iau o matura sa ii rup coloana ***********************************
    cum sa faci asa ceva???

    RăspundețiȘtergere

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini