vineri, 5 iunie 2009

DE LA ROBI

Nu ne-a venit sa credem ca e posibil asa ceva , dar Andreea care locuieste in zona unde s-a produs acest incident, ne-a garantat ca nu-i minciuna, nu-i alarma falsa. In fotografia din st. sus o vedeti pe Andreea incercand sa o linisteasca pe catelusa mama iar in fotografia din dr. sus il vedeti pe unul din cei patru pui care din pacate a trebuit sa fie eutanasiat. Larvele mustelor pusesera deja stapanire pe el. Chiar daca micutul cu putin timp inainte de a fi eutanasiat a baut lapte caldut din biberon, soarta lui era pecetluita, nu mai putea fi salvat.
Cum au ajuns in situatia asta ?
Sa nu ne intrebati, ca nu vom putea raspunde.
Una dintre variante, cea prezentata in mesajul de ajutor era ca tocmai catelusa mama ar fi vinovata deoarece si-ar fi dus puii la “ caldura “
Excludem aceasta varianta , din cel mai solid motiv : animalele au instincte de conservare mult mai puternice decat ale oamenilor, asa ca varianta catelusei vinovate ca si-a dus ea singura puii in zmoala nici nu intra in discutie.
Raman valabile doar doua ipoteze:
- e posibil ca ei sa fi stat langa ceva cald care sa se fi varsat peste ei sau
- cineva a vrut sa scape de pui sau poate a vrut doar sa se distreze ( e o moda in Romania – aceea de a-ti bate joc de alte forme de viata – moda care ne alunga undeva mult mai departe de preistoirie ) si i-a aruncat in zmoala. In aceasta situatie se explica de ce catelusa mama nu are zmoala pe spate. E posibil sa fi intrat in zmoala ca sa-si salveze puii.
CAND TE GANDESTI LA USURINTA CU CARE UNII DINTRE OAMENI ISI UCID IN CELE MAI DIVERSE MODURI PRUNCII NOU NASCUTI, TE-NTREBI CARE DINTRE EI MERITA RESPECT.
FEMEIA CARE-SI ARUNCA PRUNCUL IN LATRINA CA SA SCAPE DE RUSINEA DE A FI NASCUT UN COPIL NEDORIT SAU POATE NEACCEPTAT DE MEMBRII FAMILIEI SAU
CATELUSA CARE S-A AVANTAT IN ZMOALA FIERBINTE CA SA-SI SALVEZE PUII ?
SUNTEM CONVINSI CA STITI RASPUNSUL LA ACEASTA INTREBARE.
Pentru ceilalti trei dintre pui si minunata lor mamica voluntarele Robi au inceput o lupta contra cronometru. Cel putin 12 ore pe zi sunt alaturi de ei, curatandu-i de cumplita zmoala si hranindu-i pe cei trei sugari, supravietuitori.. Nu ne-am fi descurcat desigur fara ajutorul medicilor de la City vet , a varului Andrei si a varului Sergiu cararora le multumim de o mie de ori “cel putin”pentru tot ajutorul dat.
Ce s-a mai intamplat in continuare cu micutii pui si blanda lor mamica veti afla daca veti urmari activitatea noastra. Va vor spune rand pe rand chiar voluntarii ceea ce s-a mai intamplat.
Ii puteti ajuta , nu doar pe ei ci pe multele animalute care au ajuns in grija noastra in ultima perioada de timp( sunt multe si nu mai facem fata din niciun punct de vedere – nici macar al postarilor pe site ) donand :
Asociatia pentru protectia animalelor - Robi
CIF 13765439 BCR 2 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal
Sau adoptand unul dintre animalutele aflate in custodia noastra.
VA MULTUMIM PENTRU ORICE EFORT DEPUS DE DUMNEAVOASTRA IN SCOPUL SALVARII ACESTOR FIINTE NEVINOVATE.
Te-ai saturat sa mai vezi caini si pisici fara stapan? E problema ta.
Te astepti ca autoritatile sa-ti rezolve problema? Ai f.f. mult de asteptat.
Impreuna insa o putem rezolva. Cum? Click aici: www.4animals.ro si vei afla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini