miercuri, 10 iunie 2009

preluarede pe Orasul Animalelor ref. campanie sterilizare

June 8th,2009 by Raluca Simion - Campania “Animalele nu stiu sa calculeze, dar cu siguranta stiu sa se inmulteasca” a inceput aici.
In lunile aprilie si mai au fost sterilizate 40 de animale, numar suplimentat datorita ajutorului unor donatori carora dorim sa le multumim foarte mult (dna Cristina Manea, Camelia Vana, Mihaela Muresanu si Sorin Alexa, Elena Nicolescu si toti ceilalti care au ajutat si au dorit sa ramana anonimi).
Luna iunie vine cu un eveniment inedit, organizat pentru prima data in Bucuresti: Maratonul sterilizarilor. In cadrul acestui maraton asociatia GIA ofera gratuit 100 de sterilizari pentru cainii si pisicile cu sau fara stapan (in cazul in care stapanii nu isi pot permite costurile operatiei). Actiunea se va desfasura la cabinetul veterinar Almavet.
In cadrul acestui maraton oferim 100 de sterilizari gratuite, asa ca va asteptam sa aduceti toti cainii si pisicile de la bloc, de la serviciu sau de la scoala, ca si animalele cu stapani nevoiasi. De ce este atat de importanta aceasta mobilizare? Sa facem un calcul simplu: 100 de femele sterilizate nu vor mai da nastere in 2009 celor minim 500 de pui (un calcul optimist, deoarece catelele nasc frecvent si 10 pui, nu numai 5!). Sa nu uitam ca si acesti pui se vor inmulti la randul lor, sporind in cel mai scurt timp cu mii si mii de noi exemplare numarul de animale de pe strada.
Daca doriti sa sterilizati un animalut, puteti face programarea pana in data de 11 iunie:
- pentru animalele ce se vor operate in ziua de sambata - 13 iunie, programari la Raluca Simion 0767.808.407
- pentru animalele ce se vor operate in ziua de duminica - 14 iunie, programari la Delia Pirvu 0763.626.777
Foarte important: Femelele au prioritate! Se participa doar cu programare!
Daca doriti sa ne sprijiniti in acest program, puteti sponsoriza o sterilizare, donand in contul asociatiei cu mentiunea “Pentru sterilizari”.
GIA – Group Initiative for Animals
CIF – 22002126
CONT IBAN : RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX – Banca Transilvania Sucursala Mariott Bucuresti
Va multumim si va asteptam sambata si duminica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini