vineri, 25 septembrie 2009

Demonstraţii de artă populară tradiţională la Târgul Meşteşugarilor BD. Aviatorilor Parc Kiseleff

Iubitorii de meşteşuguri şi artă populară sunt aşteptaţi între 25 şi 27 septembrie la cea de-a treia ediţie a Târgului Meşteşugarilor organizat de Primăria Sectorului 1 în colaborare cu ATE CARPATIA. Evenimentul va avea loc pe bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, în faţa Parcul Kiseleff.
Vizitatorii vor putea găsi la Târgul Meşteşugarilor meşteri populari din toate zonele ţării, demonstraţii de sculptură în lemn şi olărit dar şi artă populară tradiţională.
În cadrul târgului peste 80 de comercianţi vor expune produse de artizanat, vestimentaţie rustică, sculptură în lemn, ceramică, pictură pe lemn, sticlă decorativă, goblenuri şi bijuterii lucrate manual, macrame, sculptură în os, instrumente muzicale, oua încondeiate, modelaj în lut, vase din cupru şi obiecte din piele şi pâslă.

Un comentariu:

  1. Buna ziua . Detin blogul www.timisoararomania.ro , are page rank 3 si 150 vizitatori unici pe zi .
    As fi interesat sa facem schimb de linkuri . Eu va adaug blogul , in lista mea de parteneri pe timisoararomania.ro iar dumneavoastra adaugati
    site-ul www.yahoostatus.ro cu titlul yahoo status(pentru a nu avea link direct , unul catre altul , e mai avantajos pentru amandoi)
    Daca sunteti de acord va rog sa-mi dati un e-mail de confirmare : admin@yahoostatus.ro iar in cateva ore va adaug linkul la parteneri .
    Multumesc si atept un raspuns ,

    Tudor
    www.yahoostatus.ro
    www.timisoararomania.ro

    RăspundețiȘtergere

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini