joi, 29 octombrie 2009

apel preluat de pe blog-ul orasul animalelor apartinand GIA

Astazi am primit de la o prietena a animalutelor urmatorul mail :

“Am un caine care a fost abandonat de stapani pentru ca are 10 ani si este semiorb. Nu stie sa se fereasca de masini. Este fetita, de talie medie, alb cu negru. A stat 5 zile fara apa, fara mancare, in ploaie.
Starea lui era asa de grava (statea nemiscat in pozitie semisezanda, cu capul atarnat), incat hotarasem sa chem pe cineva sa-l eutanasieze, dar impreuna cu o vecina l-am ingrijit si merge. Acum este la o clinica internat pentru analize mai detaliate si eventual tratament.
Problema este ca trebuie sa-i gasesc neaparat un adapost. Este ff cuminte, agreeaza pisicile si cainii, este f bland, dar la inceput, datorita vederii, speriat. Se adapteaza repede. Ii place sa mearga in lesa.
Va rog intrebati cunoscutii (rude, colegi) daca stiu pe cineva care ii poate oferi un colt de curte si putina dragoste. Pot ajuta cu mancare, tratament daca e nevoie. Daca nu gasesc, singura solutie e sa l trimit la un adapost, dar pentru starea lui….cred ca merita inca trei ani de batranete usoara. Macar intrebati….”
numarul de contact este 0729.934.085 . (Mirela)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini