joi, 3 decembrie 2009

Raport si Apel al ANIMED

Dragi prieteni,

Va informez cu bucurie ca in acest an am obtinut un nou record personal in cadrul programului de stopare a reproducerii pisicilor si cainilor fara companion uman (comunitare).
Fata de anul trecut, in care am castrat 700 de animale, in acest an am operat deja 831. Intentia noastra este de a ajunge la 1.000 de castrari pana la sfarsitul acestui an. Asta ar insemna ca in acest an am castra cat am castrat in total in ultimii doi ani (300 + 700).
Pentru a putea realiza acest plan avem nevoie din partea dv. de sprijin sub patru forme:
1. contactati-ne pentru programarea pentru castrare a mai multor caini si pisici fara companion uman, care traiesc pe strazi, pe raza municipiului Arad;
2. donati bani pentru: produsele de uz veterinar (campuri sterile, manusi sterile, comprese sterile, seringi, ace, fire, tranchilizant, anestezic, antibiotic, analgezic, betadina, apa oxigenata, solutii perfuzabile, perfuzoare, branule), benzina pentru colectarea si returnarea animalelor, hrana uscata si la conserva pt caini si pisici. Daca nu sunteti deja membru cotizant al Animed Arad va invitam sa deveniti acum. Fiecare membru isi alege singur valoarea cotizatiei lunare, trimestriale sau anuale. Important este sa o trimiteti la noi la sediu: Arad, strada Blanduziei nr. 3 cod 310091, judetul Arad.
3. mediatizati cat mai mult programul si nevoile noastre, pentru ca oferta, respectiv cererea noastra de sprijin sa ajunga la cat mai multi iubitori de animale.
4. ajutati-ne sa obtinem cat mai multe deseuri textile pe care sa le taiem dupa nevoie si sa le punem sub animalele operate si in tratament, pentru a ne scuti de spalarea a zeci si zeci de prosoape saptamanal (am economisi timp si bani).
Pe langa castrari, am mai luat in acest an, pana acum, pentru asistenta medicala, 174 de caini si 126 de pisici, dintre care 65 de caini si 37 de pisici au fost adoptate.
Le multumim celor care au directionat catre noi 2% din impozitul pe profit si speram ca anul urmator, pana pe 15 mai, sa ne alegeti tot pe noi. Detalii despre acesta prevedere gasiti pe www.animed.ro si pe www.doilasuta.ro. Acest an au intrat in contul nostru 11.230 lei in ianuarie (pentru declaratiile depuse in 2008) si 17.000 lei in noiembrie (pentru declaratiile depuse pana pe 15 mai 2009.
Va multumesc,
Claudiu

Claudiu Iosim
Environmental Engineer
Veterinary Student
Founder & Managing Director
ANIMED ARAD - the first and only animal welfare charity in Arad, Romania that runs a rescue and a neutering program for stray & feral cats and for stray dogs. Please donate today to support our charitable work on behalf of the abandoned, ill, injured and ignored animals.
http://www.animed.ro/
aradanimals@yahoo.com
Phone/Fax: 004.0357.421.204
Mobile: 004.0766.581.545
HQ: Arad, 310091 Blanduziei Street No.3, Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini