Postări

Se afișează postări din ianuarie 27, 2009

despre Asociatia Cutu - Cutu

Asociatiile din Romania au prea putini bani sa intervina in sterilizarea acestor animale. Marea majoritate a oraselor nu au astfel de asociatii de protectie a animalelor, iar acolo unde sunt, acestea pot avea domenii de activitate care nu au conexiune cu sterilizarea: se ocupa doar de un adapost cu catei, transporta animale, le caute stapan etc.Este important sa sterilizezi atat animalele de companie cat si cele fara stapani. Potrivit medicilor veterinari, printre avataje se numara reducerea riscului aparitiei tumurilor mamare si a cancerului testicular, previne aparitia problemelor de prostata, elimina neplacerile cauzate de manifestarea comportamenului sexual si, cel mai important, animalele sterilizate traiesc mai mult! Asociatia "Cutu, cutu" ofera zilnic consultatii gratuite, direct, telefonic, prin mailuri sau prin intermediul site-ului. Astfel, vei sti ce trebuie sa faci atunci cand intalnesti un animal in pericol. Vei fi indrumata catre centrele de asistenta cele mai …

COAFURI CU ANIMALUTE

Imagine

ADOPTII

LOLI
Buna, ma bucur ca te-ai oprit asupra mea. Am nevoie de ajutor. Am fost salvata dintr-o galeata cu apa si crescuta cu biberonul. Am 7 luni, sunt deparazitata, vaccinata, sterilizata si, cel mai important lucru, nu sunt caine. M-am deghizat ca sa nu ajung la Zoo. Sunt un cangur, ador topaiala de dimineata. Povestea mea este mai lunga si plina de peripetii pe care de abia astept sa le povestesc familiei mele. Stiu ca esti acolo, undeva si ma cauti. Eu am sa te astept cuminte aici.

Click aici pentru mai multe poze cu mine

E-mail: robi_mydog@yahoo.com

ZARA
Eu sunt Zara si sunt surioara increzutei de mai sus. Am trecut nedespartite prin necazuri si va spun cu toata sinceritatea ca e catel ca mine si cea mai buna prietena. Asteptam cu nerabdare sa ne dea cineva o sansa la fericire, chiar daca ne vom desparti. Sunt jucausa, si foarte lipicioasa trebuie doar sa ai putina rabdare sa te cunosc, timiditatea fiind punctul meu forte. Vino sa-ti spun mai multe lucruri despre mine.

Click aici pentru …