miercuri, 13 mai 2009

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti organizeaza in data de 15 mai un Targ de vechituri cu scop caritabil, pentru copiii din centrul de plasament Arlechino(zona Grozavesti).Scopul nostru este sa strangem suma de bani necesara pentru pictarea peretilor din camerele copiilor cu zane din povesti si super eroi, aranjarea bailor si achizitionarea de consumabile electrice(neoane, becuri etc).
Daca doresti sa participi iti oferim 2 variante:
1)Poti sa donezi lucruri de care nu mai ai nevoie pe acasa (carti, suveniruri, accesorii, gentute si alte lucruri „vanzabile")-cum poti face asta? ne contactezi la adresa de mail fratiimaimari@yahoo.com,ne spui cand vrei sa ne vedem sa le donezi .Cel mai bine vandut obiect va fi premiat !!!
2)Poti sa mergi acolo sa cumperi produsele pe care le scoatem la vanzare - vom avea produse donate de prin debaralele oamenilor si de asemenea accesorii hand made realizate de fete foarte pricepute .
Unde? - Verde Cafe - Cafeneaua celor de la Copacul de hartie , care au fost foarte amabili si ne-au oferit spatiul lor fara chirie.Adresa exacta este Str. Domnita Ruxandra nr.15, sector 2(Se intra pe str.Vasile Lascar de pe Stefan cel Mare, vis-a-vis de Spitalul Colentina, sau de pe Bd. Dacia si va fi o strada laterala) si pentru a gasi mai usor consulta harta in ajutor:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8379&-7203 sau site-ul cafenelei www.verdecafe.ro .
Cand? - 15 mai, intre orele 16 si 20 si este toata lumea asteptata.
Avem speranta ca totul va fi bine si pentru asta trebuie sa fi si tu alaturi de noi.
Pentru alte detalii ne poti contacta la adresa de mail fratiimaimari@yahoo.com -persoana de contact Irina Gaiu.
Sursa: www.ssmb.ro
Participati la un eveniment ce isi propune sa aduca alaturi arta contemporana si antichitati.
Cand - 16 Mai , intre 11.00 -19.00
Unde - Clubul Taranului
Cine- artisti, décoratiuni, unicat, hand-made, pictate, cusute, taiate, sculptate, gustoase, modelate, fotografiate, vintage sau antichitati.
Aduceti ceva drag cu voi , si noi il transformam in cea mai frumoasa amintire, la "Atelierul de Amintiri", organizat de Studio Pierrot.
LENEVITI OAMENI BUNI !!!
LASATI STRESSUL SI JOGGING-UL PENTRU ALTII, SI .....
...... NU MAI TRAGETI DE FIARE !!!!
Lenea lungeste viata!
Persoanele care nu prea se inghesuie sa munceasca si care au oroare de exercitiile fizice banuiau de multa vreme acest lucru, dar acum a fost confirmat de oamenii de stiinta: lenea prelungeste viata.
Doi cercetatori germani, dr. Peter Axt si fiica sa, dr. Michaela Axt-Gadermann, au publicat o carte ("Bucuria Lenii: Cum s-o lasi mai moale si sa traiesti mai mult")
in care explica pe larg faptul ca toti oamenii poseda o cantitate limitata de "energie vitala" si ca viteza cu care este consumata, determina precis speranta de viata a fiecarei persoane..
Cei doi mai spun ca activitatile care sunt mari consumatoare de energie, precum "trasul de fiare" intr-o sala de forta, accelereaza imbatranirea si fac organismul mai susceptibil la imbolnavire.
"Un stil de viata mai relaxat este important pentru sanatate.
Daca ai o viata stresanta si faci exercitii fizice in exces, organismul produce hormoni care determina instalarea hipertensiunii", afirma Axt-Gadermann.
Ea a adaugat ca una dintre diferentele-cheie intre oamenii mai lenesi si cei hiperactivi este ca organismele mai active produc mai multi "radicali liberi" - molecule instabile de oxigen despre care se crede ca ar accelera imbatranirea.
Mai mult, "lenea este, de asemenea, importanta pentru un sistem imunitar sanatos pentru ca celulele specializate in apararea organismului sunt mai puternice in conditii
de relaxare decat in situatii de stres".
Iar in timpul relaxarii si metabolismul este mai lent, producandu-se mai putini radicali liberi.
Atat Axt-Gadermann, 34 de ani, cat si tatal sau, in varsta de 65 de ani, au fost alergatori de cursa lunga, ceea ce le permite sa sustina ca vorbesc in cunostinta de cauza.
Totodata, ei afirma ca rasul este o alternativa mai sanatoasa decat alergarea sau exercitiile fizice.
In carte, cei doi cercetatori mai spun ca lenea este foarte buna si pentru creier.
Asta pentru ca exercitiile fizice sau stresul duc la producerea unui excedent de cortisol, un hormon care vatama neuronii si provoaca pierderi de memorie si senilitate
prematura.
O zi relaxa(n)ta tuturor !!
Femeile singure nu mai sunt asa disperate dupa o relatie stabila si se bucura tot mai mult de statutul de libertina.
Avantajele sunt destul de multe si se tot inmultesc. Iata doar cateva dintre ele si lista ramane deschisa:

-poti iesi mereu cu prietenele tale;

-poti flirta in voie, cu cine vrei;

-poti cheltui cat vrei pe haine si cosmetice;

-te poti imbraca de fiecare data cu ce vrei tu;

-te poti cupla cu orice tip dragut, chiar si pentru o singura noapte;

-nu trebuie sa dai explicatii nimanui pentru noptile pierdute in club;

-iti poti aranja camera asa cum ai tu chef;

-ai destul loc in dulap numai pentru hainele tale;

-nu mai trebuie sa-ti bati capul sa-i cumperi cadou de ziua lui;

-nu trebuie sa-ti mai faci griji ca mama lui nu te place;

-nu mai trebuie sa inventezi scuze de fiecare data cand nu vrei sa mergi in vizita la parintii lui;

-poti sa asculti muzica ta preferata la orice ora din zi si din noapte;

-poti sa te uiti la orice film vrei;

-poti sa iesi la o cafea cu colegul de serviciu fara sa mai dai explicatii;

-ai mai mult timp pentru tine si pentru hobby-urile tale;

-nu te mai certi din orice nimic si nu mai e cazul sa te scuzi pentru "greselile" pe care nici macar nu le-ai facut;

-nu mai ai pentru cine sa plangi;

-nu mai e nevoie sa inveti sa gatesti;

-nu mai trebuie sa-ti planifici vacantele in functie de programul altcuiva;

-te poti concentra asupra carierei fara ca cineva sa-ti reproseze ca muncesti prea mult sau ca nu-i acorzi atentie;

-poti fii mai spontana - nu mai e cazul sa-ti palnuiesti in avans sarbatorile, vacantele, concediile;

-nu mai ai atatea responsabilitati - e mai usor sa ai grija de o singura persoana (adica de tine) decat de doua (adica de tine si de el);

-iti poti pastra toti prietenii; fara sa atragi suspiciuni ca nutresti alt gen
FELICITARI PRIMARULUI, CONSILIERILOR, SI IN MOD SPECIAL SERVICIULUI DE POLITIE A ANIMALELOR DIN CADRUL DIRECTIEI GENERALE DE POLITIE COMUNITARA SECTOR 1.
DE CE, VA VETI INTREBA ?
DESI S-AU INFIINTAT DE CURAND, AU FACUT CEI MAI MARI PASI IN PROTECTIA ANIMALELOR.
CHIAR DACA ESTE INCA LOC DE MAI BINE, II FELICITAM DIN TOATA INIMA PENTRU,.... NU DOAR CELE MAI BUNE INTENTII, CI ,..... REALIZARILE EXTRAORDINARE, DEJA OBTINUTE INTR-UN TIMP FOARTE SCURT.
Ii invitam ,in numele dumnealor, pe cetatenii sctorului 1, detinatori de caini si pisici de rasa comuna sa-si sterilizeze gratuit animalutele . Este mult mai sanatos pentru animalutul dumneavoastra sa il sterilizati, si-n plus unii dintre dumneavoastra nu veti mai avea pe constiinta zecile de pui abandonati cine stie pe unde.
Acum e simplu :
Programarile se fac telefonic la cele doua centre de asistenta sanitar veterinara sociala,
021/668 36 47 str. Pajurei, nr. 13 sector 1, si
021/233 05 27 str. Garlei, nr. 2 sector 1.
Ce alte minuni mai fac cei de la Politia Animalelor sector 1 ?
Cititi materialul de mai jos
Detalii privind campaniile desfăşurate de către Serviciul de Poliţia Animalelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Comunitară Sector 1.
v Campanie de educare a elevilor aflaţi în şcolile de pe raza sectorului 1 în spiritual cunoaşterii şi respectării prevederilor legale privind protecţia şi îngrijirea animaleloe, prevenirea cruzimii şi relelelor tratamente îndreptate împotriva acestora, respectarea normelor de convieţuire socială şi a celor privind păstrarea ordinii şi curăţeniei pe domeniul public de către deţinătorii de animale de companie
A demarat în luna noiembrie 2008 prin încheierea Protocolului de Colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Sectorului 1 şi se desfăşoară în 24 de unităţi de învăţământ de pe raza sectorului 1.
Vezi galerie foto
-----------------------------------------------------------------------------

v Campanie de sterilizare gratuită pe anul 2009 a animalelor de companie de rasă comună aflate în gospodăriile cetăţenilor sectorului 1
Acţiunea se desfăşoară începând cu 01.04.2009, urmând a fi realizată prin cele două Centre de asistenţă sanitar-veterinară socială Pajura şi Gârlei. Programul are drept scop prevenirea abandonului pe domeniul public a puilor nedoriţi de către deţinătorii de animale de companie de rasă comună şi evitarea astfel a creşterii numărului de câini şi pisici fără stăpân. Acţiunea vizează toate cartierele sectorului 1 ai căror cetăţeni vor fi anunţaţi din timp prin mass media, afişe şi pliante distribuite de Poliţiile Comunitare de Cartier.
--------------------------------------------------------------------------------

v Campania de adopţie gratuită a câinilor aflaţi în Central Teritorial din Şos. Odăi nr. 3-5, sector 1
Primarul Sectorului 1, în conformitate cu art. 8 din H.C.L. Sector 1 nr. 467/2008, a aprobat organizarea în prima decadă a fiecărei luni organizarea unor campanii de adopţie gratuită a câinilor aflaţi în Centrul Teritorial din Şos. Odăi nr. 3-5, sector 1.
Astfel de activităţi vor fi organizate în zilele de weekend în parcurile din sectorul 1, iar în restul zilelor în unităţi şcolare aflate în subordinea Consiliului Local Sector 1. Şedinţele de adopţie şi locul desfăşurării acestora vor fi aduse la cunoştinţa iubitorilor de animale prin mass media, afişe şi pliante.
--------------------------------------------------------------------------------

v Vaccinarea antirabică gratuită a animalelor de companie (câini şi pisici) aflate în gospodăriile individuale ale cetăţenilor
Acţiunea vizează toate cartierele Sectorului 1 şi a început la data de 10.05.2008 în Cartierul Străuleşti. Următoarele cartiere ce vor face obiectul acţiunii vor fi anunţate din timp prin mass-media.
--------------------------------------------------------------------------------

v Sterilizarea/castrarea gratuită a animalelor de companie aflate în grija cetăţenilor din Sectorul 1, care are drept scop prevenirea înmulţirii numărului de câini şi pisici fără stăpân, aflaţi pe domeniul public
Acţiunea va demara începând cu data de 09.06.2008, urmând a fi realizată prin cele două Centre de Asistenţă Sanitar-Veterinară Socială.
Sursa : www.politiacomunitarasector1.ro
FELICITARI SECTORULUI 2.
Nu avem prea multe informatii despre activitatea Centrului Teritorial Veterinar sector2 dar am aflat ca in cadrul acestui serviciu, cainii fara stapan din sectorul 2 sunt sterilizati gratuit.
Puteti cere sterilizarea cainilor fara stapan la numarul de telefon : 021/255 22 17.
Daca locuiti in sectorul 2 si observati prezenta unor caini nesterilizati, sesizati si cereti sterilizarea acestora la numarul amintit mai sus.
FELICITARI PRIMARULUI GENERAL SORIN OPRESCU,
pentru ca a inteles si a acceptat propunerile noastre referitoare la controlul inmultirii cainilor si pisicilor cu si fara stapan.
Pacat doar ca, a intampinat din partea consilierilor generali o "rezistenta"greu de explicat.
Ne-am bucura sa-i felicitam si pe alti primari , consilieri, etc., doar ca la nivelul Municipiului Bucuresti, privind protectia animalelor inca nu avem motive s-o facem.
Marilena Cristian Asociatia Robi.
Te-ai saturat sa mai vezi caini si pisici fara stapan? E problema ta.
Te astepti ca autoritatile sa-ti rezolve problema? Ai f.f. mult de asteptat.
Impreuna insa o putem rezolva. Cum? Click aici: www.4animals.ro si vei afla.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini