Postări

Se afișează postări din iunie 4, 2009
Prima aparatoare ptr testicule a fost folosita in 1874 la un joc de cricket
Prima casca de protectie a fost folosita in 1974...
Le-a trebuit 100 de ani barbatilor sa realizeze ca si capul este important :)

sfat

Vine un moment in viata cand realizezi:
Cine conteaza,
Cine nu a contat niciodata,
Cine nu va mai conta...
Si cine va conta intotdeauna...
Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau,
Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...
Daruieste flori tuturor celor pe care nu vrei sa ii pierzi in 2009,
Incearca sa strangi 12; nu este usor!

apel pentru Maria primit azi prin mail

Va rog mult sa trimiteti prietenilor si celor cunoscuti mesajul de mai jos. Vrem sa incercam sa o ajutam pe aceasta fetita. MULTUMESC!
Am aflat de o poveste care nu ma poate lasa indiferent si impreuna stiu ca putem face minuni pentru Maria, o fetiţă în vârstă de 5 ani. Daţi, va rog, mai departe acest mesaj! Renunţând azi la o cola, prelungiţi viaţa unui copil cu încă o jumătate de oră!
Maria a fost diagnosticată în aprilie 2008 la Institutul Kremlin Bicetre din Paris cu boala Tirozinemie de tip 1 (o boală foarte rară și foarte gravă), medicul curant fiind român Dl. Dr. Bogdan Hermeziu. Diagnosticarea s-a făcut după un an de zile de investigații în România, în momentul în care copilul ajunsese să nu mai mănânce, să nu mai doarmă și să nu mai meargă. Este singurul asemnea caz de la noi!
Autorităţile din România ridică din umeri şi plimbă familia dintr-o parte în alta. Nu sunt medicamente compensate, nu sunt şanse de tratament la noi. Singura soluţie vine de la o clinică din Franţ…

zile de sarbatoare legala in care nu se lucreaza

Lege nr. 202/2008 pentru modificarea alin. (1) al art. 134 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii - Zile libere - Zile de sarbatoare legala, Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 728 din 28.10.2008 cu Articol unic conform caruia
Alineatul (1) al articolului 134 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 72 din 5 februarie 2003, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 134. - (1) Zilele de sarbatoare legala in care nu se lucreaza sunt:
- 1 si 2 ianuarie;
- prima si a doua zi de Pasti;
- 1 mai;
- prima si a doua zi de Rusalii;
- Adormirea Maicii Domnului;
- 1 decembrie;
- prima si a doua zi de Craciun;
- 2 zile pentru fiecare dintre cele 3 sarbatori religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decat cele crestine, pentru persoanele apartinand acestora."
Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, in conditiile art. 77 alin. (2), cu re…

Rusaliile pe 07.06.2009 la Romani, conform calendarintercultural.ro, zile libere

Rusaliile, adică Pogorârea (Coborârea) Duhului Sfânt reprezintă unul dintre marile praznice împărăteşti ale Mântuitorului.
Sărbătoarea este prăznuită de creştini duminica - la 50 de zile după Paşti / având deci data schimbătoare - şi marchează Coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Isus Cristos (eveniment care a avut loc în ziua Rusaliilor Evreilor – care pe atunci era o sărbătoare agricolă de bucurie, în care se oferea pârgă din roadele pământului).
Cincizecimea este o denumire de sorginte Greacă, care arată că sărbătoarea are loc la 50 de zile după Paşti.
Sărbătoarea de Rusalii este a încheierii lăuntrice a noului legământ al harului şi iubirii, prin Coborârea Sfântului Duh, reprezentând şi consacrarea solemnă a bisericii întemeiate de Isus Cristos.
Duhul Sfânt nu este dăruit numai bisericii în ansamblu, ci şi fiecărui creştin în parte, cu darurile sale.
Apostolul Pavel acorda importanţă acestei sărbători (pentru comunităţile creştine care aveau vii înaintea ochilor roadele ş…

top neobisnuit - premiu special

Exista un premiu numit dupa Stella Liebeck - de 81 ani - care a dat in judecata McDonalds pentru ca si-a varsat in poala o ceasca de cafea si a castigat 2.9 milioane $... E cunoscut faptul ca americanii se dau in judecata pentru orice rahat, dar astea depasesc intelegerea umana ...
Deci:
- Locul 5 - Kathleen Robertson, Austin , Texas , a primit o despagubire de 780.000 de dolari. Ea si-a fracturat glezna intr-un magazin de mobila, dupa ce s-a impiedicat de un baietel care alerga prin magazin. Verdictul tribunalului i-a surprins pe proprietarii magazinului avand in vedere ca baiatul era chiar copilul doamnei Robertson!
- Locul 5 - La egalitate pe locul 5 este si Carl Truman de 19 ani care a castigat 74.000$ si cheltuieli pentru ingrijiri medicale, dupa ce un vecin a trecut cu Honda Accord peste mâna lui. El se bagase pe sub masina ca sa fure rotile masinii, iar vecinul care era la volan, nu l-a vazut si a plecat din parcare.
- Locul 5 - Tot pe locul 5 se afla Terrence Dickson din Bristol…