vineri, 25 septembrie 2009

Demonstraţii de artă populară tradiţională la Târgul Meşteşugarilor BD. Aviatorilor Parc Kiseleff

Iubitorii de meşteşuguri şi artă populară sunt aşteptaţi între 25 şi 27 septembrie la cea de-a treia ediţie a Târgului Meşteşugarilor organizat de Primăria Sectorului 1 în colaborare cu ATE CARPATIA. Evenimentul va avea loc pe bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, în faţa Parcul Kiseleff.
Vizitatorii vor putea găsi la Târgul Meşteşugarilor meşteri populari din toate zonele ţării, demonstraţii de sculptură în lemn şi olărit dar şi artă populară tradiţională.
În cadrul târgului peste 80 de comercianţi vor expune produse de artizanat, vestimentaţie rustică, sculptură în lemn, ceramică, pictură pe lemn, sticlă decorativă, goblenuri şi bijuterii lucrate manual, macrame, sculptură în os, instrumente muzicale, oua încondeiate, modelaj în lut, vase din cupru şi obiecte din piele şi pâslă.

EXPOZITIE DE MOTOCICLETE LA MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE A ROMANIEI din Calea Victoriei pana pe 30 septembrie, din cate am retinut

O Istorie pe două roţi

Muzeul Naţional de Istorie a Romaniei şi Asociaţia Motocicliştilor din România, în colaborare cu Muzeul Tehnic “Ing. Dimitrie Leonida” şi Daytona Twins, organizează prima expoziţie de motociclete de epocă şi clasice din Bucureşti.
Vernisajul expoziţiei va avea loc joi, 20 august 2009, ora 15.00 la Muzeul Naţional de Istorie a României.
Tematica expoziţiei, care prilejuieşte inedita întâlnire a motocicletelor în spaţiul muzeului, o reprezintă vehiculele pe două roţi aflate în circulaţie pe străzile din România, până in anii ‘80.
Expoziţia prezintă publicului primele modele de motociclete de serie, civile şi de război din perioada antebelică, interbelică şi contemporană.
Publicul va putea admira mărci cunocute produse în fostele ţările socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, Carpaţi, dar şi motociclete produse de firmele BMW, Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph, din afara spaţiului socialist. Totodată, vizitatorii vor primi informaţii interesante din istoria şi evoluţia motociclismului în România.
Invitatul special la deschiderea expoziţiei, domnul Troia Tiberiu, este un fost motociclist de performanţă, multiplu campion, în perioada 1978-1999.
Expoziţia se adresează atât privirilor curioase ale trecătorului, publicului pasionat, cât şi cunoscătorilor în domeniu şi colecţionarilor pasionaţi
Expoziţia va putea fi vizitată la Muzeul Naţional de Istorie a României, în perioada 20 august- 30 septembrie 2009, INTRARE LIBERA IN CURSUL SAPTAMANII, DAR TAXA FOTO 20 RON. LUNI SI MARTI MUZEUL ESTE INCHIS !


Persoane de contact
Muzeul Naţional de Istorie a României:
Secţia Relaţii Publice: Barbu Feodor, Cristina Toderaş, tel. 021/315.82.07 int.1008/1015, fax 021/311.33.56
Asociaţia Motocicliştilor din România: Cosmin Frăsineanu, vicepreşedinte,
tel mobil. 0728 550 044

http://www.mnir.ro/ro/ExpozitiiTemporare/Expozitie.aspx?IDExpozitieTemp=79

FELICITARI DACIANEI SARBU, si nu spun asta din punct de vedere politic, ci umanitar

Potrivit unui ziar, eurodeputata a fost numita in functia de vicepresedinte al COMISIEI PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR si a declarat ca va solicita alesilor romani sa adopte cat mai urgent legea privind infiintarea POLITIEI ANIMALELOR.

Iubitorii animalutelor isi pun mari sperante in activitatea Dacianei si spera ca in viitorul apropiat sa fie infiintate si TRIBUNALE PENTRU ANIMALE, cum vedem pe Animal Planet.

ZOO BANEASA LIVE pe www.digitalzoo.kappa.ro

ATENTIE LA MESAJELE (SMS) PROMOTIONALE CIUDATE PRIMITE PE TELEFONUL MOBIL

NU APELATI NUMERELE DE TELEFON INDICATE SI NU DATI CURS INVITATIILOR ....
CONSTIENTIZATI FAPTUL CA NU PUTETI CASTIGA NIMIC "DIN OFICIU" DACA NU ATI PARTICIPAT !!!

Recomand serialul difuzat pe TVR 1 Giuvaierul Palatului 17.10 - 18.10 in cursul saptamanii

http://portal.tfm.ro/forum/thread-342-post-6643.html

http://dianasoriano.sunphoto.ro/Poze_cu_Giuvaierul_Palatului_serialul_meu_preferat

http://www.cinemagia.ro/filme/dae-jang-geum-giuvaierul-palatului-43538/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini