marți, 27 octombrie 2009

despre sapunuri

Dintotdeauna mi-au placut aromele de fructe ...
Imi amintesc patrunderea pe piata a cosmeticelor Oriflame, cand eram la liceu si o colega inscrisa ca distribuitor mi-a adus geluri mici si parfumate ... parca erau borcane cu dulceata ... ori mama / prietenele ei imi aduceau sapunele cu diferite forme colorate si parfumate ... apoi s-au dezvoltat magazinele de profil gen Lush ... , ba chiar au apucat sa aduca si la magazinul din bloc, Cadouri, ... dar de fiecare data imi facea cu ochiul altceva de cumparat ... decoratiuni / bijuterii ... , mereu alte alegeri / prioritati / cheltuieli ... si intr-un final am ales totusi cateva sortimente si de sapun : pentru barbati - miros gen Gilette, pepene galben, fructe de padure, citrice ... mai aveau sampanie, smochine, masline,etc. Aveti de unde alege ! 3 rafturi cu sapunuri taiate dreptunghiular / trapezoidal si etichetate ! si in spate se proceseaza ...Meritul apartine exclusiv rabdarii si puterii de convingere al proprietarilor acestui magazinas mic si cochet, mereu bine parfumat !Accesati blog-urile / site-urile magazinului din dreapta lateral sus de pe acest blog.

pilde din seriale

Nu prea mai urmaresc seriale deoarece nu isi pastreaza tronsonul orar initial din grila de programe, se intrerupe brusc si fara explicatii difuzarea seriei, etc. Imi plac CSI  N.Y. si Miami, Lege si ordine, Disparuti fara urma, E.R., dr. House.
Giuvaierul Palatului a avut intriga, in timp ce urmarea lui Furtuna la palat imi pare usor plictisitor ...
Episodul difuzat duminica pe postul Acasa TV din serialul Al 7 - lea cer a fost foarte interesant ridicand problema - Ce-I poţi oferi cuiva care are aproape totul ? ceva simbolic şi amintirea celor avute ... cu sfatul de a se bucura de ele, punându-le mereu pe primul plan şi de a nu uita să le aprecieze tot timpul ... Eemplu : o radiera pentru a uita amintirile neplacute ale greselilor vietii, sentimente ...etc.Altfel spus, 1 preot Eric Camden primea sansa de a ajunge intr-o excursie in Rai si a-si intalni cunostintele care devenisera ingerii pazitori ai intregii familii si-l consiliau in alegerea darurilor pentru cei 7 deveniti 9 copii ...Si noi avem de invatat !

apel caz medical OPERATIE BYPASS CORONARIAN ITALIA / ISRAEL

Tatal colegei noastre Ecaterina Bordei, Brand Manager Tabu, are nevoie de o interventie chirurgicala complicata care nu se poate efectua in tara . Este vorba de bypass coronarian.

Operatia se poate efectua doar in Italia sau Israel , iar costurile acesteia sunt de 20.000 de euro.
Puteti sa o ajutati cu o donatie in contul:
RO 05 INGB 0000 9999 0017 8331 , ING Bucuresti
Ecaterina Bordei
Va multumim foarte mult
Redactia Tabu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini