joi, 3 decembrie 2009

de pe mess

11/26 Targul International de Cadouri si Suveniruri, ce va avea loc in perioada 3 - 6 decembrie 2009, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, din Bucuresti. Spatiul alocat expozantilor din India este Pavilionul nr. 14 standurile 33-36 si 48-49.


12:19 PM 11/30 daniel chituc : 7:27 AM 11/29 nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fata nou nascuta. Mama ei a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog

9:02 AM 12/2 http://www.garbo.ro/articol/Entertainment/2805/Targ-Handmade-de-Mos-Nicolae.html


9:07 AM 12/2 http://www.garbo.ro/articol/Entertainment/2807/Targul-Cadourilor-de-Craciun.html


5:11 PM 12/2 http://maimuticazambitoare.blogspot.com/



citeste  tot , sunt 2 chestii periculoase  Subject: atentie ,urgent  Sa nu accepati id-ul musat_elpida ca iti sterge tot din  calculator, e un  VIRUS!  Da mai departe! Ai inteles? URGENT! LA TOATE PERSOANELE DIN LISTA TA!  Sa nu accepte contactul cu musat_elpida, este un virus ce  formateaza  calculatorul tau si al celorlalti cu care esti conectat si  daca ei accepta, atunci ti-l lipeste si tie.. Fa o copie si trimite mai departe ! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messengerul gratuit, o groaza de oameni au fost deja stersi. IMPORTANT !!! alt VIRUS IN  ROMANESTE. INFORMATIA VINE DE LA MICROSOFT SI  NORTON  Va rog transmiteti informatia oricui are acces la  internet.  Daca primiti un e-mail cu o prezentare

http://news.yahoo.com/s/afp/20091123/ts_afp/australianzealandantarcticaclimateiceberg PLANETA SE INCALZESTE MAI REPEDE DECAT SE CREDEA..........CITITI...

sa mai si radem ...

La inceput femeia e ca si Real ("Fara egal").
Dupa un timp, femeia e ca si Cora ("Stii de ce revii").
Apoi e ca si Kaufland ("Nu gasesti alta mai ieftina").
In cele din urma femeia e ca si Carrefour ("Daca gasesti alta mai ieftina, iti returnam de 10 ori diferenta")!

:))

Sedinta de partid la legume.
Se ridica delegatul de la Judet:
- Tovarasi, avem nevoie de propuneri pentru secretarul organizatiei de baza!
Prima propunere:
- O propun pe tovarasa Rosia! E o tovarasa hranitoare, ieftina, iubita de popor, si are si o culoare democratica.
Obiectie:
- Da, dar tovarasa Rosia inainte de a fi rosie a fost verde, si-a schimbat culoarea politica, deci nu putem pune baza ....
A doua propunere:
- Il propun pe tovarasul Cartof. E un tovaras iubit de popor, cu productie mare la hectar, modest, traieste sub pamant, poate fi folosit in multe feluri...
Obiectie:
- Da, dar tovarasul Cartof provine din America, tara imperialismului, asa ca...
A treia Popunere:
- O propun pe tovarasa Fasole. E ieftina, face parte din meniul tuturor romanilor, usor de cules...
Obiectie:
- Da, dar din pacate tovarasa fasole are obiceul sa te vorbeasca pe la... spate
A patra propunere:
- Eu am o propunere imbatabila: tovarasul Morcov. Are o culoare democratica, are o privire agera, traieste modest, sub pamant, si, lucrul cel mai important, nimeni nu poate sa conteste ca acolo unde intra morcovul se face treaba...


 Tzrrrrrrrrrrrrr!, Tzrrrrrrrrrrrr! (telefonul)
Fetita ridica receptorul:
- Alo?
- Buna, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva in apropierea telefonului ?
- Nu, tati, mami e la etaj, in dormitor, cu unchiul Paul.
Dupa o scurta pauzi, tati zice:
- Dar, scumpa mea, tu nu ai nici un unchi Paul!
- Oh, ba da, am, si el e la etaj, in camera cu mami, chiar in acest moment.
O alta scurta pauza.
- Uf, bine atunci, vreau ca tu sa faci ceva pentru mine: lasa receptorul pe
masa, alerga la etaj si bate la usa dormitorului si striga la mami: "Masina
lui tati tocmai a intrat în parcare!"
- Bine, tati, doar un minut.
Cateva minute mai tirziu, fetita vine inapoi la telefon.
- Am facut ce mi-ai spus, tati.
- Si ce sa intâmplat, scumpa mea?
-  Ei bine, mami s-a speriat rau, a sarit din pat fara nicio haina pe ea, a
inceput sa alerge in stanga si in dreapta tipand, apoi s-a impiedicat de
covor, s-a lovit cu capul de masa de toaleta si acum zace nemiscata!
- O, Doamne! Si ce poti sa-mi spui despre unchiul tau Paul?
- Si el a sarit din pat, fara haine pe el si el s-a speriat rau si a sarit
pe fereastra din spate direct in piscin. Dar cred ca nu stia ca saptamana
trecuta ati scos apa, ca sa o curatati. S-a lovit de fundul piscinei si cred
ca a murit.
O lunga pauza.
O pauza si mai lunga.
O foarte lunga pauza, apoi tati spune:
- Piscina zici? Ããããã.... Aveti numarul 486-5731?
-  Nu, cred ca ati gresit numarul.


Pe masura ce un elegant pachebot se apropia de o insula, un tip cu barba, in zdrente, descult, devenea din ce in ce mai agitat pe insula, facea focuri, sarea de colo colo, urla...
- Ce-i asta? intreaba unul dintre pasageri.
- Habar n-am, zice capitanul. Da de fiecare data cand trecem p-aici parca innebuneste!"

*************

In padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la
coada: lupul, vulpea si ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele
si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie. In cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe, dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat si invinetit se ridica si incepe sa strige:
- Sa mor io daca mai deschid magazinul azi!

recomandare utila

http://www.gandul.info/financiar/cum-poti-verifica-daca-angajatorul-ti-a-virat-banii-de-pensie-4983072

de la phoenix animale"

Stimata Doamna/Domn,
In primul rand va rugam sa ne scuzati daca deranjam cu mailurile noastre si, in acest caz, va rugam sa dati un replay cu mesajul "stergeti acest mail din baza de date" si nu o sa mai primiti mailuri de la noi.
Pentru cei ce ne-au urmarit campaniile si actiunile, pentru cei ce au trait fiecare eveniment impreuna cu noi si sunt in continuare interesati de evenimentele, actiunile, urgentele, bunele si relele noastre campania de sterilizare/castrare merge mai departe si speram ca, impreuna sa o continuam.
Pana in prezent in urma campaniilor noastre de sterilizare/castrare au fost castrate peste 800 de animale din care 500 au fost suportate de catre noi iar 300 de catre proprietarii ce au inteles importanta sterilizarii/castrarii animalului.
Prin urmare ne-am gandit in felul urmator: in lista noastra de mailuri sunt peste 400 de adrese, daca fiecare ar oferi suma de 10 ron/luna ar insemna 4000 ron/ lunar, adica aproximativ 50 de animale castrate lunar.
In urma apelurilor noastre anterioare doar doua persoane din 400 au raspuns. 10 ron nefiind o suma foarte mare, accesibila si nepresupunand un efort financiar important dar care oferita de catre mai multi sa rezolve probleme care de altfel nu le-am putea rezolva, speram sa gasim libertatea si deschiderea unui asemenea gest.
Pentru o cat mai mare transparenta in masura in care fiecare isi manifesta dorinta va putem informa asupra raspunsurilor primite la acest apel cat si asupa actiunilor de castrare/starilizare.
Va multumim,
ps celor interesati:
Pentru donatii in lei:
Banca Transilvania
Sucursala Giurgiu
IBAN: RO49BTRL01901205852050XX

Raport si Apel al ANIMED

Dragi prieteni,

Va informez cu bucurie ca in acest an am obtinut un nou record personal in cadrul programului de stopare a reproducerii pisicilor si cainilor fara companion uman (comunitare).
Fata de anul trecut, in care am castrat 700 de animale, in acest an am operat deja 831. Intentia noastra este de a ajunge la 1.000 de castrari pana la sfarsitul acestui an. Asta ar insemna ca in acest an am castra cat am castrat in total in ultimii doi ani (300 + 700).
Pentru a putea realiza acest plan avem nevoie din partea dv. de sprijin sub patru forme:
1. contactati-ne pentru programarea pentru castrare a mai multor caini si pisici fara companion uman, care traiesc pe strazi, pe raza municipiului Arad;
2. donati bani pentru: produsele de uz veterinar (campuri sterile, manusi sterile, comprese sterile, seringi, ace, fire, tranchilizant, anestezic, antibiotic, analgezic, betadina, apa oxigenata, solutii perfuzabile, perfuzoare, branule), benzina pentru colectarea si returnarea animalelor, hrana uscata si la conserva pt caini si pisici. Daca nu sunteti deja membru cotizant al Animed Arad va invitam sa deveniti acum. Fiecare membru isi alege singur valoarea cotizatiei lunare, trimestriale sau anuale. Important este sa o trimiteti la noi la sediu: Arad, strada Blanduziei nr. 3 cod 310091, judetul Arad.
3. mediatizati cat mai mult programul si nevoile noastre, pentru ca oferta, respectiv cererea noastra de sprijin sa ajunga la cat mai multi iubitori de animale.
4. ajutati-ne sa obtinem cat mai multe deseuri textile pe care sa le taiem dupa nevoie si sa le punem sub animalele operate si in tratament, pentru a ne scuti de spalarea a zeci si zeci de prosoape saptamanal (am economisi timp si bani).
Pe langa castrari, am mai luat in acest an, pana acum, pentru asistenta medicala, 174 de caini si 126 de pisici, dintre care 65 de caini si 37 de pisici au fost adoptate.
Le multumim celor care au directionat catre noi 2% din impozitul pe profit si speram ca anul urmator, pana pe 15 mai, sa ne alegeti tot pe noi. Detalii despre acesta prevedere gasiti pe www.animed.ro si pe www.doilasuta.ro. Acest an au intrat in contul nostru 11.230 lei in ianuarie (pentru declaratiile depuse in 2008) si 17.000 lei in noiembrie (pentru declaratiile depuse pana pe 15 mai 2009.
Va multumesc,
Claudiu

Claudiu Iosim
Environmental Engineer
Veterinary Student
Founder & Managing Director
ANIMED ARAD - the first and only animal welfare charity in Arad, Romania that runs a rescue and a neutering program for stray & feral cats and for stray dogs. Please donate today to support our charitable work on behalf of the abandoned, ill, injured and ignored animals.
http://www.animed.ro/
aradanimals@yahoo.com
Phone/Fax: 004.0357.421.204
Mobile: 004.0766.581.545
HQ: Arad, 310091 Blanduziei Street No.3, Romania

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini