luni, 15 februarie 2010

APEL ROBI INTALNIRE CONSERVE, primit prin mail

Doneaza o conserva - Editia a 2-a
pentru ca putin pentru noi poate insemna mult pentru ei
Actiunea se desfasoara marti si miercuri, 16-17 februarie, la o luna de la prima editie, in Club Tephra (Centrul Istoric, Str. Domnita Anastasia nr. 14 - Agentia CFR Brezoianu), intre orele 18 si 22.
Incurajati de sustinerea pe care ne-ati aratat-o la prima editie a Actiunii de donatie de conserve, am hotarat sa repetam experienta. De aceasta data, noii nostri prieteni de la clubul Tephra au fost atat de generosi incat sa ne puna la dispozitie localul lor pentru a desfasura actiunea. Cei care au fost prima data isi aduc aminte de peripetiile cu frigul :)
Acum o sa putem sta la masa, ca sa vorbim si sa va povestim despre actiunile Asociatiei Robi fara sa dardaim si fara sa ne inghete mainile.
Scopul e deja cunoscut: strangerea de mancare pentru cateii din adapost, deja vedete de televiziune dupa viscolul recent. Pentru ca sunt atat de curajosi si luptatori, merita un rasfat. Mai ales ca iarna nu pare sa se dea batuta.
Mancarea o puteti lua din hypermarketuri, unde o conserva pentru catei e aproximativ 5 lei la 1200 g. Nu conteaza tipul de conserva, cateii nu sunt mofturosi si cu siguranta o sa va fie recunoscatori.
Si da, si pisicile merita un rasfat chiar daca ele stau la caldurica. Asa ca va asteptam si cu mancare pentru ele.
Va multumim anticipat!
Marti si miercuri, 16-17 februarie, Club Tephra (Str. Domnita Anastasia nr. 14 - Agentia CFR Brezoianu), orele 18 - 22, va asteptam cu tot dragul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini