vineri, 12 februarie 2010

despre sanatate

http://www.ovidiu-bosancu.ro/ro/metatron/metapathia
am gasit si un cabinet unde este un astfel de aparat:
BioLambdaMed este un cabinet medical unde puteti fi diagnosticat si tratat cu dispozitivul de biorezonanta Metatron. Acesta este un dispozitiv medical de:
* ultima generatie
* sigur
* rapid
* nedureros
* neinvaziv
care a demonstrat rezultate exceptionale, impunandu-se, deja, ca un ajutor de valoare pentru medic, in vederea celui mai bun diagnostic si tratament.
Pe scurt, el se bazeaza pe captarea campului electromagnetic emis de creier, acesta continand informatii despre starea de sanatate a intregului organism.
La institutul de Psihofizica Practica din Omsk , academicianul V.I. Nesterov a coordonat crearea unui dispozitiv medical Metatron, capabil sa determine modificarile entropice ( starea energetica) a sistemelor vii.
La baza acestei descoperiri au stat cercetari anterioare ale unor importanti oameni de stiinta precum Max Planck si Enstein (efectul fotoelectric), Tesla (curentul alternative, inductia magnetica), Lakhovsky (primul multioscilator multiunda), Voll (conductanta electrica a punctelor de acupunctura), Kirlian (electrofotografiile).
Prin oscilatoare electronice, dispozitivul medical Metatron face ca lungimea de unda a undelor electromagnetice de la nivelul creierului sa rezoneze cu campul electromagnetic emis asupra acestuia. In acelas timp el determina trecerea activitatii electrobiologice a neuronilor cerebrali la o frecventa de ritm teta. La aceasta frecventa, creierul genereaza niste unde electromagnetice care contin informatia despre starea energetica a diverselor organe,sisteme si substante din organism.
INFORMATII SI PROGRAMARI LA TELEFON 0749117480
WEBSITE : Cabinet biorezonanta BioLambdaMed
Dr. Cristina Burcea
0749 117480
Str. Austrului Nr.5, Et.1
Zona Foisorul de Foc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini