vineri, 5 martie 2010

alt articol de pe mail

Omul din poza are 81 ani!!!
Vraciul din Ivesti ii trateaza cu ceaiuri si bitter pe strainii veniti de peste mari si tari
Comuna Ivesti din judetul Galati a devenit cunoscuta printre oamenii din multe colturi ale lumii.
La Ivesti traieste vraciul Nicu Micu, cel care vindeca prin puterea a 170 de plante culese dimineata, cand roua e proaspata in padure. La poarta casei vraciului Micu oamenii asteapta cuminti pentru a le veni randul.
Comuna Ivesti e calcata de zeci de straini veniti din toate colturile lumii, pentru ca au aflat ca aici ar putea sa isi gaseasca vindecarea unor boli carora medicii nu le-au gasit leac.
La 81 de ani, vraciul din Ivesti arata ca un barbat de 50 de ani. El spune ca a descoperit elixirul tineretii, un preparat din plante, care are o formula pe care o stie doar el si fiul sau, Emanoil, cel care lucreaza de citiva ani alaturi de tatal sau.
Elixirul tineretii?
El spune ca ceaiurile preparate de el insusi l-au facut sa arate astfel, ca ceaiurile sunt elixirul tineretii sale.
Nu orice fel de ceaiuri, ci unul anume, un bitter facut din plante stiute doar de el si de fiul sau, Emanoil.
Nu e medic, nu e licentiat. A fost tapiter, timplar, cizmar. A fost si croitor si frizer si agricultor.
Cind a fost in razboi (!uitati-va la el; zice ca a facut razboiul!) s-a imbolnavit foarte tare."Am capatat un reumatism poliarticular, aveam hepatita cronica, spondiloza, eram facut praf, aveam moartea in suflet.. Am zacut la pat vreme de 12 ani. Am fost la zeci de doctori, am stat prin spitale. Am fost prin babe, m-au descantat." Dar nimeni nu a reusit sa il puna pe picioare.
Cind credea ca totul e pierdut, Nicu Micu a primit de la un prieten un sirop din plante, o zeama neagra care l-a pus pe picioare. Atunci s-a gandit ca plantele pot fi miraculoase, ca ele iti pot da viata. A citit tot ce se putea citi despre plante, despre bolile oamenilor. A inceput sa prepare alifii, unguente, siropuri si ceaiuri din plante. A inceput prin a-si trata prietenii apropiati, rudele. I s-a dus repede vestea de vraci care face minuni. Lumea se ducea pe ascuns la vraci inainte de '89, ca pe vremea aceea un vraci era privit la fel ca si vrajitoarele pe vremea Inchizitiei. Culege plantele, le alege. Le usuca, le fierbe in cazane uriase. Le transforma in alifii pentru tot felul de boli lumesti. Asa a facut un bitter considerat de multi a fi miraculos.
Oamenii din Ivesti il cunosc pe vraciul Nicu. Atunci cand sunt bolnavi se duc la vraci. Au incredere in el. El face un sirop pe care il prepara din 50 de plante. Face un bitter pe care il obtine din 170 de plante. Un tratament dureaza 15 zile, apoi pauza 10 zile, apoi inca 15 zile de tratament, ca la tratamentele homeopate. Reclama a mers pe sistemul "din gura in gura". Au inceput sa vina strainii cu Mercedesuri ultimul racnet. Unul dintre bolnavii pe care vraciul Micu l-a vindecat l-a dat pe Internet, a scris despre realizarile vraciului. Nicu Micu a primit scrisori din America, Franta, Germania, Italia, Australia si nu intelegea de unde ii aflasera toti acei oameni adresa.
Casa sa e plina de plante puse la uscat. Radacini, scoarta de copac, flori. "Am citit mult despre plante. Sunt miraculoase, ca tot ceea ce se afla in natura. Tot ceea ce fac eu se bazeaza pe plante. Alifiile le fac din plante in amestec cu osanza de porc. Tincturile le fac din fierturi. Imi da zeci de exemple de oameni care s-au vindecat, fara a avea pretentia, totusi, ca face minuni. "Pe unii i-am vindecat, desi erau in faze foarte avansate ale bolii. Unii fusesera diagnosticati cu tumori maligne. Dupa o cura de bitter s-au vindecat.". Imi spune nume, denumeste boli.... Spune ca nu ii tine minte pe toti, "ca sunt mii". "Cind vine bolnavul la mine eu ii spun mai intai sa renunte la tutun, la bautura, la carne de porc. Apoi stam de vorba" - spune vraciul Nicu Micu. De dimineata pana seara "vede" bolnavii. Culege plantele din padurile de la Suceava , Lepsa, de la munte, "din locurile curate, nepoluate".
Are 6 copii. Dorinta sa cea mai mare este ca intr-o zi sa ridice un spital. Un soi de clinica naturista, in care oamenii bolnavi sa stea internati, sa fie sub supraveghere. "Mi-as construi un spital, sunt sigur ca lumea ar veni la doftoricit. Am mare incredere in plantele miraculoase care cresc in jurul nostru. Eu nu am puteri paranormale. Eu doar combin niste plante extraordinare. Habar nu avem cata putere are pamantul acesta ii creste din el". El i-a dat fiului sau, Emanoil, toate secretele muncii sale. Formula "elixirului tineretii". Emanoil are 50 de ani.. Ii cerem buletinul, ca nu il credem, ca arata mai tanar cu mult. La ora documentarii noastre, in sala de asteptare se aflau bolnavi din toata tara . "Avem multi pacienti din Italia. Apoi din America , Germania , Franta"- spune Emanoil. "Un amestec din anumite plante poate fi echivalentul elixirului tineretii. Incetineste imbatranirea. Noi am vindecat multi oameni. De boli grave, de tumori canceroase si multe altele. Avem oameni care vin la noi si acum, dupa ani si ani".
Printre plantele folosite se afla cretisoara, salvia, dragaica, pedicuta, anghinarea, dar si scortisoara, foile de dafin, scoarta de copac.
Toti membrii familiei lui Nicu Micu arata foarte tineri, desi au varste inaintate. Nicu Micu e convins ca detine secretul tineretii "aproape vesnice". Ca "omul poate fi tanar mult timp, daca are incredere in forta roadelor pamantului".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini