luni, 19 iulie 2010

de la ROBI - ADOPeT

La ADOPeT te asteapta noi prieteni si noi surprize!


Asociatia pentru protectia animalelor Robi organizeaza, in cadrul celui de-al IV-lea sezon de adoptii - ADOPeT - Sambata, 17 iulie 2010, intre orele 12-18, in Parcul Obor (in fata primariei sectorului 2)


Fie ca iti doresti sa adopti un prieten necuvantator, sa ajuti la cazarea lui temporara pana la gasirea unui camin permanent sau doar sa te joci cu pisoi si catei adorabili, ADOPeT iti ofera sansa sa aduci un strop de iubire neconditionata in viata ta. Evenimentul de adoptii organizat de Asociatia Robi e locul de intalnire intre tine si companionul ideal.



Ca sa-ti aratam ca apreciem gestul tau, primesti un cadou de casa noua pentru pisoiul sau catelul pe care il adopti. Prietenii nostri de la Maxi Pet va ofera hrana, un bol si o jucarie. Si ca fim siguri ca noul tau prieten nu se pierde, primesti un medalion gratuit din partea medalioane.ro. Mai mult, noi ii asiguram vaccinurile in primul an si sterilizarea gratuita, totul pentru siguranta si sanatatea lui. Tot ce trebuie sa faci este sa ai mare grija de noul membru al familiei si sa ne trimiti si noua vesti ca sa ne bucuram de cat de fericit este la noua casa.



Te asteptam cu drag,

cateii, pisicile si voluntarii care ii ingrijesc


http://4animals.ro/

http://www.maxi-pet.ro/

http://medalioane.ro/



ADOPeT - Sambata, 17 iulie 2010, intre orele 12-18, in Parcul Obor (evenimentul se suspenda cand conditiile meteo sunt nefavorabile)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini