joi, 16 decembrie 2010

APEL ROBI

calduros, fie participand la evenimentul de donatii organizat de Asociatia Robi in 18-19 decembie la Maxi Pet.




Multumita prietenilor nostri de la Maxi Pet, ne veti gasi tot weekendul in incinta magazinului, alaturi de animalute pregatite pentru adoptie. Veti putea dona mancare pentru catei si pisoi (fie cumparata din magazin, fie adusa din afara) sau orice ne-ar putea ajuta la adapost. Fiecare donatie (mancare, medicamente, paturici, bani, lapte pentru pui etc) ne da sansa sa ne indreptam eforturile spre repararea custilor si placarea tarcurilor (sa nu mai fie viscol asa de mare si zapada in tarcuri). Totodata, trebuie sa pregatim cateii pentru iarna cu vitamine si mancare buna, pentru a rezista cat mai bine frigului.



Cei aproximativ 120 de catei din grija Asociatiei ROBI au nevoie de aproape o tona si jumatate de hrana lunar, fara a lua in calcul nevoile speciale ale puilor sau pisicile care sunt si ele vreo 50 :) Asa ca e vorba de muuuuulta mancare pentru a le umple burticile. Dar dragostea pe care o primim zilnic si multumirea cand ajung la casutele lor ne motiveaza in ceea ce facem. Puteti vedea o parte din cazurile fericite: http://www.facebook.com/album.php?aid=30374&id=100000025606721&l=c64cd3ffe0 .



Va asteptam sambata si duminica la Maxi Pet (la Militari Shopping), intre orele 11 si 19, pentru a adopta un animalut fara stapan sau a dona pentru a le oferi o viata mai buna.





Va dorim niste Sarbatori cat mai fericite si calduroase,

voluntarii Asociatiei ROBI si protejatii nostri





http://4animals.ro/





Alatura-te grupului de Facebook al asociatiei aici: http://www.facebook.com/group.php?gid=85476107420

Event-ul pe facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=118989954834420&ref=mf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini