Postări

Se afișează postări din februarie 12, 2010

ce mai primesc pe mail

12. Aug.

Ne-am cumparat o casa noua in Canada . Sunt foarte emotionat.
Aici e atat de frumos. Muntii sunt de o splendoare nedescrisa. Abia astept sa ii vad acoperiti de zapada.

14. Oct.

Canada . E cea mai frumoasa tara de pe Pamant.
Frunzele au primit toate acele minunate nuante de culoare galbena si portocalie. M-am plimbat cu masina prin natura si am vazut cativa cerbi.
Sunt atat de gratiosi. Cerbi sunt cele mai frumoase animale.
Cred ca am ajuns in paradis. Iubesc Canada .

11. Nov.

Ziua sarbatorii nationale. In curand incepe vanatoarea cerbilor. Nu imi vine sa cred ca cineva poate sa ucida un animal atat de frumos.
Sper ca va ninge in curand. E atat de frumos aici.

2. Dec.

Azi noapte a nins pentru prima oara. M-am sculat si am vazut ca este alb peste tot ca in cele mai frumoase vederi. Am iesit afara, am curatat in fata casei si apoi ne-am batut cu bulgari de zapada (eu am castigat).
Cand a trecut masina de curatat zapada am curatat din nou in fata curtii. Tara deosebi…

adoptie pisoi portocaliu 3 picioruse, preluare http://www.freepets.ro/2010/02/vivaldi.html

Precum puteti vedea din poze, sunt extrem de frumos si seducator. Ce nu puteti vedea foarte bine e faptul ca am doar trei picioruse - dar 'mica' mea problema nu ma impiedica cu nimic sa ma joc, sa ma urc in pat, sa torc si sa merg aproape normal.
Atunci cand am fost gasit cu o fractura deschisa la membrul anterior miorlaiam subtire, ca o vioara - asa ca am fost botezat Vivaldi. La cele trei luni ale mele, sunt vaccinat si deparazitat, in stare perfecta de sanatate (adica da, nu am un piciorus dar... nici nu simt asta) si cu mult chef de joaca si tandreturi. In fapt, sunt atat de vioi incat va voi pune si o poza in care se vede absenta membrului anterior - altfel, la cat de gratios ma misc si ma joc, nici nu m-ati crede.
De ce sunt aici? Imi caut un prieten care sa imi inteleaga nevoile si sa imi aprecieze calitatile.... si sa ma ia acasa. Daca simti ca tu esti acela, suna la 0745.183.103 (Lia) sau scrie un mail la adopta.pisici@gmail.com

declaratie din gandul

Invitat într-o emisiune, la postul B1TV, dedicată problemei câinilor fără stăpân, vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a declarat că "Primul om care a ajuns pe Lună a fost un câine. Câinele Laika", afirmaţie care nu a stârnit reacţie din partea celorlalţi invitaţi. Dincolo de faptul că a scăpat perla că "primul om care a ajuns pe Lună a fost un câine", Marinescu face şi o confuzie, anume că Laika (de fapt o căţeluşă, nu un câine, n.r) nu a ajuns pe Lună, ci doar în spaţiu, în 1957. Tot în aceeaşi emisiune, fostul senator a mai afirmat, potrivit inpolitics.ro, următoarele: "Eu vreau să vă spun că şi acum, la partid, la PRM, dl Corneliu Vadim Tudor a găsit în cimitir o căţeluşă cu nouă căţeluşi".

despre sanatate

http://www.ovidiu-bosancu.ro/ro/metatron/metapathia
am gasit si un cabinet unde este un astfel de aparat:
BioLambdaMed este un cabinet medical unde puteti fi diagnosticat si tratat cu dispozitivul de biorezonanta Metatron. Acesta este un dispozitiv medical de:
* ultima generatie
* sigur
* rapid
* nedureros
* neinvaziv
care a demonstrat rezultate exceptionale, impunandu-se, deja, ca un ajutor de valoare pentru medic, in vederea celui mai bun diagnostic si tratament.
Pe scurt, el se bazeaza pe captarea campului electromagnetic emis de creier, acesta continand informatii despre starea de sanatate a intregului organism.
La institutul de Psihofizica Practica din Omsk , academicianul V.I. Nesterov a coordonat crearea unui dispozitiv medical Metatron, capabil sa determine modificarile entropice ( starea energetica) a sistemelor vii.
La baza acestei descoperiri au stat cercetari anterioare ale unor importanti oameni de stiinta precum Max Planck si Enstein (efectul fotoelectric), Tesla (curen…