Postări

Se afișează postări din iunie 25, 2010

oau

umor

John!


- Da, sir!

- Unde este cainele?

- Facea politica si l-am impuscat!

- Cum ti-ai dat tu seama ca facea politica?

- Manca rahat in gradina.In fata unei gradinite, se plimba agitat de vreo 10 minute un barbat.

Educatoarea: - Buna ziua! Asteptati un copil?

Barbatul: - Nu doamna,asa sunt eu, gras!!!Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei

berile in liniste, in timp ce privesc pe geam....

- E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei. Totul va renaste acum din nou.

- Nu ma speria! spune celalalt.. Tocmai mi-am inmormantat soacra...La tribunal se audiaza martorii:

- Cand ati vazut ca inculpatul intentioneaza sa-si arunce soacra de la etaj, de ce n-ati intervenit?

- Pentru ca am vazut ca inculpatul este destul de puternic ca s-o faca si singur....- Dumneata intr-adevar ai 114 ani, mosulica?

- Exact!

- Si ce ai facut de ai ajuns la o varsta asa de inaintata?

- Am avut rabdare!Doi ardeleni citeau ziarul:

- Bai Ioane, uite…

despre pisoi

FREE KITTENS
A pretty little girl named Suzy was standing on the sidewalk in front of her home. Next to her was a basket containing a number of tiny creatures; in her hand was a sign announcing FREE KITTENS.

Suddenly a line of big black cars pulled up beside her. Out of the lead car stepped a tall, grinning man."Hi there little girl, I'm President Obama. What do you have in the basket?" he asked."Kittens," little Suzy said."How old are they?" asked Obama.Suzy replied, "They're so young, their eyes aren't even open yet.""And what kind of kittens are they?""Democrats," answered Suzy with a smile.Obama was delighted. As soon as he returned to his car, he called his PR chief and told him about the little girl and the kittens.Recognizing the perfect photo op, the two men agreed that the president should return the next day; and in front of the assembled media, have the girl talk about her discerning kittens.So…

apel adoptie catel setter

Va rog sa il dati mai departe.Am mare nevoie de ajutor pentru a gasi un stapan pentru un caine mascul, rasa seter irlandez care a fost abandonat la benzinaria LukOil din zona Timpuri Noi.I-am pus numele de Luk.Este un caine extrem de tandru, frumos si sensibil care are nevoie de un om care sa-l iubeasca si de un loc pe care sa il stie drept acasa.Trece prin momente dificile si are nevoie de un loc securizant si de un stapan caruia sa i se dedice.In pofida faptului ca a fost abandonat inca are incredere in oameni si isi cauta stapanul.Este un caine crescut probabil la curte, curat, educat- nu-si face nevoile in casa.Va rog mult sa incercam sa-I mai oferim o sansa la viata. Pe strada nu are nici o sansa sa supravietuiasca.


Ma puteti contacta la tel: 0742.062.176 Simona