marți, 25 octombrie 2011

etapa 13 superblog sper sa-mi aduca noroc!

Tocmai am castigat un concurs avand drept premiu un voucher de calatorie catre una din destinatiile mele preferate, alegand sa stau intr-unul din hotelurile lantului international NH Hoteles, ale carui facilitati si servicii oferite se ghideaza dupa informatiile oferite in cele ce urmeaza.
Am tinut cont in alegerea facuta de faptul ca NH Hoteles, conform www.nh-hotels.com, este al treilea lant din Europa pe segmentul business, detinand 400 de hoteluri, totalizand 59.847 de camere, situate în 25 de tări din Europa, America si Africa.
Acest lant hotelier, a carui pagina de internet este http://www.nh-hotels.com/ are în derulare 24 de proiecte hoteliere nou-noute care vor asigura un număr de 3000 de camere.
Compania se evidentiază prin standardele înalte de calitate ale serviciilor si facilitătilor oferite, prin decoratiunile alese cu multa atentie pentru a fi pe gustul oaspetilor si menite a oferi acestora un grad ridicat de confort.
De asemenea, oferă tehnologie de ultimă generatie care facilitează desfăsurarea optima a activitătilor de comunicare, de lucru si de agrement, fiind astfel locatia ideala pentru team-building-uri, orice tipuri de seminarii, cursuri sau sedinte.
Pe www.nh-hotels.com va puteti edifica asupra acestei companii responsabile din domeniul turistic, capabila sa ofere servicii care anticipează nevoile curente si viitoare ale tuturor partenerilor sai , indiferent daca acestia sunt angajati, clienti, actionari, furnizori, mediu, precum si ale comunitătilor în mijlocul cărora îsi desfăsoară activitatea si ale generatiilor viitoare, acordand o atentie deosebita  detaliilor.
• In mesajul sau intitulat “Wake up to a better world” NH Hoteles reuneste actiunile si campaniile prin care comunica intregii lumi preocuparea sa pentru mediul inconjurator.
• Una din actiunile principale realizate consta in noua gama de cosmetice “Agua de la Tierra”, cu ambalaje oxo-biodegradabile, a caror durata de biodegradare devine de maxim 7 ani de zile, in loc de 400 de ani, cat este in prezent durata standard de biodegradare a unui ambalaj de plastic,  oferite gratuit oaspetilor din fiecare hotel al lantului.
 • Compania a inceput sa instaleze si sa ofere gratuit oaspetilor sai puncte de reincarcare rapida pentru masinile electrice.
• De asemenea, lantul hotelier pune la dispozitia celor interesati un “Calculator al emisiilor de dioxid de carbon”, pe website-ul www.nh-hotels.com , prin care acestia se pot informa despre impactul sejurului lor asupra mediului inconjurator.
• Prin conceptul de Ecomeetings aferent evenimentelor sociale si de afaceri gazduite in cadrul hotelurilor membre in acest lant hotelier firma propune partenerilor o abordare responsabila privind protejarea planetei.
• NH H a demarat parteneriate strategice cu Comisia Europeana in programele acesteia intitulate “GreenLight” si “Green Building”, devenind un model de referinta pentru hotelurile din intreaga lume in domeniul protejarii mediului inconjurator.
Asa cum rezulta si din prezentarea video a conceptului “Wake Up To A Better World”, compania este preocupata de:
- reducerea utilizarii energiilor conventionale si nu in ultimul rand, oferirea energiei pozitive oaspetilor.
- imaginatia fiecaruia este nelimitata, dar nu si resursele Planetei, scop in care, reducerea consumului de apa si administrarea mai eficienta a resurselor naturale este vitala.
- utilizarea surselor de iluminat ecologice.
- economie la tot ceea ce ar putea dauna mediului inconjurator, mai putin la zambet, sprijin, buna dispozitie, inlocuind mentalitatea de “nu se poate”cu atitudinea “sigur ca pot”.
- oferirea unei dimineti minunate.
-  grija fata de mediul inconjurator la fiecare intalnire de afaceri organizata in hotelurile apartinatoare lantului susnumit, propunand conceptul de “ecomeetings” adica folosirea eficienta a energiei si a apei, reducerea emisiilor de CO2, utilizarea  materialelor biodegradabile.
Ce isi mai pot dori ecologistii? Dar ceilalti ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini