vineri, 18 noiembrie 2011

a 25 etapa pentru superblog

Ambele modelele PA246Q si PA236Q sunt echipate cu panouri P-IPS care garantează un spectru de culoare extins, acoperind 98% din spectrul Adobe RGB fiind capabil să redea peste 1,07 miliarde de culori; adică un spectru cu peste 30% mai larg decât cel pe care îl pot oferi panourile LCD standard,  pre-calibrate în fabrică, garantând o fidelitate cât mai ridicata a culorilor afisate. Ca experienta de vizualizare să fie desăvârsită, atat PA246Q cat si PA236Q adoptă unghiuri de vizibilitate mari de 178° atât pe orizontală, cât si pe verticală, eliminand schimbarea de culoare a ecranului, indiferent de unghiul din care este privit.
Datorită design-ului ergonomic, monitorul LCD profesional PA246Q se ajustează extrem de usor si precis pentru o pozitie ideală, ecranul permitand sa fie rotit la 90 grade  pentru o pozitie ideală de vizualizare a documentelor de tip portrait.
Dintre caracteristicile acestor dispozitive care le fac indispensabile enumeram: conectivitate ridicată, scala reală Quick Fit, ajustare personalizabilă de culori si functia multitasking Picture-in-Picture, care permite utilizatorilor să vizualize imagini si de la alte surse de semnal, în acelasi timp.
Cine nu si-ar dori asemenea dispozitive care garantează că la imprimare obtii ceea ce vezi pe ecran.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini