luni, 28 noiembrie 2011

de la Animed Arad

Dragi prieteni,




Pe 25.11.2011, exact cu o luna inainte de craciun, am demarat un nou program, intitulat Junior Winter Program. Acest program are ca scop preluarea si asigurarea conditiilor optime de trai tuturor cateilor care intra in adapostul Gospodaririi Comunale Arad (GCA) pe timp de iarna, pentru a ii feri pe micuti de frig, foame, sete si boli.



In acest sens, pe 25 noiembrie, am luat de la GCA 24 de catei si 2 catele mame. Daca totul va merge conform planului, acest program se va schimba din Junior Winter Program in Junior Program, ajutand astfel GCA in intretinerea si plasarea puiutilor. Pentru aceasta insa vom avea nevoie de un Youth Center. Un centru de adoptii destinat exclusiv tineretului canin.



Ii multumim d-lui Morostesti, administratorul adapostului de caini comunitari al GCA, pt bunavointa de a ne incredinta gratuit toti cateii si mamele lor.



Ar fi frumos ca pe viitor sa putem demara si un Senior Program pt cazarea batraneilor pentru cate zile vor mai avea.



Denumirile sunt in engleza pentru ca majoritatea fondurilor le atragem din Germania si alte tari occidentale.



In aceasta perioada lucram si la pagina de internet a asociatiei, pentru a va putea prezenta cat mai bine activitatea prin foto/video. Va invitam sa vizitati www.animed.ro cel putin o data pe saptamana.



Va multumim pentru sprijin si va rugam sa ne fiti alaturi in aceste noi proiecte. Speram sa nu va dezamagim, chiar daca resursele ne sunt limitate.



Cu recunostinta,



ing. dipl. Claudiu Iosim

Presedinte fondator al Animed Arad

student la medicina veterinara in anul V

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini