Postări

Se afișează postări din octombrie 3, 2011

am fost la ExpoFelina

6 lei intrarea, multe poze si multe pise, au participat si Robi si Gia cu pisicute dragute pentru adoptie + 1 kit pentru cresterea acestora, au avut standuri Royal Canin, Purina Pro Plan, Hills, Trainer, Pisici coapte - hand - made : cercei, coliere, bratari, tricouri pictate, revista Pisica - oferte cadouri pentru abonamente si 1 pliculet Mitzura sensitive la cumpararea numarului de luna aceasta abia iesit de la tipar si inca nelansat pe piata, cartea despre pisici si medalioane la 5-10 lei, precum si magneti cu poze pisicute, Animax si Zoomania; i-am cumparat doar jucarii, "pentru ros", mancarea era in ambalaje prea mari si fara oferte ca la alte editii, iar unii expozanti erau "ocupati", nu-si manifestau interesul ... ori pentru Ascu a mea, in varsta de 15 ani, ... tot petshop-urile-s baza pentru variatie ...

am vizitat si EXPOZITIA DINOZAURILOR cu 15 lei, in parcare la Romexpo, in 2 corturi, apasai la fiecare pe buton si misca anumite parti/scotea sunete ..., v…

Mesaj superb :

George este tipul de om pe care ţi-ar plăcea să-l urăşti: e întotdeauna bine dispus şi are întotdeauna ceva pozitiv de spus.Dacă cineva îl întreabă cum ii merge, el răspunde:"Dacă ar fi mai bine de atât, ar fi nevoie de doi oameni pentru atâta bine!"E un optimist! Dacă un coleg are o zi rea, George reuşeşte întotdeauna să-l facă să vadă partea pozitivă a situaţiei.Am devenit curios şi într-o zi l-am intrebat:"Nu înţeleg, nu este cu putinţă să fii optimist în toate zilele, tu cum reuşeşti?"George îmi răspunse:"În fiecare zi când mă trezesc, ştiu că am două posibilităţi: Pot să aleg să fiu bine dispus sau pot să aleg să fiu rău dispus. Şi aleg să fiu bine dispus. Când mi se întamplă ceva rău, pot să aleg între a fi o victimă sau pot să aleg să învăţ din ce mi s-a întâmplat. Şi eu aleg să învăţ. De fiecare dată când cineva vine la mine să se lamenteze pentru ceva, pot să aleg între a-i accepta plângerile sau pot alege să-l ajut să vadă latura poziti…

RECOMANDARI

G L U M E

1) Întrebare: Ce face o blondă când află că 90% din accidente se întâmplă în casă?

Răspuns: Se mută.2) Femeile se împart în două categorii: Doamne şi Doamne Fereşte!3) De ce a inventat Dumnezeu blonda?

Simplu. Oaia nu era în stare să aducă o cutie de bere din frigider!

Da' cum de a inventat Dumnezeu bruneta?

Şi mai simplu, nici blonda nu era în stare să o aducă!4) De ce latră câinii la roţile maşinilor ?

Păi tu ce ai face dacă ţi s-ar învârti capacul de la WC?5) Bărbatul ideal nu bea, nu fumează, nu se droghează, nu înşeală, nu înjură şi nu există.6) Un bâlbâit sună la poliţie:- Aaaallloo,...ppolliţia?

- Da domne, ce s-a întâmplat?

- Aaam uun ccadavvru llângă mine!

- Vă rog să-mi spuneţi adresa unde vă aflaţi!

- Ssunt pe sstrada Cococ...

- Pe Kogălniceanu?

- Nnnnuu.

- Domne, când ştii să-mi spui strada pe care eşti, atunci să mă suni!

Stă omul vreo 2 minute şi se hotărăşte să sune iar:- Aaallo, ppoliţia?

- Da domne. Ce s-a întâmplat?

- Dddoamnă, aam uun ccaddavru llângă mine…

PARIS

Nice!
Paris en 26 Gpixels, par deux photographes français Arnaud Frich et Martin Loyer… la plus grande photo réalisé au monde! (cea mai mare fotografie realizata vreodata in Lume)

http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html


Fotografia Parisului în 26 de gigapixeli, realizată de fotografii francezi, permite vizualizarea Oraşului Luminilor în cele mai mici detalii.

Pe de altă parte, ei au fost nevoiţi chiar să facă imaginea neclară în anumite zone pentru a evita acuzaţiile de atingere adusă vieţii private.

Potrivit jurnaliştilor publicaţiei franceze "20 minutes", proiectul lui Frich şi Loyer reprezintă cea mai mare fotografie realizată vreodată în lume.

"Parisul în 26 gigapixeli" reprezintă cel mai important proiect pentru cei doi fotografi francezi care au mai realizat astfel de cadre la ceremonia de învestitură a preşedintelui american Barack Obama.

Mijloace colosale au fost folosite pentru a se ajunge la un rezultat impresionant.

Ei au asamblat 2.346 de f…