marți, 25 octombrie 2011

recomandari

http://www.youtube.com/watch_popup?v=SkY03n0_sD8&vq=medium

http://sorisomail.com/email/%20128637/nao-ha-animais-maus.%20html

http://www.care2.com/greenliving/kitten-v-mirror-video.html

http://www.care2.com/greenliving/day-in-the-life-of-a-kitten-video.html

http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/Video-Vote-this-cat-for-
Defensive-Player-of-the?urn=nba-wp9559

de ras sau de plans ...

Discutie intre doi macelari ramasi singuri in pravalie dupa plecarea
unui batranel:
- Mai prietene, suntem colegi de atata timp, furam impreuna si la cantar si
la ambalaj si la dat restul, ma rog, asa cum e specific breslei noastre, dar
in fiecare saptamana vine batranul asta ponosit si-i dai un pachet de carne,
asa pe de-a moaca. De ce?
- Baaai, omul asta mi-a facut atat de mult bine, incat ii sunt indatorat
pana la moarte.
- Serios? Cum asa?? Cand???
- Cand aveam 20 de ani si eram student la Politehnica, batranelul asta mi-a
fost profesor. Si daca n-avea el grija sa ma pice la examene, cine stie...
ajungeam vreun amarat de inginer..

imi incerc norocul si la cea de-a 11-a etapa, desi nu prea ma pricep

AMD a introdus odata cu lansarea noilor procesoare AMD APU o noua tehnologie numită AMD Radeon™ Dual Graphics care aduce avantaje  nenumarate utilizatorului.Pentru detalii accesati http://www.amd.com/us/products/technologies/dual-graphics/pages/dual-graphics.aspx#1.
http://www.amd.com/us/products/desktop/apu/Pages/apu.aspx
http://www.amd.com/us/products/notebook/apu/Pages/apu.aspx
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/Pages/desktop-graphics.aspx
Rezumam ca puterea Radeon™ Multiplied consta in upgradarea unui AMD A-Series APU de pe un computer intr-un AMD Radeon™ Dual Graphics realizand astfel o performanta de 123% .
Putem crea video- imagini panoramice fabuloase cu ajutorul VISION Technology si APU de la AMD.
Urmand exemplul bateriei Duracell - ai puterea a doua procesoare cand achizitionezi un calculator dotat cu A-Series AMD Accelerated Processor (APU) si AMD Radeon™  DirectX® 11graphics card.
 Doar AMD Radeon™ Dual Graphics combina doua "forte" Radeon™ DirectX11 care permit procesoarelor grafice sa asigure cea mai inalta performanta de care ai nevoie.
Experienta jocurilor la o inalta rezolutie cu o imagine de mare calitate creste pana la 123% in urma combinarii AMD Quad-Core A8 desktop APU cu AMD Radeon™ HD 6670 graphics card.

etapa 13 superblog sper sa-mi aduca noroc!

Tocmai am castigat un concurs avand drept premiu un voucher de calatorie catre una din destinatiile mele preferate, alegand sa stau intr-unul din hotelurile lantului international NH Hoteles, ale carui facilitati si servicii oferite se ghideaza dupa informatiile oferite in cele ce urmeaza.
Am tinut cont in alegerea facuta de faptul ca NH Hoteles, conform www.nh-hotels.com, este al treilea lant din Europa pe segmentul business, detinand 400 de hoteluri, totalizand 59.847 de camere, situate în 25 de tări din Europa, America si Africa.
Acest lant hotelier, a carui pagina de internet este http://www.nh-hotels.com/ are în derulare 24 de proiecte hoteliere nou-noute care vor asigura un număr de 3000 de camere.
Compania se evidentiază prin standardele înalte de calitate ale serviciilor si facilitătilor oferite, prin decoratiunile alese cu multa atentie pentru a fi pe gustul oaspetilor si menite a oferi acestora un grad ridicat de confort.
De asemenea, oferă tehnologie de ultimă generatie care facilitează desfăsurarea optima a activitătilor de comunicare, de lucru si de agrement, fiind astfel locatia ideala pentru team-building-uri, orice tipuri de seminarii, cursuri sau sedinte.
Pe www.nh-hotels.com va puteti edifica asupra acestei companii responsabile din domeniul turistic, capabila sa ofere servicii care anticipează nevoile curente si viitoare ale tuturor partenerilor sai , indiferent daca acestia sunt angajati, clienti, actionari, furnizori, mediu, precum si ale comunitătilor în mijlocul cărora îsi desfăsoară activitatea si ale generatiilor viitoare, acordand o atentie deosebita  detaliilor.
• In mesajul sau intitulat “Wake up to a better world” NH Hoteles reuneste actiunile si campaniile prin care comunica intregii lumi preocuparea sa pentru mediul inconjurator.
• Una din actiunile principale realizate consta in noua gama de cosmetice “Agua de la Tierra”, cu ambalaje oxo-biodegradabile, a caror durata de biodegradare devine de maxim 7 ani de zile, in loc de 400 de ani, cat este in prezent durata standard de biodegradare a unui ambalaj de plastic,  oferite gratuit oaspetilor din fiecare hotel al lantului.
 • Compania a inceput sa instaleze si sa ofere gratuit oaspetilor sai puncte de reincarcare rapida pentru masinile electrice.
• De asemenea, lantul hotelier pune la dispozitia celor interesati un “Calculator al emisiilor de dioxid de carbon”, pe website-ul www.nh-hotels.com , prin care acestia se pot informa despre impactul sejurului lor asupra mediului inconjurator.
• Prin conceptul de Ecomeetings aferent evenimentelor sociale si de afaceri gazduite in cadrul hotelurilor membre in acest lant hotelier firma propune partenerilor o abordare responsabila privind protejarea planetei.
• NH H a demarat parteneriate strategice cu Comisia Europeana in programele acesteia intitulate “GreenLight” si “Green Building”, devenind un model de referinta pentru hotelurile din intreaga lume in domeniul protejarii mediului inconjurator.
Asa cum rezulta si din prezentarea video a conceptului “Wake Up To A Better World”, compania este preocupata de:
- reducerea utilizarii energiilor conventionale si nu in ultimul rand, oferirea energiei pozitive oaspetilor.
- imaginatia fiecaruia este nelimitata, dar nu si resursele Planetei, scop in care, reducerea consumului de apa si administrarea mai eficienta a resurselor naturale este vitala.
- utilizarea surselor de iluminat ecologice.
- economie la tot ceea ce ar putea dauna mediului inconjurator, mai putin la zambet, sprijin, buna dispozitie, inlocuind mentalitatea de “nu se poate”cu atitudinea “sigur ca pot”.
- oferirea unei dimineti minunate.
-  grija fata de mediul inconjurator la fiecare intalnire de afaceri organizata in hotelurile apartinatoare lantului susnumit, propunand conceptul de “ecomeetings” adica folosirea eficienta a energiei si a apei, reducerea emisiilor de CO2, utilizarea  materialelor biodegradabile.
Ce isi mai pot dori ecologistii? Dar ceilalti ?

etapa a 12-a din competitia superblog

Constatam ca lumea devine din ce in ce mai rapida. Oamenii sunt mereu in miscare, avand nevoie de resurse mai bune, cu o putere de calcul marita si cu o viteza crescuta. Stim ca procesorul este inima oricarui aparat modern indiferent ca ne referim la computer, telefon, televizor, frigider etc. Cartea Recordurilor consemneaza existenta celui mai puternic procesor, cu o frecventa de 8,4 GHz - http://www.oktal.ro/procesoare/ . Creierul uman poate tine pasul cu progresul in orice domeniu tocmai prin puterea sa de adaptabilitate la viteza mileniului 3, ajutat fiind de noile tehnici si gadget-uri special create in acest scop.Savantii nu mai prididesc in a inventa noi tehnologii in scopul usurarii si diversificarii activitatilor desfasurate de catre un singur om intr-un timp cat mai scurt avandu-se in vedere tehnologizarea/robotizarea si urmarindu-se reducerea personalului. Totodata, asa cum am vazut si in filme/documentare se are in vedere interactionarea cu alte specii din alte universuri. Nu va mai dura mult si masinile vor actiona singure. De asemenea, internetul se dezvolta in permanenta, la fel si aplicatiile sale. Totul este simplificat "printr-un singur/nou buton". Noi trebuie doar sa privim si sa tastam or sa actionam comanda vocal. Deja avem telefoane precum mini-computerele, cu care evident putem desfasura mult mai multe activitati decat cu un simplu aparat de telefon de odinioara. Aparatele, ca si aplicatiile lor se upgradeaza in permanenta. Acum, deja, si bunicii nostri utilizeaza internetul si telefonia mobila, odata cu deschiderea pietei - profitand de ofertele ivite. Desi, multi dintre noi am "prins"calculatorul la maturitate, acum picii se "dueleaza"in aparate si jocuri ori aplicatii.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini