Postări

Se afișează postări din octombrie 25, 2011

recomandari

de ras sau de plans ...

Discutie intre doi macelari ramasi singuri in pravalie dupa plecarea
unui batranel:
- Mai prietene, suntem colegi de atata timp, furam impreuna si la cantar si
la ambalaj si la dat restul, ma rog, asa cum e specific breslei noastre, dar
in fiecare saptamana vine batranul asta ponosit si-i dai un pachet de carne,
asa pe de-a moaca. De ce?
- Baaai, omul asta mi-a facut atat de mult bine, incat ii sunt indatorat
pana la moarte.
- Serios? Cum asa?? Cand???
- Cand aveam 20 de ani si eram student la Politehnica, batranelul asta mi-a
fost profesor. Si daca n-avea el grija sa ma pice la examene, cine stie...
ajungeam vreun amarat de inginer..

imi incerc norocul si la cea de-a 11-a etapa, desi nu prea ma pricep

AMD a introdus odata cu lansarea noilor procesoare AMD APU o noua tehnologie numită AMD Radeon™ Dual Graphics care aduce avantaje  nenumarate utilizatorului.Pentru detalii accesati http://www.amd.com/us/products/technologies/dual-graphics/pages/dual-graphics.aspx#1.
http://www.amd.com/us/products/desktop/apu/Pages/apu.aspx
http://www.amd.com/us/products/notebook/apu/Pages/apu.aspx
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/Pages/desktop-graphics.aspx
Rezumam ca puterea Radeon™ Multiplied consta in upgradarea unui AMD A-Series APU de pe un computer intr-un AMD Radeon™ Dual Graphics realizand astfel o performanta de 123% .
Putem crea video- imagini panoramice fabuloase cu ajutorul VISION Technology si APU de la AMD.
Urmand exemplul bateriei Duracell - ai puterea a doua procesoare cand achizitionezi un calculator dotat cu A-Series AMD Accelerated Processor (APU) si AMD Radeon™  DirectX® 11graphics card.
 Doar AMD Radeon™ Dual Graphics combina doua "forte" Radeon™ DirectX11 c…

etapa 13 superblog sper sa-mi aduca noroc!

Tocmai am castigat un concurs avand drept premiu un voucher de calatorie catre una din destinatiile mele preferate, alegand sa stau intr-unul din hotelurile lantului international NH Hoteles, ale carui facilitati si servicii oferite se ghideaza dupa informatiile oferite in cele ce urmeaza.
Am tinut cont in alegerea facuta de faptul ca NH Hoteles, conform www.nh-hotels.com, este al treilea lant din Europa pe segmentul business, detinand 400 de hoteluri, totalizand 59.847 de camere, situate în 25 de tări din Europa, America si Africa.
Acest lant hotelier, a carui pagina de internet este http://www.nh-hotels.com/ are în derulare 24 de proiecte hoteliere nou-noute care vor asigura un număr de 3000 de camere.
Compania se evidentiază prin standardele înalte de calitate ale serviciilor si facilitătilor oferite, prin decoratiunile alese cu multa atentie pentru a fi pe gustul oaspetilor si menite a oferi acestora un grad ridicat de confort.
De asemenea, oferă tehnologie de ultimă generatie …

etapa a 12-a din competitia superblog

Constatam ca lumea devine din ce in ce mai rapida. Oamenii sunt mereu in miscare, avand nevoie de resurse mai bune, cu o putere de calcul marita si cu o viteza crescuta. Stim ca procesorul este inima oricarui aparat modern indiferent ca ne referim la computer, telefon, televizor, frigider etc. Cartea Recordurilor consemneaza existenta celui mai puternic procesor, cu o frecventa de 8,4 GHz - http://www.oktal.ro/procesoare/ . Creierul uman poate tine pasul cu progresul in orice domeniu tocmai prin puterea sa de adaptabilitate la viteza mileniului 3, ajutat fiind de noile tehnici si gadget-uri special create in acest scop.Savantii nu mai prididesc in a inventa noi tehnologii in scopul usurarii si diversificarii activitatilor desfasurate de catre un singur om intr-un timp cat mai scurt avandu-se in vedere tehnologizarea/robotizarea si urmarindu-se reducerea personalului. Totodata, asa cum am vazut si in filme/documentare se are in vedere interactionarea cu alte specii din alte universuri.…