Postări

Se afișează postări din noiembrie 18, 2011

Wagner arte si pisici din/pe portelan

cum faci bani ...

umor

In SUA se organizeaza o competitie pentru cele mai adecvate definitii ale unor termeni contemporani. Pentru competitia din 2010 termenul de definit a fost "corectitudinea politica".


Castigatorul a dat urmatoarea definitie: "Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care sustine ca este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată".Un cuplu trece prin fata unei cofetarii:

- Mmmmm ce bine miroase, spune ea.

- Daca vrei mai trecem odata.La maternitate, asistenta intra si ii spune proaspetei mamici:

- Tatal copilului e pe coridor cu un buchet de flori. Poate sa intre?

- Fereasca Dumnezeu! Sotul meu poate veni din clipa in clipa.I: Cum iti faci sotia sa planga in timp ce faci dragoste?

R: Ii dai telefon si-i spui!Femeile se impart in doua categorii: Doamne si Doamne Fereste!- Draga mea! Am decis, te parasesc!

- Ai gasit una mai buna?

- Mai buna nu. Mai ieftina.Burlac – barbat …

a 25 etapa pentru superblog

Ambele modelele PA246Q si PA236Q sunt echipate cu panouri P-IPS care garantează un spectru de culoare extins, acoperind 98% din spectrul Adobe RGB fiind capabil să redea peste 1,07 miliarde de culori; adică un spectru cu peste 30% mai larg decât cel pe care îl pot oferi panourile LCD standard,  pre-calibrate în fabrică, garantând o fidelitate cât mai ridicata a culorilor afisate. Ca experienta de vizualizare să fie desăvârsită, atat PA246Q cat si PA236Q adoptă unghiuri de vizibilitate mari de 178° atât pe orizontală, cât si pe verticală, eliminand schimbarea de culoare a ecranului, indiferent de unghiul din care este privit.
Datorită design-ului ergonomic, monitorul LCD profesional PA246Q se ajustează extrem de usor si precis pentru o pozitie ideală, ecranul permitand sa fie rotit la 90 grade  pentru o pozitie ideală de vizualizare a documentelor de tip portrait.
Dintre caracteristicile acestor dispozitive care le fac indispensabile enumeram: conectivitate ridicată, scala reală Quick …

etapa 24 din superblog

http://www.autonom.ro/

Chiar daca Autonom intelege nevoia de mobilitate a bloggerului,  gata intotdeauna - ca orice "reporter" - sa cerceteze lumea si s-o redea, cred ca parteneriatul dintre Autonom si bloggeri pe termen lung ar trebui sa se manifeste atat pentru cei cu carnet, cat si pentru cei fara carnet, fara discriminari .... dar asta ar presupune largirea gamei de servicii ...

etapa 23 a superblog

ZENBOOK, lansat official în România vineri 11 noiembrie, poate ajuta in obtinerea echilibrului interior pe care oricine il doreste,  caracteristicile acestuia tehnologice împletindu-se cu stilul personal al vietii fiecaruia.
Tinand seama ca un ultrabook nu este doar un instrument de lucru, ci si un dispozitiv pentru divertisment, fiecare ZENBOOK este echipat cu tehnologia ASUS SonicMaster, dezvoltat de echipa ASUS Golden Ear si Bang & Olufsen ICEpower, iar SonicMaster oferă un spectru audio larg care poate umple o cameră cu muzică jazz sau cu sunetul unui torent montan.
Toate aceste elemente, combinate, transforma ZENBOOK intr-unul dintre cele mai echilibrate notebook-uri constituind un echilibru zen perfect între performantă, autonomie, sunet si stil desăvârsit, un dispozitiv portabil cu o viteză impresionantă de lucru, oricare atingere a tastaturii acestuia sau a touchpad-ului avand rezultate instantanee, structura acestuia din aluminiu polizat, care înglobează  tehnologie avans…