Postări

Se afișează postări din noiembrie 28, 2011

recomandari

articol primit prin mail despre conceptul de casa plutitoare

Românul care se plimbă cu vila-plutitoare în Delta DunăriiUn inginer român a conceput o locuinţă plutitoare, în care a investit 60.000 de euro


Adrian Nicolae

O casă cu flotoare de beton armat care, culmea, mai şi pluteşte? Rezultatul ne-a întrecut toate aşteptările.

Pe inginerul Adrian Dobre, artizanul „ciudăţeniei" apărute de curând pe malul drept al braţului Sf. Gheorghe, nu departe de Tulcea, l-am cunoscut întâmplător, în Delta Dunării. Bucureştean sadea, acesta s-a îndrăgostit iremediabil de Deltă în urmă cu aproape 20 de ani. A revenit an de an, apoi lună de lună, pentru ca acum să vină săptămânal. Pasionat de bărci, de pescuitul în sistemul „catch&release" şi de călătoriile prin labirintul de canale din mijlocul apelor, el a căutat o modalitate de a-şi împlini un vis pe care mulţi pescari l-ar împărtăşi. Voia o casă de vacanţă în Deltă, una pe care să o poată muta în diferite zone, în funcţie de anotimp şi de preferinţele sale.

Şi o casă plutitoare are uşă la intr…

umor

Sotia il intreaba pe sot:


- Dragule, cate femei ai avut tu in viata ta ?

Sotul:

-Una, doua, trei, patru, cinci, sase , sapte, tu , noua, zece.

Un instructor de parasutism face instructaj cu cativa incepatori. Unul dintre ei intreaba:

- Si daca nu mi se deschide parasuta principala si nici cea de rezerva, cat timp voi zbura pana la pamant?

- Tot restul vietii!Un tip la spovedanie:

- Parinte, am pacatuit. Am pacalit un evreu.

- Fiule, asta nu e pacat! E un miracol!Barza iubeşte broaştele, şerpii şi pe cei care nu folosesc prezervative!- M-am maritat cu un vaduv, iar el nu conteneste sa-mi vorbeasca de fosta lui sotie. Ce sa fac?

Raspuns:

- Vorbiti-i despre viitorul dvs. sot.Numai doua blonde pot pune pariu care din ele este mai inteligenta si ambele sa piarda!Maria si Ion in pat. Maria infierbantata catre Ion:

- Ioane da nika ???

- Marie pune un pahar de vin! Pune Maria un pahar de vin, Ion il bea si adoarme. Trece jumatate de ora Maria plictisita catre Ion:

- Ioane …

recomand

http://catwheelcompany.com/home.cfm

Am vazut acest dispozitiv intr-o emisiune pe Animal Planet chiar ieri.

de la Animed Arad

Dragi prieteni,
Pe 25.11.2011, exact cu o luna inainte de craciun, am demarat un nou program, intitulat Junior Winter Program. Acest program are ca scop preluarea si asigurarea conditiilor optime de trai tuturor cateilor care intra in adapostul Gospodaririi Comunale Arad (GCA) pe timp de iarna, pentru a ii feri pe micuti de frig, foame, sete si boli.In acest sens, pe 25 noiembrie, am luat de la GCA 24 de catei si 2 catele mame. Daca totul va merge conform planului, acest program se va schimba din Junior Winter Program in Junior Program, ajutand astfel GCA in intretinerea si plasarea puiutilor. Pentru aceasta insa vom avea nevoie de un Youth Center. Un centru de adoptii destinat exclusiv tineretului canin.Ii multumim d-lui Morostesti, administratorul adapostului de caini comunitari al GCA, pt bunavointa de a ne incredinta gratuit toti cateii si mamele lor.Ar fi frumos ca pe viitor sa putem demara si un Senior Program pt cazarea batraneilor pentru cate zile vor mai avea.Denumirile s…