miercuri, 14 decembrie 2011

inteligenta zodiilor

Oare vi l-am mai trimis ?


Daca da, la naiba! Înseamna ca neamtu' ala mic (Alzheimer) mi-a sters mail-ul (sau memoria ?)

Oricum am o inteligenta profunda si misterioasa. La ce-mi mai trebuie si memorie. ?!

Va pup

BetiINTELIGENŢA ZODIILOR - Ce tip de inteligențǎ ai ?Sigur cǎ la o primǎ lecturǎ a titlului, ai putea înțelege cǎ zodiile pot fi clasificate dupǎ nivelul de inteligențǎ, sau cǎ existǎ zodii mai inteligente și zodii mai puțin inteligente. Iar eu îți spun: nici vorbǎ de așa ceva. Așa cum nu existǎ zodii bune și rele, tot așa nu se poate vorbi despre zodii inteligente si neinteligente.

Numai cǎ, privite prin prisma naturii planetelor guvernatoare a fiecǎrei zodii în parte, putem trage concluzii și putem afirma fǎrǎ sǎ greșim, cǎ fiecare zodie are un anumit tip de inteligențǎ, o anumitǎ modalitate de a și-o exprima și anumiți factori care o potențeazǎ din acest punct de vedere.

De asemenea, zodia în care te-ai nǎscut și guvernatorul acesteia ne furnizeazǎ informații prețioase despre felul în care îți folosești imaginația, despre memorie, despre rapiditatea cu care gǎsesti soluții la problemele tale, despre cât de intuitiv ești și cât de aplecat spre studiu și cunoaștere, despre spontaneitate.

Iatǎ câteva repere pentru fiecare zodie în parte:BERBECII au o inteligențǎ activǎ, efervescentǎ.

Ei sunt puși mereu pe inventarea a noi sisteme de gândire și acțiune. Le place sǎ experimenteze noul din plin, iubesc pasiunea și aventura, astfel cǎ nu stau prea mult pe gânduri, atunci când au de luat decizii sau când trebuie sǎ porneascǎ la acțiune.

De fapt s-ar putea spune, fǎrǎ urmǎ de eroare, cǎ Berbecii preferǎ sǎ acționeze decât sǎ gândeascǎ. Sunt ajutați însǎ de o intuiție ascuțitǎ și capacitatea de a se orienta rapid în orice situație.

Iau decizii ferme și se descurcǎ de minune chiar și în situații de crizǎ.

Evident, din cauza precipitǎrii și a nerǎbdǎrii, greșesc deseori, dar asta nu-i face sǎ se schimbe. Gândesc cu o rapiditate uluitoare, de aceea rareori cineva reușește sǎ ținǎ pasul cu ei.

Când își susțin un punct de vedere, sunt foarte convingǎtori, chiar dacǎ sus țin de fapt un paradox. Îi ajutǎ foarte mult farmecul irezistibil, modul direct și concis de a se exprima, precum și siguranța de sine.

Iubesc începuturile, dar nu sunt foarte buni în a continua ceea ce încep.TAURII sunt ancorați în șabloane rigide de gândire.

Semn fix, de pǎmânt, Taurul este acela care nu crede nimic pânǎ nu vede cu proprii ochi. Are o inteligențǎ practicǎ, orientatǎ spre analizǎ, observare și asimilare a informațiilor. Considerǎ cǎ acțiunea trebuie sǎ vinǎ numai în urma unei analize riguroase și a calculǎrii tuturor posibilitǎților care pot apǎrea pe parcurs. De fapt, acest nativ vrea mereu sǎ se asigure cǎ este în siguranțǎ și de aceea își asumǎ doar riscuri calculate.

Când trebuie sǎ facǎ o schimbare majorǎ în viața lui, trebuie sǎ se pregǎteascǎ mental, sǎ se obișnuiascǎ cu ideea, lent, în timp, și eventual sǎ facǎ acea schimbare pas cu pas. Are, de asemenea, o inteligențǎ creatoare ieșitǎ din comun și un simț estetic deosebit.

Iluziile și conceptele idealiste sau filozofice, în mod cert n-au fost inventate pentru sau de cǎtre acești nativi. Pentru cǎ ei nu pot vorbi sau gândi pe marginea unui subiect, pe care nu-l pot proba și palpa. Însǎ odatǎ ce au asimilat o informație sau un concept, e clar cǎ va sǎlǎșlui în mintea lui pentru totdeauna.GEMENII au o inteligențǎ vie și curioas(ǎ).

Dupǎ pǎrerile și scrierile unora, Gemenii sunt superficiali. De fapt, cred cǎ Gemenii sunt mai degrabǎ atât de curioși sǎ afle și sǎ învețe câte o fâșie din fiecare domeniu cu care iau contact, încât evident cǎ nu le mai rǎmâne timp sǎ și aprofundeze domeniul respectiv. Cu alte cuvinte, ei știu câte puțin din toate. Iar darul lor cel mai de preț nu este atât bagajul imens de cunoștințe, cât felul în care știu sǎ-l aplice, imediat și eficient.

Gemenii au într-adevǎr o inteligențǎ vie pe care nu ezitǎ sǎ o etaleze ori de câte ori au ocazia.Vorbesc mult, despre câte în lunǎ și în stele, au un simț al umorului și o mobilitate verbalǎ ieșite din comun și sunt absolut delicioși în conversație.

Gândesc cu repeziciune, sar de la un subiect la altul cât ai clipi, sunt interesati de tot ce îi înconjoarǎ. Le place foarte mult sǎ acumuleze informații în timpul cǎlǎtoriilor. Sunt creativi și se simt deseori atrași de artǎ și culturǎ.Sunt foarte buni scriitori și oratori.RACII se ghideazǎ dupǎ inteligența emoționalǎ.

Acești nativi sunt plǎmǎdiți predominant din emoții. Memoria, imaginația și intuiția sunt darurile de preț ale oricǎrui nativ Rac și reperele dupǎ care se conduce în viațǎ. E-adevǎrat cǎ Racii care sunt încǎ atașați de copilǎrie și pǎstreazǎ încǎ foarte vii principiile cǎpǎtate atunci sunt destul de timizi și sensibili. Aceștia pot deveni, din cauza emoțiilor imtense, precum și din cauza rǎnilor din trecut, extrem de subiectivi.

În schimb, Racii ceva mai evoluați, care se axeazǎ pe latura spiritualǎ, pot descoperi cu ajutorul emoțiilor, din ce în ce mai multe daruri de preț, care-i ajutǎ sǎ realizeze lucruri mǎrețe. Imaginația Racilor este neîntrecutǎ și îi ajutǎ în domenii artistice .

Pentru Raci, adevǎrul propriu vine din interiorul ființei, el trebuie simțit la nivel profund, la nivel de emoție, de suflet. Racul simte pur și simplu când trebuie sǎ acționeze și simte când trebuie sǎ facǎ o schimbare sau ce alegeri sunt bune pentru el. De aceea, ar trebui sǎ se bazeze pe intuiție.LEII opereazǎ cu o inteligențǎ coordonatǎ de voințǎ.

Acești nativi își construiesc realitatea dupǎ cum le place și dupǎ cum vor ei sǎ o vadǎ. Pe ei îi intereseazǎ ceea ce vor și ceea ce-i ajutǎ sǎ obținǎ ce vor. Nu stau sǎ se împiedice de detalii și nici nu apleacǎ urechea la lucruri care i-ar putea opri din drum. E-adevǎrat cǎ uneori, gândirea lor, care graviteazǎ în jurul ego-ului puternic, poate fi obositoare pentru cei din jur.

Au o minte focusatǎ pe scopuri mǎrețe și sunt dovada cea mai clarǎ cǎ atunci când îți dorești ceva , chiar se întâmplǎ, și cǎ energia gândului și imaginației poate materializa. Așadar, ei nu obosesc niciodatǎ sǎ -și imagineze și nici nu renunțǎ la a lua din viațǎ numai ce le place. Gândindu-se intens la ce-și doresc, pânǎ la urmǎ li se întâmplǎ. Sunt destul de idealiști, iar cei mai puțin evoluați spiritual sunt vanitoși și egocentrici.

Gândirea Leului este cuprinzǎtoare, dar știe sǎ selecteze doar ceea ce-l ajutǎ sǎ fie creativ, strǎlucitor și leader.FECIOARELE au o inteligențǎ analiticǎ.

Nicio zodie nu este mai analiticǎ și mai logicǎ decât Fecioara. Acești nativi opereazǎ cel mai mult cu logica și pragmatismul. Sunt ancorați în realitatea imediatǎ, se limiteazǎ la a gǎsi soluții practice și viabile, nelǎsând loc de dubii sau speranțe inutile.

Fecioara se gândește în detaliu și ia mereu în calcul toate efectele posibile ale acțiunilor ei. Nu-i place sǎ fie luatǎ pe nepregǎtite și este foarte reticentǎ la schimbǎri. Deseori, creazǎ scenarii fataliste, la care se gândește constant și în care în final ajunge sǎ creadǎ. Este destul de anxioasǎ, se îngrijoreazǎ din nimicuri.

Memoria Fecioarei este absolut uimitoare, reținând chiar și cele mai mici detalii, astfel cǎ deseori cei din jur se roagǎ ca aceasta sǎ mai și uite.

La capitolul imaginație nu stǎ foarte bine, pentru cǎ nici nu crede cǎ i-ar servi la ceva. Creativitatea pierde teren în favoarea logicii și preciziei.BALANŢELE au o inteligențǎ comparativǎ și diplomatǎ.

Balanța inventeazǎ conceptul „noi” în gândire. Ea nu poate trǎi singurǎ, ci are nevoie de alții pentru a învǎța și mai ales pentru a face comparații.

Are o gândire orientatǎ spre diplomație și armonie, gǎsind mereu cele mai blânde și diplomate soluții la orice problemǎ. Ea trǎiește în context social și nu concepe viața de una singurǎ.

Este foarte creativǎ, deși deseori pare sǎ aleagǎ doar cǎrǎrile bǎtǎtorite.

În cazul ei, imaginația se împletește foarte frumos cu rațiunea. Are o gândire detașatǎ de emoții, care poate fi numitǎ gândire socialǎ.

Memoria, evident nu este una în care sǎ încapǎ detalii. Nu reține numele unei teorii, dar poate reține foarte ușor conceptul de bazǎ, dacǎ o intereseazǎ. Cartacteristica cea mai frumoasǎ a gândirii Balanței este, fǎrǎ doar și poate, extrapolarea în tot ce face, de la „eu” la „noi”.SCORPIONII au o inteligențǎ profundǎ și misterioasǎ.

Scorpionul dispune de o profunzime și o subtilitate a gândirii, pe care celalalte zodii, nu numai cǎ nu le pot practica, ci nici mǎcar nu le pot înțelege.

Inteligența acestui nativ este orientatǎ spre idei care distrug și reconstruiesc în același timp. Gândirea este plinǎ de înțelesuri subtile și simboluri. El vede mai mult decât pot vedea alții și asociazǎ ceea ce vede cu înțelesuri misterioase, care deschid poarta unei lumi magice, doar de el înțeleasǎ.

Intuiția Scorpionului este din nou unicǎ, mergând la rǎdǎcina lucrurilor și gǎsind cele mai neașteptate soluții la orice problemǎ, de aceea poate fi un bun psiholog sau un excelent detectiv.

Scorpionii sunt atrași de tot ce înseamnǎ mister, tabu, ocultism, secret. Au o memorie foarte bunǎ, mai ales pentru lucrurile care au însemnǎtate specialǎ pentru ei. Poate ține minte lucruri care altora li se par fleacuri și nu reține alte lucruri, foarte importante pentru alții.SǍGETǍTORII au o gândire fǎrǎ limite.

Când spui Sǎgetǎtor, spui depǎșirea granițelor, fie cǎ e vorba de granițe la propriu, fie cǎ e vorba de granițe mentale, culturale, filozofice, religioase.

Acești nativi asimileazǎ în gândirea lor orice concept, idee, crez care îi inspirǎ. Ei știu cǎ fiecare lucru pe lumea asta are o explicație și sunt dispuși sǎ gǎseascǎ rǎspunsul și cauza oricǎrui fenomen care-i pasioneazǎ.

Par sǎ aibǎ rǎspuns la orice și de cele mai multe ori chiar îl au. Sunt mereu însetați sǎ se documenteze, sǎ evolueze, sǎ se emancipeze. Sǎgetǎtorul are o mobilitate mentalǎ fantasticǎ, combinatǎ cu un simț al umorului greu de egalat. Nu îi place sǎ aparținǎ niciunui sistem, singurele sisteme pe care le acceptǎ fiind de naturǎ filozoficǎ sau religioasǎ.

Are o generozitate uimitoare, împǎrtǎșind mereu celorlalți din cunoașterea lui. Vrea permanent sǎ înțeleagǎ cauzele fenomenelor și cautǎ sǎ aibǎ o rela ție bunǎ cu Divinitatea. Are o minte pasionalǎ, orientatǎ spre explorarea continuǎ de teritorii noi. Cu toate acestea, emoțiile nu sunt punctul lui forte, preferând sǎ se bazeze pe rațiune.CAPRICORNII au o gândire calculatǎ.

Capricornii știu sǎ-și foloseascǎ inteligența milimetric, în scopul de a extrage avantaje din asta. Pentru ei, nimic din ce fac, spun sau gândesc nu trebuie sǎ fie inutil, ci trebuie sǎ serveascǎ unui scop. Ei știu foarte clar cǎ așa cum își aștern așa dorm, deci vor sǎ foloseascǎ fiecare secundǎ în prezent, ca sǎ le fie bine în viitor.

Fiind un semn al iernii, Capricornul are o gândire rece, calculatǎ, precisǎ pǎnǎ în cel mai mic detaliu. Dar orice proces de gândire sau cognitiv trebuie sǎ aibǎ neapǎrat o finalitate concretǎ, un rezultat, altfel nu-i vede rostul. În general, gândirea și inteligența acestuia sunt folosite în cea mai mare parte pentru obținerea succesului și a unei imagini sociale respectabile.

Imaginația Capricornului nu este grozavǎ, pentru cǎ el este obișnuit sǎ vadǎ lucrurile în alb sau negru. Iar emoțiile, nu au ce cǎuta în ecuația vieții, din punctul lui de vedere. Are senzația cǎ emoțiile mai mult încurcǎ lucrurile. Fac însǎ uz de ele, doar atunci când urmǎresc sǎ obținǎ ceva.VǍRSǍTORII au o inteligențǎ inovatoare și originalǎ.

Vǎrsǎtorului, acest vizionar înnǎscut, îi este atribuitǎ o gândire pe care nu o poți integra în niciun tipar. Mintea lor proceseazǎ ideile cu o rapiditate și o spontaneitate incredibilǎ. Are flashuri de geniu și un flux de idei ca o cascada. Uneori, soluțiile par sǎ vinǎ dintr-o altǎ dimensiune, care nu are nicio legǎturǎ cu pǎmântul și cu prezentul. Pentru cǎ ei insisi par sǎ vinǎ din viitor, sǎ-și aminteascǎ din viitor, oricât de ciudat ar pǎrea. De aceea, deseori îi șocheazǎ pe cei din jur.

Sunt vizionari, au capacitatea de a privi holistic lucrurile și nu prea le place sǎ se piardǎ în detaliu. Unde alții vǎd uscǎturi, Varsatorul vede o grǎdinǎ superbǎ, pentru cǎ își imagineazǎ ce-ar putea deveni în viitor orice lucru. Vǎrsǎtorul are imaginație, creativitate și intuiție dezarmante.

Gândirea lui nu are limite, bariere, preconcepții, prejudecǎți sau tipare rigide. El pur și simplu își dǎ voie sǎ gândeascǎ la scarǎ mare.PEŞTII au o inteligențǎ intuitivǎ.

Se poate spune cǎ Peștii nu gândesc, ci simt. Ei trec totul prin prisma senzațiilor și intuiției. Pentru ei nu existǎ ceva ce mintea sǎ nu poatǎ cuprinde și de fapt nu acceptǎ imposibilul. Sunt într-o comuniune permanentǎ cu universul și cu energiile subtile, chiar dacǎ în mod conștient sau nu.

Cert este cǎ au intuiții și rǎspunsuri care depǎșesc sfera realitǎții în felul în care o percep ceilalți. Ei pur și simplu simt ce trebuie sǎ facǎ și simt drumul pe care trebuie sǎ-l urmeze.

Au o imaginație foarte bogatǎ și o memorie care absoarbe informațiile ca un burete, fǎrǎ prea mult efort din partea lor. Peștii cred cǎ nu existǎ nimic din ce nu pot fi, face sau avea, dar nu atât pentru ei, cât pentru comunitate. Ei se simt parte integrantǎ din angrenajul numit univers și niciodatǎ nu pot gândi numai pentru scopul personal.

Peștii gândesc dincolo de limite, crezuri, legi, emoții, rațiune, voințǎ, ambiții. Ei opereazǎ în principal cu iubirea, acea iubire christicǎ, transcedentalǎ, dezinteresatǎ și cu asta se hrǎnesc toatǎ viața.

alt umor

Mica publicitate


Posted: 09 Dec 2011 11:02 AM PST

- Spital de psihiatrie modern, primim cu sorcova.- Închiriez garsonieră cu două camere ... montate în tavan.

- Şcoală de şoferi profesionişti caută amatori.

- Vând club de bridge prin licitaţie publică.

- Chirurg de prestigiu fac operaţii de schimbare de sex în grup.

- Firmă de pază angajează portari brazilieni.

- Local ieftin şi igienic, servim ţuică fiartă şi răcită.

- Căutăm bonă pentru tătic copilăros.

- Crăciuniţe thailandeze masăm sub brăduleţ.

- Tânără văduvă, de găsit la telefon numai în zilele fără soţ.

- Spital în restructurare cumpără plasmă pentru biroul directorului.

- Nou! Gloanţe oarbe pentru lunetiştii nevăzători!

- Producător de filme erotice închiriez canapea îmbrăcată în piele, fără husă.

- Mari reduceri la confecţiile de vară: cămăşile vor avea mâneci scurte.

- Filarmonica angajează de urgenţă trombonist pentru postul de purtător de cuvânt.

- Oftalmolog chipeş fac ochi dulci de sticlă.

- Dentist cu experienţă, mână excepţională, caut partener la pocher.

- Angajăm cascadori pentru filme porno.

- Livrăm prompt garduri vii pentru cimitire.

- Fost jucător de rugbi vă invită la lansarea primului său volum de eseuri.

- Ministerul Finanţelor angajează de urgenţă hoţi de buzunare.

- Mânăstire din nordul Moldovei scoate la concurs postul de megastareţ.

- Angajăm maseuză thailandeză unguroaică.Dracula

Nici n-a coborât bine din avion şi americanul îmi zice:

- Prietene, cât stau în România, doresc din abundenţă trei lucruri: sarmale, ţuică bătrână şi Dracula.

- Dracula? zic. De unde dracu?

- Lasă că ştiu eu, mă linişteşte yankeul. La voi, mai toate casele au vampiri prin poduri şi prin pivniţe. Aş dori unul autentic, care să mă sperie straşnic şi să-mi sugă sângele, vârându-mi colţii în gât. Dacă s-ar putea, aş prefera o vampiriţă. Plătesc oricât!

Am bătut ţara în lung şi în lat. Peste tot l-am îndopat cu sarmale şi l-am aghesmuit cu ţuică. Cu Dracula a fost mult mai greu. La castelul Bran am vorbit cu portarul.

- Domnule, nu cunoşti vreo femeie rea de prin partea locului?

- Ba da! zice. Soacră-mea!

- Perfect. Îi ofer o sută de dolari, dacă la noapte intră în camera americanului şi-l sperie de moarte.

- Lasă pe mine! zice portarul. Dacă o mai călca picior de american pe aceste meleaguri, să-mi zici mie cuţu!

A doua zi americanul era întreg. Viu şi nevătămat. Dezamăgit îmi declară:

- Cine dracu a mai văzut vampir fără niciun dinte în gură? M-am enervat şi l-am aruncat pe fereastră.

La plecare, portarul ne-a mulţumit cu lacrimi în ochi:

- Sărut mâna, domnule american! zice. La anul vă invit să-mi cunoaşteţi şi nevasta.

Într-un pitoresc orăşel din Transilvania am angajat-o pe Lili, una dintre fetiţele dulci ale localităţii. O sfătuiesc:

- N-avem de ales! Intri peste el, îl seduci, îl îmbeţi şi cu acest cuţitaş îi crestezi jugulara. Nu uita să-i sugi cam trei sferturi din sânge!

Dis-de-dimineaţă apare obosită şi palidă.

- A fost atât de drăguţ! zice. Nu i-am mai supt şi sângele.

Situaţia se complică. Mâine americanul pleacă şi nu l-a văzut pe Dracula. Este nemulţumit şi nervos. Turismul nostru este în vădit pericol.

- Nici nu gândeam, zice, să vin în acest paradis al vampirilor şi să nu întâlnesc niciunul. La noapte mă mut în hotelul „Liliacul roşu”. Sper să dorm bine. Mă aşteaptă o călătorie lungă. Zbor spre Noua Guinee. Am auzit că acolo mai trăiesc, încă, triburi de canibali.

Ne despărţim puţin jenaţi. A doua zi în zori intru în camera lui spre a-l lua şi a-l conduce la aeroport. Ceea ce văd, nu-mi vine să-mi cred ochilor! Americanul zace întins pe jos într-o baltă de sânge. Este alb ca varul şi sleit de puteri. Pereţii sunt însângeraţi. Cearşafurile, de asemenea. Cu o mână tremurândă îmi arată două semne caracteristice prezente pe gât. În mâna cealaltă ţine un certificat medical care atestă nivelul catastrofal al hemoglobinei şi al globulelor roşii. Cu o voce stinsă, dar fericită, îmi spune:

- Dracula! În sfârşit m-a vizitat! Vă mulţumesc!

Apoi cade într-o lungă nesimţire. Nedumerit, mă reped în biroul directorului.

- Domnule, declar într-al nouălea cer, ai salvat emblema turismului românesc! Dar spune-mi, cum a fost posibil?

- N-a fost nicio problemă, zice liniştit. Hotelul nostru este celebru în toată Europa. Colcăie de ploşniţe!

bancuri

Un pacient spune medicului:


> - Am fost la câţiva doctori şi nici unul nu este de acord cu diagnosticul dumneavoastră.

> La care medicul, îngândurat:

> - Bine, vom aştepta autopsia...

>

>

>

> Se ceartă soţul cu soţia. Soţia:

> - În viaţa mea au fost doar doi bărbaţi adevăraţi!

> Soţul, cu o mare curiozitate, întreabă:

> - Dar al doilea cine e?

> Soţia raspunde:

> - Tu nici pe primul nu-l cunoşti...

>

>

>

> - De ce Arhimede a inventat fizica si geometria?

> - Nu suferea copiii.

>

>

>

> - Ce s-ar întâmpla dacă puricii ar fi fosforescenţi?

> - Oltenii ar arăta ca un pom de Crăciun şi Craiova ca Las Vegasul.

>

>

>

> Într-un troleibuz. Ultima staţie. Un poliţist vede un student adormit, cu o

> carte pe genunchi: "Teoria câmpului magnetic".

> Poliţistul îl trezeşte pe student spunindui:

> - Scoală, agronomule, c-am ajuns...

>

>

>

> - De ce spunem limba maternă şi nu limba paterna?

> - Fiindcă mama vorbeşte cel mai mult acasă.

>

>

>

>

> - Măi Gheo, găsit-ai tu vreodată bărbaţi străini la tine în şifonier?

> - Măi Ioane, n-am gasit niciun străin, toţi erau români.

adresa

Introduceti numele ţarii, al oraşului şi al străzii !
Clic pe adresa: http://showmystreet.com/


( Exemplu: Romania Bucuresti Bulevardul 1 Mai )

umor

Doi prieteni se intalnesc:


- Ce mai faci?

- Destul de bine, doar un pic suparat. M-am certat ieri cu nevasta-mea.

- De ce?

- Nu ne intelegem unde sa petrecem concediul.

Eu vreau in Tailanda iar ea vrea sa vina cu mine.

=======

Sotul, tot rosu si transpirat, calcand rufe, o intreaba pe nevasta-sa:

- Draga, esti sigura ca asta e cura cu fier pe care mi-a prescris-o medicul?

===========Se intalnesc doua prietene:

- Ce mai faci, draga?

- Sunt suparata! Sotul meu m-a ofensat grav!

- Cum asa?

- L-am rugat sa-mi dea 200 USD ca sa ma duc la un cabinet de infrumusetare, iar el s-a uitat la mine si mi-a dat 500!

===========Si care va sa zica, ies eu ca un om normal din bar si, deodata, un nemernic ma calca pe cravata!

===========Daca esti fericit mai mult de o zi , inseamna ca ceilalti iti ascund cevaSindromul KODAK

O pereche suedeza, amandoi blonzi si cu ochi albastri, cu parintii

blonzi si cu ochi albastri, cu cei opt bunici blonzi si cu ochi

albastri, au un copil cu pielea neagra, parul carliontat, si ochii

negri ca gandacii.

Tatal neincrezator, face proba de paternitate, si

medicul ii confirma ca copilul este al lui.

La protestele tatalui, care nu voia nici in ruptul capului sa inteleaga, medicul explica:

- Avem in fata un caz evident de sindrom Kodak!

Adica: Vagin larg, penis subtire, intra lumina si se voaleaza filmul…!!!!
Dintre toate rudele nevesti-mii, cel mai mult imi place de mine...

O bataie in usa :

-Cine e acolo?

-Jean-Claude Van Damme.

-Daca ies..., o luati in mecla toti patru!Sotia catre sot:

- Am doua vesti pentru tine, una proasta si una buna.

- Spune-le.

- Te parasesc!

- Si vestea proasta?
In casnicie barbatii sunt mai fericiti decat femeile: si se casatoresc mai tarziu si mor mai repede!Matrimoniale:

Femeie frumoasa fără obiceiurile proaste: nu fumez, nu consum alcool, nu lucrez...Un orb intra cu câinele într-un bar. Deodata, il ridica pe câine si îl învârte deasupra capului. Barmanul socat:

- Ce faci domnule, nu ti-e mila de bietul animal?

- Vreau si eu sa arunc o privire prin bar!"Barbatul se naste intre picioarele femeii si tot restul vietii lui lupta sa ajunga din nou acolo pentru ca nicaieri nu-i mai frumos ca acasa!"


Bancul serii! Anunt la "Matrimoniale" pe timp de criza: - Caut FEMEIE rezistenta la... frig, foame si bataie. Rog seriozitate!

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini