miercuri, 11 ianuarie 2012

alt apel

Permiteti-mi sa va informez asupra situatiei cu care se confrunta de mai bine de 3 luni unul dintre colegii nostrii, domnul Marin Craciun, când după spitalizări, tratamente şi investigaţii repetate a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală.



Astfel, dl. Marin Craciun, urmează să fie supus unei operaţii in vederea extirparii acesteia.



Cu mari eforturi, in special financiare, colegul nostru a reusit sa obtina internarea intr-una dintre putinele clinici de specialitate din straintate pentru efectuarea acestei interventii, programata sa aiba loc in cursul saptamanii viitoare.


Urmeaza insa, o lunga si costitoare perioada de spitalizare si recuperare, costuri pe care, din motivele binecunoscute tuturor - diminuarea veniturilor salariale (care constituie singurele sale venituri), colegul nostru nu le mai poate acoperi.


Acesta este si motivul pentru care, lasand la o parte orice reticenta, apelam la intelegerea dvs. pentru a ne acorda sprijinul la strangerea unui ajutor financiar, prin care colegul nostru sa poata acoperi o parte din costurile spitalizarii si a perioadei postoperatorii. In cazul in care considerati ca ati putea contribui la stragerea unui fond, va rugam sa luati legatura pana la sfarsitul saptamanii viitoare cu subsemnata, Viorica Busioc (sediul din C. Nacu, et.2, cam. 206, tel:021-3278.160 ), respectiv Cristina Bunescu (sediul din Cotroceni- tel:021-3033.823)

Cu multumiri pentru atentia acordata acestui mesaj.


Viorica Busioc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini