luni, 11 iunie 2012

de pe 7 seri

Timp de 10 zile, intre 8-17 iunie, lumea teatrului se pregateste de un eveniment important prin care o noua generatie va fi lansata la Gala Absolventilor UNATC 2012. Deschiderea oficiala are loc vineri, ora 18:00, la sala Atelier, urmata de spectacolul "Setea" dupa Marin Sorescu, in regia lui Kedves Emoke (regie master) de la ora 19:00.


Pana pe 14 iunie, putem vizita expozitia rupTrup a artistilor Bogdan Rata si Mihai Zgondoiu, deschisa la Atelier 030202.

Pentru cei care prefera arhitectura, expozitia Fluente si Pasaje  asteapta in pasajul de la Universitate timp de o saptamana, intre 6-13 iunie. Evenimentul prezinta Expozitia internationala de arhitectura Fluente, proiectii video legate de arhitectura, conferinte sustinute de arhitecti romani si straini: Alex Adam si Roger Pop (a.a.studio), Adrian Spirescu, Maja Baldea (Parasite Studio), Vlad Gaivoronschi (Andreescu&Gaivoronschi), Silviu Aldea (Mass Studio), SYNN Architekten (Austria), Mario Kuibus (Re-Act Now), Marius Miclaus (Archaeus), Adrian Soare (syaa), Lenka Kremenova (A1 Architects Cehia).


Pentru dansat, vineri noaptea este rezervata Dj-ul australian Dub FX, pe numele sau real Benjamin Stanford. Concertul are loc in foaierul Salii Polivalente, cu incepere de la ora 22:00. Alaturi de Dub FX, Flower Fairy si CAde vor urca pe scena din Polivalenta si Raizah (Dharma Creative), LMK (Galaxi Crew), Ion si Meeloox. In warm-up - oldschool dubstep, drum&bass si dubtechno, iar dupa performance-ul Dub FX petrecere pana dimineata pe un mash-up de genuri.


In weekend, targul de haine de la Green Hours - deschis pana seara - pentru garderoba de vara sau -  colectia de bijuterii si obiecte decorative. Copiii sunt asteptati pana la ora 15 la atelierul de creatie, unde vor participa la lectura de povesti, vor picta, vor face desene pe asfalt si multe altele.

Pentru cei care apreciaza obiectele confectionate manual, sambata si duminica 10 - 20.00 la Palatul Sutu targul "IloveHandmade", plin cu cadouri si produse lucrate manual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini