joi, 28 iunie 2012

relaxare totala

Relaxare in 5 minute
 
Copii, job, treburi gospodaresti, cumparaturi, oboseala, agitatie si ganduri de vacanta stresate de lipsa banilor, sunt situatii care iti pot da uneori stari de spirit ceva mai proaste. Cand simti ca tristetea iti apare pe chip, iata cateva metode de relaxare rapida.

1. Ai nevoie de 5 minute de liniste. Retrage-te intr-un loc linistit, in care sa nu auzi niciun zgomot, respira adanc si numara descrescator, de la 300 la 1.

2. Ai o stare mai proasta? Motivul poate fi glicemia scazuta, asa ca te linistesti daca mananci cateva alune crude sau fructe deshidratate.

3. Stretching-ul este un remediu perfect impotriva starilor ne nervi. Deschide geamul, si fa intinderi ale bratelor, ca si cum ai vrea sa “culegi” stelele de pe cer. Fa cateva fandari, genuflexiuni, indreapta-ti coloana, mergi cateva secunde pe varfurile picioarelor sau sari cat de mult poti. Ai 5 minute de miscare relaxanta, pe care o poti asorta cu o melodie antrenanta, care iti place. 

4. Exista o tehnica a agresivitatii inofensive, care te ajuta sa te eliberezi de o situatie stresanta. Rupe un ziar sau o bluza veche, pe care nu o mai porti. 

5. Te simti coplesita? Sarutul este un foarte bun remediu al stresului. 5 minute de imbratisari si sarutari activeaza serotonina, hormonal fericirii, si te elibereaza de stres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini