sâmbătă, 29 septembrie 2012

astrologie

Nativii din Capricorn şi Peşti vor avea ceva de tras toamna asta din cauza problemelor de sănătate. 
Cel puţin, aşa „spun" astrele. Specialistul Click!, astrolog Tina Rizea, îţi spune cum stai cu trupul şi mintea în următoarele trei luni.
Berbec - 21.03 - 19.04
Chiar dacă sunteţi stresaţi (îndeosebi din pricina rezultatelor profesionale mediocre), începeţi toamna cu o stare de sănătate foarte bună, seniorii mai au probleme abdominale ori la nivelul picioarelor.
Taur - 20.04 - 20.05
Începând cu luna octombrie, scăpaţi de prezenţa chinuitoare a lui Saturn din Casa sănătăţii. Vă veţi „lupta" în continuare însă cu o stare psihică schimbătoare, provocată de prezenţa Nodului Sud lunar.
Gemeni- 21.05 - 21.06
Mult prea optimişti, nu mai ţineţi cont suficient de indicaţiile medicului curant. Din păcate, depresia vă pândeşte continuu, iar stresul este permanent şi din cauza prezenţei Lunii Negre în zodia dv.
Rac - 22.06 - 22.07
Dacă la începutul toamnei starea de sănătate pare constantă, din octombrie pot apărea diverse probleme, mai ales de natură hepatică (unii nativi pot suporta chiar şi intervenţii chirurgicale biliare).
Leu - 23.07 - 22.08
Încrezători în forţele proprii, în starea de bine pe care o simţiţi, veţi face multe excese, care în luna decembrie se vor acumula în mod periculos. Cei foarte tineri „răcesc" în noiembrie sau decembrie.
Fecioară - 23.08 - 22.09
Vă simţiţi excepţional aproape întreaga toamnă, mai ales dacă renunţaţi la excesele alimentare şi nu uitaţi să luaţi pauză de masă atunci când munciţi. Aveţi tendinţa să vă creaţi situaţii de stres.
Balanţă- 23.09 - 23.10
Chiar dacă vă veţi simţi extraordinar de bine când Saturn va părăsi zodia dv. la începutul lui octombrie, vor fi nativi ce rămân tributari problemelor hematologice şi celor de la nivelul picioarelor.
Scorpion - 24.10 - 22.11
Mult prea energici şi imprevizibili, veţi primi la începutul lui octombrie în zodia dv. pe Marele Malefic Saturn. Unii nativi vor avea „norocul" să se maturizeze, alţii vor simţi doar că îmbătrânesc.
Săgetător- 23.11 - 21.12
Pentru mulţi dintre aceşti nativi nu există decât pericolul să fie prea activi şi să depăşească limitele de rezistenţă a organismului. În octombrie, sunt totuşi „urmăriţi" şi de pericolul unor infecţii.
Capricorn - 22.12 - 20.01
În ciuda prezenţei Marelui Benefic Jupiter în Casa sănătăţii, rămâneţi fragili şi lipsiţi de energia necesară rezistenţei în faţa unor boli osoase ori de la nivelul pielii sau de la nivelul danturii.
Vărsător- 21.01 - 19.02
Mult mai pesimişti decât până acum, munciţi pe rupte şi uitaţi că aveţi nevoie şi de odihnă. Vi se pare că nimeni nu vă ajută şi faceţi un fel de obsesie contraindicată din toate punctele de vedere.
Peşti- 20.02 - 20.03
Sensibili, e posibil să „preluaţi" toate bolile contagioase din această perioadă autumnală. Sunteţi însă ajutaţi pe deplin ori prin diagnosticări corecte, ori prin prescrierea unor medicamente potrivite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini