duminică, 11 noiembrie 2012

de la o editura

Chilipir de carte … si un seminar in dar !
Doar intre 7-11 noiembrie , cu ocazia Targului Kilipirim de la Sala Dalles,  ai parte de un chilipir de carte de la Editura Ascendent  : noutatea editoriala de notorietate internationala  MARELE DICTIONAR AL BOLILOR SI AFECTIUNILOR-CAUZELE SUBTILE ALE IMBOLNAVIRII (autor J.Martel) plus:  inca  3 carti de citit,  agenda cu panseuri  ,,Un Dar pentru Starea Ta de Bine,,  cuiva drag de daruit  , 5 numere de colectie din revista de dezvoltare personala  “Sens si Consens” de studiat, de rasfoit si un set de 12 carti postale …colorate, cu citate, totul  la doar 60 lei  in loc de 156 lei !
BONUS-invitatia la seminarul Vindeca-te descoperind cauzele subtile ale bolilor organizat de Editura Ascendent si sustinut de Clara Toma, la sala Dalles, joi 8 noiembrie ora 18.00. Persoanele care achizitioneaza pachetul de carti dar nu pot  sau nu doresc sa participle la seminar, pot transmite invitatia-bonus  altei persoane.
Detalii despre carti cat si un fragment exemplificative din cartea Marele Dictionar puteti gasi pe www.edituraascendent.ro
Fiind  limitata , acestei oferte i se aplica principiul ,,primul venit, primul servit,,  , asadar, pachetul-chilipir se rezerva ferm in baza unui telefon la nr.0747085371 sau la adresa de e-mail office@edituraascendent.ro . Dupa rezervare si confirmare, ridicati pachetul de carti direct de la standul Editurii Ascendent din cadrul Targului Kilipirim, sala Dalles, in perioada 7-11 noiembrie, intre orele 11.00-18.00.
In mod exceptional, persoanele care nu locuiesc in Bucuresti si doresc sa beneficieze de aceasta oferta speciala, o pot comanda si li se livreaza prin curier, cu plata suplimentara a unei taxe de expeditie in valoare de 15 lei.



 Invitatie la un dublu eveniment – seminar si prezentare carte :

Vindeca-te descoperind cauzele emotionale ale afectiunilor tale  si … Asculta-ti corpul !


Editura Ascendent te invita cu drag, joi 8 noiembrie intre orele 18.00-20.00 , intr-o locatie speciala din Bucuresti –sala DALLES,  in cadrul Targului KILIPIRIM,, la un dublu eveniment: seminar si prezentare de carte.

Seminarul abordeaza un subiect de actualitate pentru fiecare din noi – legatura stransa intre boala si factorii emotionali, mentali, psihologici si relationali care stau la originea acesteia.

Din ce in ce mai multi oameni incep sa accepte acest adevar : boala nu este un accident sau un incident negativ in viata noastra ci este o veriga dintr-un lant cauzal al disfunctionalitatilor aparute in relatia cu noi insine ori cu ceilalti, al dificultatilor de a ne rezolva anunite conflicte interioare, al unei insuficiente satisfaceri a nevoilor fiintei noastre .

Boala nu este un ,,ghinion,, , o ,,nesansa ,, , o ,,pedeapsa,, , ea este este un mesaj vigilent si la timpul potrivit pe care corpul, ca aliat al nostru, ni-l transmite pentru a ne ajuta sa reglam , sa rezolvam, sa vindecam situatiile dificile din existenta noastra.

Important este sa invatam limbajul corpului nostru, sa invatam sa-i interpretam semnalele de alarma, sa descoperim cauza bolii ca un prim si poate cel mai important pas spre vindecare !  Iata , in cateva cuvinte, esenta a ceea ce veti incepe sa invatati la evenimentul la care sunteti invitati .

Subiectul va fi prezentat si abordat de Clara Toma, din  unghiuri diferite,  dar in principal prin prisma  metodei ESPERE, in care sustinatoarea seminarului este formata. Luminita Baltaretu, formata in metoda Asculta-ti corpul, va argumenta din perspectiva metodei create de Lise Bourbeau, relatia de cauzalitate dintre emotii, ganduri si bli.

Iar ca o exemplificare a acestei viziuni din ce in ce mai raspandite privind originile emotionale, mentale, psihologice, relationale ale bolilor , va fi cartea Marele dictionar al cauzelor subtile ale bolilor, autor Jacques Martel, publicata la Editura Ascendent.
 
Sunteti  asteptati cu drag sa ne bucuram impreuna de acest eveniment special ! Detalii despre prezentatoarele seminarului-
Clara Toma – editor, manager al Editurii Ascendent, trainer acreditat, formare in metoda ESPERE, licenta in comunicare, autor a numerase carti si articole in domeniul autocunoasterii , comunicarii si dezvoltarii personale
Blog personal : www.exprimari.wordpress.com  , e-mail clara_ascendent@yahoo.com
Luminita Baltaretu- formare in metoda Asculta-ti corpul, www.luminitabaltaretu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini